Makritoz Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα είμαι φοιτητής και ψάχνω λαπτοπ που να έχει ικανοποιητική απόδοση στα παραπάνω προγράμματα καθώς και να μην είναι πολύ βαρύ (για να μπορεί να μεταφερθεί εύκολα).Αν θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποιο λάπτοπ σε κλίμακα 200-300 ευρώ ( είπαμε φοιτητής :ρ) ακόμα και μεταχειρισμένο θα με βοηθουσατε πολύ !
Haldol Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Κοιτάς αναγκαστικά για μεταχειρισμένο. Στην κατηγορία 200-300 ευρώ όποια συσκευή και αν πάρεις , θα θέλεις να την πετάξεις από το παράθυρο. Το BlueJ δεν έχει σοβαρές απαιτήσεις, αλλά τα άλλα δύο πίνουν τη μνήμη και την ισχύ του μηχανήματος σα νεράκι (ανάλογα το τι θα ζητήσεις φυσικά).
thelos257 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα είμαι φοιτητής και ψάχνω λαπτοπ που να έχει ικανοποιητική απόδοση στα παραπάνω προγράμματα καθώς και να μην είναι πολύ βαρύ (για να μπορεί να μεταφερθεί εύκολα).Αν θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποιο λάπτοπ σε κλίμακα 200-300 ευρώ ( είπαμε φοιτητής :ρ) ακόμα και μεταχειρισμένο θα με βοηθουσατε πολύ ! Ναι δεν μας ειπες ομως τι προγραμματα θα θες να τρεχεις για να σε βοηθησουμε ρε φιλε και τι οθονη 14 15 17 ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα