asfalistis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Καληςπερα στην παρέα , είμαι σχετικά νέος στο insomnia και εχω γινει φαν του διοτι λατρεύω την τεχνολογία ...επιςης είμαι λάτρης του τρεξίματος και βγάζω παπούτσια μου για πούλημα . Όμως επειδή δεν κατέχω πολύ τον χειρισμό του insomnia αποφάσισα απο εδώ να έκφρασω το παράπονο μου για μια άδικη αξιολόγηση διοτι είναι πραγματικά ΑΔΙΚΗ. Στην πρώτη μου πωληση παπουτσιών ενδιαφερθεικε ενας πιτσιρικάς για αγορά και δυο βδομαδες με είχε σημερα αυριο μεθαύριο ... εγω επειδή δεν τα μπορω αυτά με το που με πειρε κάποιος σοβαρός και μου είπε αμέσως το οκ του τα πούλησα άμεσα .. και μετα δυο μέρες μου στέλνει ο πρώτος τα στοιχεία του { που του τα είχα ζητήσει πριν 2 βδομαδες } και του λέω συγνωμη φίλε μου τα πούλησα .... και αυτός μόνο λήσταρχο που δεν με είπε στο feedback .... δηλαδή ήμαρτον ούτε τον εξαπάτησα ούτε του έφαγα λευτα ούτε καν συνεργαστήκαμε και επειδή τα πούλησα άλλου αφού με ζαλίσες με τα σημερα αυριο , εχει το δικαίωμα να μου βάζει αρνητικό feed back ? δηλαδή εαν του έτρωγα τα λευτα τι θα μου έκανε? θα με έβαζε στο απόσπασμα ? Σας παρακαλώ βοηθήστε διοτι εδώ υπάρχει μια αδικία
nikos903 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν μπορεί να γίνει αξιολόγηση για μη ολοκληρωμένη συναλλαγή. Δηλαδή αυτή η αρνητική που λες οτι σου έκαναν δεν στέκει, κάνε την αναφορά να την κατεβάσουν. ps Πρίν 2 χρόνια; 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Κάνε report την αγγελία σου και πες ότι δεν υπήρχε συναλλαγή με αυτόν για να σβηστεί η αξιολόγηση από κάποιον mod/smod/admin... Πράγματι, μετά από 2 χρόνια πρόσεξες την αξιολόγηση? Πάλι καλά που παραδέχεται ο άλλος ότι δεν υπήρχε συναλλαγή...
asfalistis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Σας ευχαριςτω αλλα πως το κάνω αυτό ... τόσο καιρό το βλέπω και δεν μπορω να αντιδράσω δεν κατέχω πολύ τον χειρισμό του ινσομνια ... μπορείτε να με καθοδηγήσετε ? Μα οπως σας είπα δεν το κατέχω πολύ απλα σημερα μου γύρισε το μυαλό ... πίσσας παρακαλώ πως το στέλνω για να διορθωθεί η αδικία ?
nikos903 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Είναι τόσο παλιά η αγγελία που δεν υπάρχει για προβολή. Άρα πήγαινε και στείλε PM σε έναν moderator απο εδώ: link και δώσε του τις αξιολογήσεις σου: link2 και πες του οτι δεν έγινε συναλλαγή και να στην κατεβάσει.
asfalistis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Σας ευχαριςτω θα το προσπαθήσω Το έστειλα σε κάποιον super moderator και βόθρος βοηθός ! * και ο θεός βοηθός 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις