panoskatos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Ρολόι που έχει μια ημέρα ζωής δεν είναι ρολόι. Είναι σαν να κουβαλάς κλεψύδρα με άμμο και κάθε 24 ώρες να την γυρίζεις. Το κλασσικό ρολόι εκτός τον άλλον είναι και κόσμημα, η ηλεκτρονική χαζομάρα όχι. 1
logistoulis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Υπάρχει χρυσό από την Apple άμα είσαι μέγα κιτσος
Skylined Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 comments σαν κι αυτα αποτελουν σπουδαιο ιστορικο υλικο για την εποχη που τα smartwatch θα μας κατακλεισουν. τα διαβαζεις μετα απο λιγα χρονια και γελας με το ποσο εξω επεφτε ο κοσμος. Οπως εγινε με τα ταβλετς οταν πρωτοβγηκαν και τα memes με το τουβλο για οποιους θυμούνται Οι ταμπλέτες έγιναν mainstream όταν βγήκε το πρώτο iPad και γνώρισαν εκρηκτική αύξηση σε πωλήσεις αμέσως. Αντίθετα η κυκλοφορία του Iwatch προκάλεσε περίπου μηδέν ενδιαφέρον. Στο μέλλον, με καλύτερη τεχνολογία, ίσως να πετύχει το προϊόν. Αλλά όχι στο άμεσο
logistoulis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Και η φούσκα των ταμπλετ πιστεύω ότι έσκασε από τη στιγμή που υπάρχουν κινητά με μεγάλες οθόνες πλέον Το νόημα το είχε πιάσει η Samsung με το note (phablet) που ήταν από τις φορές που της κάθισε το πείραμα. Τα ταμπλετ φυσικά υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν ως αντικαταστάτες των netbook όμως πλέον είναι πιο αδιάφορα σε σχέση με το παρελθόν, γιατί τα περισσότερα απο αυτά είναι απλά μεγάλα κινητά και αν σε βολευουν οι 5+ ίντσες δε σε πολυνοιαζουν οι 7-10 συνήθως, όταν τα κινητά ήταν μέχρι 4 ήταν αλλιώς τα πράγματα Τα smartwatch νομίζω ότι και η ίδια η apple δε περίμενε κάτι ιδιαίτερο από αυτά Έχουν κι αυτά το κοινό τους, ζουν και αυτά τη "μόδα" τους, αλλά mainstream πολύ δύσκολα το κόβω όσες δυνατότητες και να αποκτήσουν
stelrp Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Για μένα το μόνο smartwatch που αξίζει ήταν αυτό του ιππότη της ασφάλτου, του μιλαγες και ελεγες του ΚΙΤ ,να έρθει και ερχόταν. Απλά πράγματα, τεχνητή νοημοσύνη, αυτονομη οδήγηση, και ότι άλλο ήθελες είχαν τα '80s. Και εμείς 30 χρόνια μετά, βασανιζομαστε με χαζό smartwatch, που δεν μιλάνε θέλουν φόρτιση καθημερινά. Αλλά μας είχαν υποσχεθεί για το έτος 2000 και ήδη έχουμε 2016...
deadp Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Πόσο μπροστά ήταν οι Righeira το 1983... Είχε και ραδιόφωνο μάλλον...
vfragos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Εγώ πάλι λέω ότι τα smartwatch θα πουλήσουν μόνο όταν αποκτήσουν σοβαρή αυτονομία. Εφόσον παίζουν στην ίδια "αρένα" με τα ρολόγια, δε γίνεται να προσφέρουν το 1/500 της αυτονομίας τους (!) και να πιστεύουν ότι θα περπατήσουν. Φυσικά, κάνουν πολλά περισσότερα πράγματα από ένα ρολόι, αλλά και πάλι, ένα αξεσουάρ που θέλει φόρτιση κάθε μέρα... meh... Την μέρα την βγάζει χαλαρά, βασικά στο τέλος της ημέρας έχω ένα 60% περίπου ακόμα, που το πρόβλημα το βράδυ που ξαπλώνω να το ακουμπάω δίπλα μου στο κομοδίνο και να φορτίζει; Άσε που θέλω να το βγάζω γιατί με ενοχλεί ένα ρολόι να μην βγαίνει ποτέ από πάνω μου. Επίσης σε ένα μισάωρο έχει φορτίσει. Όσο και να σας φαίνεται περίεργο είναι πολύ πιο χρήσιμο από ένα απλό ρολόι που το θεωρούσα περιττό βάρος. Από εμφάνιση τουλάχιστον αυτό που έχω είναι πολύ όμορφο και εντυπωσιακό σαν ρολόι και "ψαρώνει" πολύς κόσμος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα