exypnakias Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους! Σκέφτομαι να αγοράσω το samsung galaxy s6 και επειδή το θέμα της κάμερας με απασχολεί πάρα πολύ, καθώς ασχολούμαι με τη φωτογραφία και δε μπορώ να κουβαλάω συνέχεια την DSLR, έχω κάποιες απορίες σχετικά. Όποιος έχει το κινητό αυτό και γνωρίζει παρακαλώ να με βοηθήσει. Στο Pro Mode έχει επιλογή για να ρυθμίσεις το ISO, το Shutter Speed και το apperture value ή χρειάζεται κάποιο third-party software και αν χρειάζεται ποιο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! 1
Gary_Kokkin Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Ολες οι στοκ εφαρμογες εχουν περιορισμους σε αυτα που ζητας .Βαλε την DSLR pro εφαρμογη ή την better camera και θα εισαι οκ ,θα σου βγαλουν τις κρυφες λειτουργιες .Αν μπορεις να βρεις και τις χακαρισμενες εκδοσεις και εγκατασταση απο την καρτα ,ακομα καλυτερα
exypnakias Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Ολες οι στοκ εφαρμογες εχουν περιορισμους σε αυτα που ζητας .Βαλε την DSLR pro εφαρμογη ή την better camera και θα εισαι οκ ,θα σου βγαλουν τις κρυφες λειτουργιες .Αν μπορεις να βρεις και τις χακαρισμενες εκδοσεις και εγκατασταση απο την καρτα ,ακομα καλυτερα Κατ'αρχάς σε ευχαριστώ πολύ. Είναι όμως αποτελεσματικά τα αποτελέσματα; Υ.Γ. Στο DSLR Pro στην περιγραφή δε γράφει για επιλογή ρύθμισης shutter speed και aperture value.
leo066 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 iso, shutter speed ναι,apperture δεν θυμάμαι, τι τιμές έχει το aperture? Καλησπέρα σε όλους! Σκέφτομαι να αγοράσω το samsung galaxy s6 και επειδή το θέμα της κάμερας με απασχολεί πάρα πολύ, καθώς ασχολούμαι με τη φωτογραφία και δε μπορώ να κουβαλάω συνέχεια την DSLR, έχω κάποιες απορίες σχετικά. Όποιος έχει το κινητό αυτό και γνωρίζει παρακαλώ να με βοηθήσει. Στο Pro Mode έχει επιλογή για να ρυθμίσεις το ISO, το Shutter Speed και το apperture value ή χρειάζεται κάποιο third-party software και αν χρειάζεται ποιο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
mphxths Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Απο οτι βλεπω ρυθμιζεις 1. εστιαση 2.iso 3.white balance 4.ταχυτητα κλειστρου (shutter speed)..βλεπω νουμερα του στυλ 1/10 1/500 1/24000 κλπ 5. κατι αλλα που δεν μπορω να τα ονοματισω..κατι με τα χρωματα κλπ
exypnakias Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 iso, shutter speed ναι,apperture δεν θυμάμαι, τι τιμές έχει το aperture? Το aperture value έχει f/1.9 f/2 κτλ.
leo066 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 απο οτι θυμάμαι οχι,δεν έχει τέτοια επιλογή, να απαντήσει και κάποιος που το έχει τώρα βέβαια γιατί μπορεί να μην θυμάμαι καλά Το aperture value έχει f/1.9 f/2 κτλ.
Gary_Kokkin Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Κατ'αρχάς σε ευχαριστώ πολύ. Είναι όμως αποτελεσματικά τα αποτελέσματα; Υ.Γ. Στο DSLR Pro στην περιγραφή δε γράφει για επιλογή ρύθμισης shutter speed και aperture value. Πολυ αποτελεσματικα ,αρκει να το ψαξεις .Βγαζουν ότι δινει η εταιρια από λειτουργιες του και επιπλεον λειτουργιες ,ειδικα οι χακαρισμενες εκδοσεις .Ισχυει για ολα τα κινητα ,αρκει να βρεις την καταλληλη εκδοση πιο συμβατη για το κινητο σου. Δηλαδη δοκιμαζεις την τελευταια και 2 -3 προηγουμενες και καταλήγεις .Ευκολο να τις βρεις με αναζητιση σαν apk εφαρμογη για εγκατασταση.Η δοκιμη δεν βλαπτει εξαλλου.
dimips Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Η εφαρμογή κάμερας στο s6 είναι πολύ καλή και τη νύχτα αν μπορείς να το κρατήσεις ακίνητο με κλείστρο εως 10sec , iso έως 800 και εν συνεχεία από -2 έως +2 φωτεινότητα, εστίαση αυτόματη ή γενική και από κει και πέρα υπάρχει επιλογή για να βάλεις εξ αρχής φίλτρα, επιλογή χρονοδιακόπτη. Στη συνέχεια έχει έξτρα add ons αν θες να τραβήξεις πανόραμα - gif κτλ κτλ. Τη νύχτα τα δείχνει όλα πολύ καθαρά αν ρυθμίσεις το κλείστρο, έχω βγάλει πολλές ωραίες φωτογραφίες στηρίζοντας το σε κάποιο κουτάκι μπύρας για να μη βγει κουνημένη. Επίσης του s7 είναι ανώτερη με εμφανή διαφορά αν τα συγκρίνεις. 1
mphxths Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 @dimips Ησουν πολυ σαφης στο αν υπαρχει επιλογη στο pro mode , για το aperture value. @ΤS Αν σε ενδιαφερει να σου πω την ιστορια της ζωης μου..πες μου ...εχω και πικαντικα μυστικα
@topos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Υ.Γ. Στο DSLR Pro στην περιγραφή δε γράφει για επιλογή ρύθμισης shutter speed και aperture value. Δεν εχει κανενα νοημα η αλλαγη του f σε κινητα τηλεφωνα οσο αφορα το βαθος πεδιου. Ειναι τοσο μικροι οι ασθητηρες που ακομα κ στο f2.0 που ειναι στο default ολα βγαινουν νεταρισμενα. Επιπλεων εαν σκεφτεσαι να μικρυνεις το διαφραγμα για να βγαλεις κατι σε στυλ long exposure δεν θα σε βοηθησει καθολου το κρατημα του κινητου οποτε θα χρειαστει να κουβαλας και τριποδακι(με αντιστοιχη κεφαλη για κινητο). 1
exypnakias Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 ΟΚ! Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.... Η εφαρμογή κάμερας στο s6 είναι πολύ καλή και τη νύχτα αν μπορείς να το κρατήσεις ακίνητο με κλείστρο εως 10sec , iso έως 800 και εν συνεχεία από -2 έως +2 φωτεινότητα, εστίαση αυτόματη ή γενική και από κει και πέρα υπάρχει επιλογή για να βάλεις εξ αρχής φίλτρα, επιλογή χρονοδιακόπτη. Στη συνέχεια έχει έξτρα add ons αν θες να τραβήξεις πανόραμα - gif κτλ κτλ. Τη νύχτα τα δείχνει όλα πολύ καθαρά αν ρυθμίσεις το κλείστρο, έχω βγάλει πολλές ωραίες φωτογραφίες στηρίζοντας το σε κάποιο κουτάκι μπύρας για να μη βγει κουνημένη. Επίσης του s7 είναι ανώτερη με εμφανή διαφορά αν τα συγκρίνεις. Εσύ το shutter speed το ρύθμιζες με το DSLR Pro;
dimips Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 ΟΚ! Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.... Εσύ το shutter speed το ρύθμιζες με το DSLR Pro; δεν έχω κατεβάσει το DSLR pro δεν ξέρω τι κάνει καν είμαι ευχαριστημένος με την εφαρμογή κάμερας που έχει εξ αρχής εγκατεστημένη. Εγώ βέβαια έχω βάλει να τραβάει και RAW φωτογραφίες κάνοντας το root και βάζοντας αυτό το features που το έχουν τα s7,s7 edge και note 7
leo066 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 raw έχει και το s6 χωρίς ρουτ δεν έχω κατεβάσει το DSLR pro δεν ξέρω τι κάνει καν είμαι ευχαριστημένος με την εφαρμογή κάμερας που έχει εξ αρχής εγκατεστημένη. Εγώ βέβαια έχω βάλει να τραβάει και RAW φωτογραφίες κάνοντας το root και βάζοντας αυτό το features που το έχουν τα s7,s7 edge και note 7
dimips Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 raw έχει και το s6 χωρίς ρουτ α δε το ξερα το έχω από 5.1.1 σε root και δε θυμάμαι να είχε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα