Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα.Εφτασε στα χερια μου μια εκπτωση απο το παραπάνω καταστημα και σκεφτηκα να την αξιοποιησω αγοραζοντας ενα κουτι για τον υπολογιστή μου.Εχω το παραπάνω κουτί Link.png Site: raidmax-aeolus .Μπορώ να διαθεσω μέχρι και για το corsair που ειναι στα 163 αν και ξερω οτι ειναι πιο πανω οι τιμες απο το skroutz αλλα εχω εκπτωση .. :) Μητρικη εχω ΑΤΧ.Ελεγα για το mastercase 5 pro αλλα θελω να ακουσω και τις δικες σας γνωμες.

Δημοσ.

Βλέποντας τι έχει διαθέσιμο η άποψή μου είναι οτι δεν αξίζει κανένα. Άν δεν χρειάζεσαι κάτι για το σπίτι και θες αποκλειστικά κάτι για το Pc, κοίτα σε ssd πχ http://www.kotsovolos.gr/site/computing/desktops-and-upgrade-tools/internal-hdd-ssd/146102-intenso-256gb-ssd-%CE%B5%CF%83%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%8C%CF%82-%CE%B4%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%82

που είναι το μοναδικό σε λογική τιμή, κάποιο σετάκι σε πληκτρολόγιο ποντίκι, ή ένα νέο monitor. Στα λέω μη γνωρίζοντας τι έχεις και παίρνοντας σαν δεδομένο οτι είναι παλιά.

Δημοσ.

Kαλησπερα.Εφτασε στα χερια μου μια εκπτωση απο το παραπάνω καταστημα και σκεφτηκα να την αξιοποιησω αγοραζοντας ενα κουτι για τον υπολογιστή μου.Εχω το παραπάνω κουτί Link.png Site: raidmax-aeolus .Μπορώ να διαθεσω μέχρι και για το corsair που ειναι στα 163 αν και ξερω οτι ειναι πιο πανω οι τιμες απο το skroutz αλλα εχω εκπτωση .. :) Μητρικη εχω ΑΤΧ.Ελεγα για το mastercase 5 pro αλλα θελω να ακουσω και τις δικες σας γνωμες.

Μια χαρα μου φαινεται το κουτι σου,δεν βλεπω τον λογο να αγορασεις αλλο.Καλυτερα αγορασε κατι διαφορετικο που λεει και ο radiohead.

Δημοσ.

Μια χαρα μου φαινεται το κουτι σου,δεν βλεπω τον λογο να αγορασεις αλλο.Καλυτερα αγορασε κατι διαφορετικο που λεει και ο radiohead.

εχω την 212 evo και δεν κλεινει το πλαινο βασικα βρισκει...και τα μονα που χρειαζομαι ειναι κουτι και καρτα γραφικών για την ωρα.Εχω g550 psu, 850 evo ssd,i5 4460 και h97 plus mobo,27 xw monitor,coolermaster trigger,final mouse ...Οποτε ελεγα για κουτι ....

Δημοσ.

εχω την 212 evo και δεν κλεινει το πλαινο βασικα βρισκει...και τα μονα που χρειαζομαι ειναι κουτι και καρτα γραφικών για την ωρα.Εχω g550 psu, 850 evo ssd,i5 4460 και h97 plus mobo,27 xw monitor,coolermaster trigger,final mouse ...Οποτε ελεγα για κουτι ....

Μονο για 2 χιλιοστα να πας σε φασαρια να ξαναστηνεις ολοκληρο συστημα και να αγοραζεις καινουργιο κουτι? Αποψη μου πουλησε την 212 και αγορασε αυτη που ειναι πιο μικρη και για κλειδωμενο i5 ειναι μια χαρα και ριξε τα χρηματα σε καρτα γραφικων. :)

http://www.e-shop.gr/raijintek-aidos-black-heatpipe-cpu-cooler-pwm-92mm-p-PER.813211

Δημοσ.

Κατάλαβα. Ή θα πάρεις μικρότερη ψύκτρα όπως σου είπε ή άν κόλλησες και ντε και καλά θες κουτί πήγαινε εδώ http://www.kotsovolos.gr/site/computing/desktops-and-upgrade-tools/cases/159629-coolermaster-mastercase-pro-5-(mcy-005p-kwn00)αρκεί η έκπτωση να είναι μεγαλύτερη ίση του 50%. Ξαναλέω άν κόλλησες και δεν έχεις ανάγκη κάτι άλλο για το σπίτι.

Δεν αξίζει τόσα λεφτά πάντως το κουτί.

Δημοσ.

Πάντως μία άλλη λύση είναι να αγοράσεις κάτι και να το πουλήσεις και έτσι να μαζέψεις χρήματα για την κάρτα γραφικών που θες. Ίσως να μπορείς να πουλήσεις και κατευθείαν την έκπτωση που έχεις αν είναι με βάση κάποια απόδειξη (?)

Κρίμα είναι να πάρεις κάτι που δεν χρειάζεσαι ή δεν σε καλύπτει πλήρως ενώ μπορείς να κερδίσεις χρήματα για την καρτούλα σου!

Δημοσ.

Γενικα δεν εχω διαβασει και τα καλυτερα για το κουτι μου και ελεγα για να παω σε κατι καινουριο...και εγω σκεφτηκα να παρω κατι καινουριο και να το πουλησω απλα σκεφτομουν μηπως οντως αξιζε να παω σε καποιο κουτι αλλα βλεπω μικρη ποικιλία ....δεν θα ηθελα να πουλησω την 212 γιατι ειμαι υπερ ευχαριστημένος και απο θορυβο και θερμοκρασια....Ευχαριστω παντως για την βοηθεια σας και τις προτασεις σας.Και εμενα το mastercase pro μου εκανε εντυπωσε σε σχεση με τα αλλα αλλα υπαρχουν πολυ καλυτερα σε χαμηλοτερη τιμη απο οτι βλεπω στο σκρουτζ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...