kokinosx Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας ! Θελω να μου πειτε μεταξυ των 2 παραπανω μοντελων κιντων ποιο ειναι καλυτερο κι αν γινεται να τεκμηριωσεται !
featherbrain Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Το πρώτο κοστίζει 350 ευρώ ενώ το δεύτερο 150. Το πρώτο είναι η φετινή ναυαρχίδα ενώ το δεύετο είναι στην mid range κατηγορία της εταιρείας. Τώρα πραγματικά ρωτάς ποιο είναι καλύτερο από τα δύο ?
MarKad Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Το πρώτο κοστίζει 350 ευρώ ενώ το δεύτερο 150. Το πρώτο είναι η φετινή ναυαρχίδα ενώ το δεύετο είναι στην mid range κατηγορία της εταιρείας. Τώρα πραγματικά ρωτάς ποιο είναι καλύτερο από τα δύο ? Στα 248 βρησκεις το Mi5 : http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Mi5-5-2inch-FHD-Android-6-0-OS-3GB-32GB-4G-LTE-Smartphone-64-Bit-Qualcomm-Snapdragon-820-Quad-Core-Type-C---White-363112.html?source=ShareAsale Αμα επιτρεπει η τσεπη του ts να παει σε Mi5 ας παει σε αυτο αλλιως πανε για Redmi Note 3 Pro το οποιο ειναι εξισου καλο
kokinosx Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Το πρώτο κοστίζει 350 ευρώ ενώ το δεύτερο 150. Το πρώτο είναι η φετινή ναυαρχίδα ενώ το δεύετο είναι στην mid range κατηγορία της εταιρείας. Τώρα πραγματικά ρωτάς ποιο είναι καλύτερο από τα δύο ? Στα 229 το βρισκω ελλαδα το δευτερο ! Δηλαδη σε μια διαφόρα 100 ευρω απο το πρωτο ! (330 το mi5 ) Η ερώτηση μου μαλλον θα επρεπε να ήταν αν αξίζει τα 100 ευρω και πλεον παραπανω ! Δεν εχω καποια εμπειρα απο αγορα στην κινα για αλλες τιμες! Αν ωστοσο ξερεις καποιο εμπιστο site μπορεις να το προτεινεις να κοιταξω!
papp0us Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω περάσει και από τα δύο. Αν έχεις τα λεφτά για το mi5 και σου φτάνουν τα 26gb που έχει ελεύθερα η βασική έκδοση τότε πας εκεί χωρίς δεύτερη σκέψη. καλύτερος επεξεργαστής καλύτερη κάμερα, αρκετά καλή αυτονομία, καλή οθόνη και όπως και να το κάνεις είναι η ναυαρχίδα ανάμεσα στις δύο. Το από την άλλη το Redmi Note 3 Pro έχει φτάσει σε απίστευτη τιμή και δεν το λες σε καμια περίπτωση άσχημο, κάθε άλλο.
kokinosx Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Στα 248 βρησκεις το Mi5 : http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Mi5-5-2inch-FHD-Android-6-0-OS-3GB-32GB-4G-LTE-Smartphone-64-Bit-Qualcomm-Snapdragon-820-Quad-Core-Type-C---White-363112.html?source=ShareAsale Αμα επιτρεπει η τσεπη του ts να παει σε Mi5 ας παει σε αυτο αλλιως πανε για Redmi Note 3 Pro το οποιο ειναι εξισου καλο Εχεις γνωση για τους τρόπους πληρωμης αυτου του site που εστειλες η καποιου αλλοθ εμπιστου site ?
papp0us Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Εχεις γνωση για τους τρόπους πληρωμης αυτου του site που εστειλες η καποιου αλλοθ εμπιστου site ?PayPal και έξω από την πόρτα
MarKad Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Εχεις γνωση για τους τρόπους πληρωμης αυτου του site που εστειλες η καποιου αλλοθ εμπιστου site ? Πληρωμη με Paypal. Gearbest,Banggood,Geekbuying και vickmall ειναι αρκετα εμπιστα για κινητα. Απο ελλαδα παντως δεν αξιζει να τα παρεις ειναι αρκετα τσιμπημενα στην τιμη
kokinosx Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 PayPal και έξω από την πόρτα Στα 330 πλεον στην Ελλαδα αξιζει το ρισκο (στο μυαλο μου ) της Κινας για τα 80 ευρω ? Πληρωμη με Paypal. Gearbest,Banggood,Geekbuying και vickmall ειναι αρκετα εμπιστα για κινητα. Απο ελλαδα παντως δεν αξιζει να τα παρεις ειναι αρκετα τσιμπημενα στην τιμη Aliexpress ?
MarKad Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Στα 330 πλεον στην Ελλαδα αξιζει το ρισκο (στο μυαλο μου ) της Κινας για τα 80 ευρω ? Aliexpress ? Απο Aliexpress δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα αυτα τα 4 που σου ανεφερα ειναι τα καλυτερα Απο το cityshop που το πουλαει 334 παντως εχει αγορασει γνωστος μου και δεν ειχε θεμα οπως εσυ επιθυμεις.
SaFiS Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Προφανώς και Mi5 εφόσον το επιτρέπει η τσέπη σου. Καλύτερος επεξεργαστής, καλύτερη κάμερα, περισσότερη RAM, μεγαλύτερη υποστήριξη ROMs λόγω Snapdragon. Μειονέκτημα η μη επεκτάσιμη μνήμη, οπότε θα πρέπει να πάρεις αυτό που θα σε καλύψει, αλλιώς θα είσαι γράψε - σβήσε. Για το θέμα αγοράς απο Ελλάδα ή Κίνα, έχει να κάνει μόνο στο θέμα εγγύησης αν πάθει κάτι, εκτός αν και το κατάστημα θα κάνει την ίδια διαδικασία που θα χρειαστεί να κάνεις εσύ (αποστολή στην Κίνα και περίμενε)...
ziaba Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Προφανώς και Mi5 εφόσον το επιτρέπει η τσέπη σου. Καλύτερος επεξεργαστής, καλύτερη κάμερα, περισσότερη RAM, μεγαλύτερη υποστήριξη ROMs λόγω Snapdragon. Μειονέκτημα η μη επεκτάσιμη μνήμη, οπότε θα πρέπει να πάρεις αυτό που θα σε καλύψει, αλλιώς θα είσαι γράψε - σβήσε. Για το θέμα αγοράς απο Ελλάδα ή Κίνα, έχει να κάνει μόνο στο θέμα εγγύησης αν πάθει κάτι, εκτός αν και το κατάστημα θα κάνει την ίδια διαδικασία που θα χρειαστεί να κάνεις εσύ (αποστολή στην Κίνα και περίμενε)... περισσότερη ram και μεγαλύτερή υποστήριξή απο roms που τα είδες? 3gb έχουν και τα δυο (οι εκδόσεις που ενδιαφέρουν τον ts) + το mi5 δεν υποστηρίζεται επίσημα από την cyanogenmod + η xiaomi έδωσε τον kernel του rn3pro κατι που δεν έχει γίνει στο mi5 μιλάμε για τεράστια διάφορα από θέμα roms υπερ του note
papp0us Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 περισσότερη ram και μεγαλύτερή υποστήριξή απο roms που τα είδες? 3gb έχουν και τα δυο (οι εκδόσεις που ενδιαφέρουν τον ts) + το mi5 δεν υποστηρίζεται επίσημα από την cyanogenmod + η xiaomi έδωσε τον kernel του rn3pro κατι που δεν έχει γίνει στο mi5 μιλάμε για τεράστια διάφορα από θέμα roms υπερ του note Εχει δώσει και του Mi5 τον kernel code.
SaFiS Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Ziaba, σόρρυ κιόλας, αλλά ότι θες λες. Μια χαρά έχει δοθεί και ο kernel και όλα. Και δεν υπάρχει μόνο η CM (ούτως ή άλλως αν το διάβασες πουθενά, σταματάνε το developing). Μου συγκρίνεις την ναυαρχίδα της Xiaomi με τα Mid-range της. Ότι να'ναι... Και υπόψιν, έχω Mi4 και είναι ακόμη κορυφαία συσκευή...
@topos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Το mi5 δυνατοτερο, πιο premium αισθηση και ενα 80ευρω ακριβοτερο. Το note 3 pro εχει αρκετα καλυτερη μπαταρια,επεκτασιμη μνημη και τα παει καλυτερα(προς το παρων) με τις custom rom.Απο επιδοσεις προφανως υστερει απο αυτα με snap 820 αλλα σε καμια περιπτωση δεν το λες αργο(περιπου στα ιδια με s6). Πρακτικα δεν υπαρχει λαθος επιλογη, απλα πιο συμβατη με την τσεπη και τις αναγκες σου. Υ.γΕαν σκεφτεσαι αγορα απο Ελλαδα δες και το nubia z9 max στα 220 που το εβγαλε το e-shop.gr στο crazy sundays. Σαφεστατα καλυτερο vfm για αγορα απο Ελλαδα σε σχεση με τις τιμες που παιζουν τα xiaomi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα