Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόνο σ εμένα βγήκε πολύ καλό το Σονυ 3 SmartWatch και είμαι ευχαριστημένος;

Γρήγορο (το πρόβλημα του apple watch ),δείχνει όλα τα notifications, χειρίζομαι την μουσική όταν ασκουμαι, gps, στον ήλιο φαίνεται τέλεια η οθόνη και το μεταλικο titanium looking matte λουράκι το κάνει πολύ καλο.

Κλασικό Sony: αν βρεις κάποια καλή προσφορα,παίρνεις premium προϊόν οπου όλα δουλεύουν σωστά

• Like 2
Δημοσ.
Μόνο σ εμένα βγήκε πολύ καλό το Σονυ 3 SmartWatch και είμαι ευχαριστημένος;

Γρήγορο (το πρόβλημα του apple watch ),δείχνει όλα τα notifications, χειρίζομαι την μουσική όταν ασκουμαι, gps, στον ήλιο φαίνεται τέλεια η οθόνη και το μεταλικο titanium looking matte λουράκι το κάνει πολύ καλο.

Κλασικό Sony: αν βρεις κάποια καλή προσφορα,παίρνεις premium προϊόν οπου όλα δουλεύουν σωστά

Και τι από αυτά δεν μπορεί να κάνει το κινητό σου;

• Like 1
Δημοσ.

Μην κρίνεται εξ ιδιων τα αλλότρια.Το εάν έχει η όχι χρησιμότητα ας το κρίνει ο καθένας για τον εαυτό του( εφόσον ειναι κάτοχος,βασικό).Εγω το βρίσκω σούπερ χρήσιμο αλλά δεν μπορούμε να μιλάμε για lte,wifi,gps,high ανάλυση εικόνας με μεγάλη φωτεινότητα και με όλα ανοιχτά να κρατάει 5 ώρες,εκεί πονάνε τα smart watches ,στην αυτονομία.

Δημοσ.

Ρε συς εχει χρησιμοποιησει κανεις σας smatwatch??? μην γραφτε βλακειες.... Τι να εχεις τι κινητο στη
Τσεπη σου και να βλεπεις ποιος σε περνει....
Κλικ απαντας...
Βλεπεις notification..
Ktl ktl και απανταει ο αλλος ´ εε και;; Αυτα τα κανει και το κινητο... Καλα εισαι σοβαρος ρε φιλε;;; Σε μερικους ισως ειναι απιστυτα χρησιμο να βλεπουν στο ρολοι και να εχουν το κινητο στη τσεπη. Ελεος.....

Δημοσ.

Επίσης είναι και πάρα πολύ απλό να βγάλεις το κινητό από τη τσέπη

Συνεχιζω να μη βρίσκω χρησιμότητα είναι απλά ένα αξεσουάρ μόδας και αυτό, αλλά ένα κανονικό ρολόι κάνει αυτή τη δουλειά καλύτερα

Δημοσ.

για να τσουλησουν αυτα πρεπει επιτελους να ειναι τα κινητα με e-sim και να πατας ΕΝΑ κουμπι στο κινητο και ΕΝΑ στο ρολοι και να φευγεις απο το σπιτι με το ρολοι στο χερι και το κινητο στο συρταρι.

έχουνε sim Βασίλη και παρ'όλα αυτά το τσούλημα είναι κάρου με ηλικιωμένο γαϊδαρο.

Δημοσ.

Ετσι οπως εχουν σημερα τα δεμομενα το smartwatch ειναι το πιο αχρηστο πραγμα που μπορει καποιος να πεταξει τα λεφτα του. 

Δε φτανει που εχουμε ολοι τον πονοκεφαλο με την φορτιση του κινητου θα εχουμε και ρολοι που κραταει τον μισο χρονο η μπαταρια και προσφερει στην καλυτερη το 1/100 απο το κινητο που ΗΔΗ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ!!

Αν το θες για κοσμημα που για μενα ειναι πολυ ξεπερασμενο πλεον σε σημειο που να το θεωρω εγω προσωπικα βλαχια, (η εποχη που το ρολοι ηταν γουαου εχει πεθανει) σιγουρα ητ οθονη στο χερι σου δεν ειναι επιλογη εκτος αν θες να εισαι σαν cyborg ή power ranger 

Δημοσ.

η εποχη που το ρολοι ηταν γουαου εχει πεθανει

καλά αυτό είναι και θέμα προσωπικού γούστου, ακόμα και αν σε πολλούς ειδικά νεότερους φαίνεται κάτι περιττό δε μπορούμε να λέμε ότι πράγματα που υπάρχουν αιώνες και έχουν εδώ και δεκαετίες αντέξει τον πόλεμο της τεχνολογίας πέθαναν γιατί.. έτσι!

τα ρολόγια πάντα θα είναι ουάου για αυτούς που τους αρέσουν και πάντα θα είναι ένα μέσο επίδειξης  για αυτούς που αρέσκονται στο να κάνουν επίδειξη, δε πρόκειται να κλείσει καμιά μεγάλη εταιρεία του χώρου από μέρα σε μέρα μην ανησυχείς..

σίγουρα πάντως τα smarthwatch δεν είναι ο (σωστός) τρόπος να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον του κόσμου για τα ρολόγια. η αξία τους διαχρονικά είναι ανύπαρκτη και η πρακτικότητά τους ελάχιστη 

τουλάχιστον ένα απλό μηχανικό ρολόι λέει πάντα την ώρα ακόμα και αν είσαι μακριά από τον πολιτισμό και τους φορτιστές

Δημοσ.

Εγώ έχω μια λίγο διαφορετική άποψη.Εχω το Sony SmartWatch 3.Πριν πάρω το SmartWatch δεν είχα κανένα ρολόι διότι δεν έβρισκα το λόγο να έχω μαζί μου κάτι που λέει μόνο την ώρα. Έτσι πήρα SmartWatch γιατί εκτός από ρολόι το οποίο μπορώ να αλλάζω οπότε βαριέμαι την εμφάνιση του έχω και όλες τις διαθέσιμες ειδοποιήσεις απευθείας στο χέρι μου κάτι πολύ χρήσιμο γιατί πλέον βλέπω τα πάντα χωρίς να έχω αναγκαστικά το κινητό μου πάνω μου.Σιγουρα θα ήθελα να έχει και το κάτι παραπάνω. Αλλά έστω και αυτά που κάνει τώρα ήταν αρκετά για να κάνουν να βάλω ρολόι.

Δημοσ.

Έχει δίκιο ο φιλος ^

Για μένα δεν έχουν κάποια αξία όπως λέτε έχουμε τα smartphones.

Πρέπει να σκεφτούν κάτι πιο έξυπνο...

Πραγματικά σιγά το smartwatch δεν εχει τίποτα το ιδιαίτερο, έχουμε τα smartphone.

Αν μελλοντικά βγει smartwatch αλλά του τύπου να είναι όπως στις ταινίες που είναι με ολόγραμμα με δυνατό hardware και καλή ανάλυση τότε ισως να αξίζει

comments σαν κι αυτα αποτελουν σπουδαιο ιστορικο υλικο για την εποχη που τα smartwatch θα μας κατακλεισουν.

τα διαβαζεις μετα απο λιγα χρονια και γελας με το ποσο εξω επεφτε ο κοσμος.

Οπως εγινε με τα ταβλετς οταν πρωτοβγηκαν και τα memes με το τουβλο για οποιους θυμουνται (τι διαφορα εχει ενα ipad με ενα τουβλο)

Δημοσ.

Τα smartbands πάντως φαίνεται ότι έχουν ανέβει αρκετά, οπότε το πρόβλημα είναι κυρίως το κόστος απόκτησης και (υποθέτω) η διάρκεια της μπαταρίας.

Δημοσ.

Φυσικά απέτυχαν τα smartwatch, με ελάχιστες δυνατότητες(aka μόνο για fitness) και ακόμη μικρότερη μπαταρία ήταν μόδα, η οποία λίγο-πολύ πέρασε.

Θα γίνουν mainstream μόνο όταν γίνουν πραγματικά wearables, με energy-harvesting ή/και νέας τεχνολογίας μπαταρίες που θα μπορούν να υποστηρίζουν αξιοπρεπή SoC και αυτονομία πολλών ημερών-εβδομάδων(κανένας δεν θέλει ακόμη μια συσκευή που χρειάζεται φόρτιση καθημερινά και πολλές φορές δις την ημέρα).

Μέχρι τότε όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τέτοια μπλιμπλίκια πάνε συνήθως σε smartbands που προσφέρουν μεγάλο μέρος των ικανοτήτων των smartwatches με καλύτερη τιμή και αυξημένη μπαταρία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...