RalistasHELLAS Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα,εχω μια evga nforce 790i ultra sli και το θεμα της ειναι οτι δεν δειχνει εικονα, δεν κανει αυτο το μπιπ κατα την εκκίνηση και στην οθονουλα πανω στην μητρικη που βγαζει κατι κωδικους μου δειχνει FF(Fully Fuctional) εχω βγαλει την μπαταρια για λιγο,εχω κανει clear cmos εχω πατήσει το reset εχω βγαλει απο πανω της καθε ιχνος σκονης,εχω αλλαξει επεξεργαστη-ραμ-καρτα γραφικων αλλα τιποτα. Ολα τα υπολοιπα λειτουργουν κανονικα τα λεντακια αναβουν και τα φανακια λειτουργουν και ολα δειχνουν οτι ειναι μια χαρα. μου ειπαν να αλλαξω bios chip αλλα δεν ξερω εαν θα λειτουργήσει, ακομα και χωρις το bios chip πανω στην μητρικη κανει τα ιδια δεν ξερω τι αλλο να κανω δωστε μου τα φωτα σας! Ευχαριστω προκαταβολικα.
stevedri Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 γραψε απο τι αποτελειται το συστημα σου.
RalistasHELLAS Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Είχαν βγει ολα απο την μητρική και είχε μείνει στην άκρη καιρό λόγο αυτού του προβλήματος ειχε έναν core 2 duo 3.0ghz 4mb 1333fsb οι ραμ ήταν εάν θυμαμε καλά κάτι corsair 2x2 στα 1333mhz τροφοδοτικό δεν θυμαμε ήταν νομίζω κάπου στα 600W και κάρτα γραφικών μία nvidia νομίζω ούτε και αυτην θυμαμε.
Sheogorath Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Προφανώς και χωρίς bios chip δεν θα λειτουργούσε. Δοκίμασε με αλλαγή του τσιπ αφού αυτό έγινε όταν πέρασες bios για xeon. Πάντως δεν είναι και πολύ καλό να την βάζεις αγγελία όταν δεν ξέρεις τι έχει και να λες "το τσιπάκι θέλει αλλαγή, εύκολο είναι".
RalistasHELLAS Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Αποφάσισα τελικά να την κρατήσω και το θεμα είναι ότι πριν κάτι μέρες εβγαλα το bios chip να δω τι θα κάνει και άναψε κανονικα και παραξενεφτικα γιατί ημουν σίγουρος ότι είναι το bios chip αλλά εάν ηταν αυτό έπρεπε να μην δίξει το FF ούτε να ανάψει χωρίς bios chip γι αυτο έκανα και το post στο forum μήπως με βοηθήσει κανείς με το τι έχει τελικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα