Ironfox Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Γεια χαρά παιδιά. Θα ήθελα να μου πείτε 2 προγράμματα για την ίδια δουλειά για windows phone lumia 520 and android lg g3s. Το πρόγραμμα είναι για back up των επαφών του τηλεφώνου. Καμία πρόταση?
zio10 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δε σε βολεύει να τις συγχρονίσεις στο mail;
Ironfox Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Πως γίνεται δεν ξέρω. Το lumia είναι της μητέρας μου. Αν ξέρεις την διαδικασία θα με βοηθήσεις αφάνταστα. Το κινητό της μητέρας μου τώρα τελευταία κάνει κάτι "νερά" και θα πάει για επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Το δικό μου όχι ακόμα αλλά μιας και μιας... Είναι επώδυνο να περνάς τις επαφές χειροκίνητα ιδίως αν είναι και κάμποσες.
zio10 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Πως γίνεται δεν ξέρω. Το lumia είναι της μητέρας μου. Αν ξέρεις την διαδικασία θα με βοηθήσεις αφάνταστα. Το κινητό της μητέρας μου τώρα τελευταία κάνει κάτι "νερά" και θα πάει για επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Το δικό μου όχι ακόμα αλλά μιας και μιας... Είναι επώδυνο να περνάς τις επαφές χειροκίνητα ιδίως αν είναι και κάμποσες. Τις συγχρονίζει αυτόματα! Για να το τσεκάρεις μπες από υπολογιστή στο microsoft mail σου και πήγαινε εκεί που λέει επαφές. Λογικά θα είναι εκεί. Μετά την επαναφορά, με που βάλεις το microsoft account σου στο κινητό θα έρθουν πάλι αυτόματα 1
Ironfox Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Τις συγχρονίζει αυτόματα! Για να το τσεκάρεις μπες από υπολογιστή στο microsoft mail σου και πήγαινε εκεί που λέει επαφές. Λογικά θα είναι εκεί. Μετά την επαναφορά, με που βάλεις το microsoft account σου στο κινητό θα έρθουν πάλι αυτόματα Θα της πω να το τσεκάρει. Ευχαριστώ πάντως. Αν δεν πετύχει εδώ είμαστε πάλι. Για το αντροιντ ξέρεις? 1
zio10 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Θα της πω να το τσεκάρει. Ευχαριστώ πάντως. Αν δεν πετύχει εδώ είμαστε πάλι. Για το αντροιντ ξέρεις? Κάνεις το ίδιο με λογαριασμό google
Xristaras12 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 επίσης,στο android πιθανότατα στις επαφές θα υπάρχει επιλογή να κάνει εξαγωγή επαφών. 2
Ironfox Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 επίσης,στο android πιθανότατα στις επαφές θα υπάρχει επιλογή να κάνει εξαγωγή επαφών. Ναι γίνεται. Μόλις το βρήκα.
Ironfox Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Τις συγχρονίζει αυτόματα! Για να το τσεκάρεις μπες από υπολογιστή στο microsoft mail σου και πήγαινε εκεί που λέει επαφές. Λογικά θα είναι εκεί. Μετά την επαναφορά, με που βάλεις το microsoft account σου στο κινητό θα έρθουν πάλι αυτόματα Ναι γίνεται. Γιουπίιιιιιιιιιιιιι. Και ήταν πολλές οι επαφές και θα ήταν κουραστικό να περαστούν ξανά 1 προς 1. 1
nick2 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Αυτο το πραγμα με τις επαφες ειναι πολυ μυστηριο. Αλλες φορες τα καταφερνω αλλες οχι .
zio10 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Αυτο το πραγμα με τις επαφες ειναι πολυ μυστηριο. Αλλες φορες τα καταφερνω αλλες οχι . Τι εννοείς; Τι προσπαθείς να κάνεις; Από τη στιγμή που συγχρονίζουν αυτόματα στο email και στο android έχεις και τη δυνατότητα να τις κάνεις export σε vcf (μετά απλά μεταφέρεις το αρχειάκι στην άλλη συσκευή) γιατί να μην τα καταφέρεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα