madnifestah Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 1ον είπε μόνο μεσσεντζερ 2ον πες και ότι θα έχει και το fb, με μόνο δυο εφαρμογές θα τρέχει άψογα! Εγώ με 10 εφαρμογες τρέχει άψογα με 1gb ram. αυτό.. αν θέλει να μπαίνει fb υπάρχει και το chrome. εγώ ποτέ δεν έχω βάλει την εφαρμογη του FB πάντα απο browser μπαίνω...
@topos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Κανενα winphone? Τα 640/640xl- εαν θελεις να "ταμπλετιζει" κιολας στα 100/130 ευρω.
panos- Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Καλά αν εθιστεί στο pokemon go,snapchat,instagram και κανει ολη μέρα dub να δομε ποιολς έχει δίκιο... Δεν ξέρω αν διάβασες την λέξη Μαμά αλλα ενιγουει 1
stelios18120 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Πάρε της το 640xl π έχει και μεγάλη οθόνη να το ευχαριστηθει να βλέπει άνετα
ziaba Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ξέρω αν διάβασες την λέξη Μαμά αλλα ενιγουει γιατί οι μαμάδες δεν έχουν ψυχή?
stevengreeceGR Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Καλά αν εθιστεί στο pokemon go,snapchat,instagram και κανει ολη μέρα dub να δομε ποιολς έχει δίκιο...Δεν διαβάσεις σωστά το topic
Mikenewphone Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδια δε ξερει ουτε browser να ανοιγει το θελει μονο για messenger δε θελει ουτε την εφαρμογη facebook ουτε κατι τετοιο. Η αληθεια ειναι οτι θα προτιμουσε μεγαλη οθονη για να βλεπει πιο καθαρα. Οποτε ειμαι αναμεσα στο να παρω το 640xl που μου προτεινατε και το moto g.
stevengreeceGR Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδια δε ξερει ουτε browser να ανοιγει το θελει μονο για messenger δε θελει ουτε την εφαρμογη facebook ουτε κατι τετοιο. Η αληθεια ειναι οτι θα προτιμουσε μεγαλη οθονη για να βλεπει πιο καθαρα. Οποτε ειμαι αναμεσα στο να παρω το 640xl που μου προτεινατε και το moto g.Εγώ θα πρότεινα το Moto G επειδή λειτουργεί καλύτερα το μεσσεντζερ. Αν και στα winphone αναβαθμίστηκε ακόμα έχει τα προβλήματα. Οπότε +1 Moto G.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Γνωμη μου ασε την επιδοτηση και ζητα εκτωση σε οαγιο και παρε ενα κινητο απο το skroutz ακομα και με την υποτιθεμενη επιδοτηση ιδια λεφτα θα πληρωσεις την συσκευη απο καταστημα του skroutz με την υποτιθεμενη επιδοτηση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα