ziaba Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Ziaba, σόρρυ κιόλας, αλλά ότι θες λες. Μια χαρά έχει δοθεί και ο kernel και όλα. Και δεν υπάρχει μόνο η CM (ούτως ή άλλως αν το διάβασες πουθενά, σταματάνε το developing). Μου συγκρίνεις την ναυαρχίδα της Xiaomi με τα Mid-range της. Ότι να'ναι... Και υπόψιν, έχω Mi4 και είναι ακόμη κορυφαία συσκευή... ενώ εσύ τα λεγες όλα σωστά Εχει δώσει και του Mi5 τον kernel code. πάντως δεν υπάρχει ούτε ένας custom kernel για το mi5 στο xda
papp0us Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 ενώ εσύ τα λεγες όλα σωστά πάντως δεν υπάρχει ούτε ένας custom kernel για το mi5 στο xda Δεν έχει παρα μια βδομάδα που τον έκανε διαθέσιμο η Xiaomi. Σε λίγο καιρό θα σκάσουνε μύτη. Γενικά, ακόμα και απο την ίδια την Xiaomi η σειρά Mi έχει μεγαλύτερη και ταχύτερη υποστήριξη. Ακόμα και τώρα το Μι4 παίρνει αν όχι πρώτο, απο τα πρώτα τις αναβαθμίσεις της MIUI.
karaLRS Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ το αγόρασα μόλις σήμερα το mi5 32gb Black από geekbuying με ems στα 268€... Η πρώτη αγορά απευθείας με την κάρτα μετά τα capital χαχα. Με το mi4 είμαι και εγώ αλλά έπαθε μια βλάβη στο usb port και δεν πέτυχε απόλυτα η αλλαγή flex port ☺️
@topos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ το αγόρασα μόλις σήμερα το mi5 32gb Black από geekbuying με ems στα 268€... Η πρώτη αγορά απευθείας με την κάρτα μετά τα capital χαχα. Με το mi4 είμαι και εγώ αλλά έπαθε μια βλάβη στο usb port και δεν πέτυχε απόλυτα η αλλαγή flex port ☺️ EMS?Μαλλων θα περασει τελωνειο κ θα σου βγει +100 ευρω καπελο. Μηπως να επικοινωνησεις ξανα και να ζητησεις απλο ταχυδρομειο?
Ntinaras Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 το νοτε 3 προ ειναι το Νο1 κινητο σε VFM αυτη τη στιγμη .δε ξερω καν αν υπαρχει δευτερο! η σοβαροτερη διαφορα μεταξυ τους θα ελεγα οτι ειναι το μεγεθος. δες αν θες 5.15 η 5.5...
karaLRS Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 EMS? Μαλλων θα περασει τελωνειο κ θα σου βγει +100 ευρω καπελο. Μηπως να επικοινωνησεις ξανα και να ζητησεις απλο ταχυδρομειο? Δεν μου έχει τύχει ποτέ να περάσει κάτι τελωνείο με ems... Ξέρεις κάτι να έχει αλλάξει; τελευταίο πακέτου ήταν πριν τρεις μήνες που είχα πάρει έτσι.
@topos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν μου έχει τύχει ποτέ να περάσει κάτι τελωνείο με ems... Ξέρεις κάτι να έχει αλλάξει; τελευταίο πακέτου ήταν πριν τρεις μήνες που είχα πάρει έτσι. Ειχα την εντυπωση πως δεν παραγγελνουμε ποτε τιποτα απο κινα με οτιδηποτε αλλο εκτος απλη αποστολη. Αλλα εαν εισαι τοσο σιγουρος για την ems τοτε πασο..
karaLRS Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Ειχα την εντυπωση πως δεν παραγγελνουμε ποτε τιποτα απο κινα με οτιδηποτε αλλο εκτος απλη αποστολη. Αλλα εαν εισαι τοσο σιγουρος για την ems τοτε πασο.. Δεν ξέρω αν κάτι έχει αλλάξει. Υπάρχουν κάποια κρούσματα ειδικά στα δέματα για Θεσσαλονίκη αλλά νομίζω είναι εξαιρετικά λίγα.. Παλιά πάντως με ems δεν υπήρχε πρόβλημα. Ίσως βέβαια να μην αξίζει το ρίσκο αφού και το απλό ταχυδρομείο έχει γίνει αισθητά πιο γρήγορο.. Εδώ φτάνουν γρηγορότερα δέματα από Κίνα πάρα από Αγγλία
kokinosx Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 EMS? Μαλλων θα περασει τελωνειο κ θα σου βγει +100 ευρω καπελο. Μηπως να επικοινωνησεις ξανα και να ζητησεις απλο ταχυδρομειο? τι ειναι το ems ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα