Dragonlordcv2002 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Εδώ και αρκετές μέρες δεν είναι διαθέσιμη η δυνατότητα να διαβάσεις λεπτομέρειες αγγελίων. Το μόνο που είναι διαθέσιμο να επιλέξεις είναι η φωτογραφία και τον χρήστη που τη δημιούργησε. 'Εχω δοκιμάσει με 'ολους τους γνωστούς browsers καθώς και άλλα pc. Το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο.
veteranos123 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ δεν έχω κανένα θέμα. Μήπως χρησιμοποιείς κανα adblock, αν ναι απενεργοποίησε το και ξανά κοίταξε γιατί παλιά είχε αναφερθεί αυτό το πρόβλημα με τις αγγελίες και το adblock. Ανέβασε και καμιά φωτογραφία με το πρόβλημα.
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Είχες δίκιο το adblock που είχα βάλει ήταν ο ένοχος. Σε ευχαριστώ πολύ ! 1
Socratis_g Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 να ρωτήσω κάτι εδώ για να μην ανοίγω άλλο θέμα. κοιτάω τις αγγελίες. και ένας χρήστης έχει πάρει σερί από τη σελίδα 60 έως τη σελίδα 20 μόνο με δικές του αγγελίες. και σε κάθε σελιδα παίζει μόνο μια αγγελια, η δική του. Με αποτέλεσμα να πατώ "επόμενο" για να περάσω 40 σελίδες να δω καποια αλλη αγγελία. επισυνάτπω τα preent screens. Χάνω κάτι???
sexotik Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Είναι γνωστό κολληματάκι οταν μια αγγελία βρίσκεται στο τέλος της σελίδας και έχει πολλές φωτογραφίες. Κάθε φωτογραφία καλύπτει μία σελίδα μόνη της. 2
Socratis_g Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 ^σωστός! ο τύπος έχει βάλει καμιά 500αριά φωτογραφίες στην αγγελία και παίζει μόνοτερμα για 40 σελίδες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα