spirosbax Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Γεια σε ολους , περασα κερκυρα πληροφορική και νοικιασα σπίτι , ειμαι ηδη εδω και τακτοποιω πράγματα. Θα βαλω σταθερό internet , ξέρει κανεις να μου πεί απο ποιόν πάροχο θα εχω καλύτερη εμπειρία ? Λαμβάνοντας υπόψη : ταχύτητες , σταθερότητα (μην πεφτει καθε 10 λεπτα η γραμμή) , υποστήριξη σε περίπτωση βλάβης. Επίσης είδα οτι έχουν αρχίσει να βάζουν οπτικές ίνες και VDSL στην κερκυρα ( βλεπε http://www.insomnia.gr/topic/609206-βαζουν-οπτικες-ινες-στην-κερκυρα/?st=0και http://www.rodiaki.gr/article/334900/apogeiwnei-to-internet-sth-rodo-o-ote ), σε ποιές περιοχές είναι διαθέσιμο και σε τι τιμές?
taslikos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 αν θες vdsl δεν θα ειναι σε φοιτητικό προγραμμα. μονο adsl υπαρχει που κανει 17€ απο βοντα αλλιως 22€ απο οτε. υποψιν η βοντα δεν δινει ρουτερ ενω ο οτε δινει αλλα για 20€ που κανει δεν ειναι τραγικο ποσο. επισης να μαθεις απο γειτονες τι συνδεση εχουν και αν ειναι ευχαριστημενοι. συνηθως ο οτε ειναι ο καλυτερος αλλα ειναι ακριβος.. η δευτερη καλυτερη επιλογη ειναι βοντα πιστευω για τις αλλες ακουω διαφορα.. ειδικα για wind η οποια δινει vdsl οπου να ειναι και υπαρχουν ολο αποσυνδεσεις.
11demian111 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Φιλε σε ποια περιοχη εισαι? Κανονι οντως βαζουν νεα καφαο, τωρα ποτε θα δώσουν vdsl ειναι αγνωστο.
spirosbax Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Φιλε σε ποια περιοχη εισαι? Κανονι οντως βαζουν νεα καφαο, τωρα ποτε θα δώσουν vdsl ειναι αγνωστο. Καλλιθεα είμαι
spirosbax Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Καπου προς ποταμο δηλαδη? δεν ξερω που ειναι αυτο, μενω καναλια/καλιθεα κοντα στην ερτ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα