vasilissouvlaki Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δεω να αναλύσουμε το πως καθαρίζουμε την τηλεόραση και άλλα.
panos- Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δεω να αναλύσουμε το πως καθαρίζουμε την τηλεόραση και άλλα. Με το σεμεδάκι. 2
captain soulou Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 dataflash df1620 με αυτο το εχω παρει απο τον κοτσοβολο κανει πολυ καλη δουλεια!
vasilissouvlaki Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 dataflash df1620 με αυτο το εχω παρει απο τον κοτσοβολο κανει πολυ καλη δουλεια! Αυτό είναι σπρέι?
taslikos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 εγω με ενα απλο πανι την καθαριζω χωρις νερα και χωρις πιεση...
vasilissouvlaki Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω δει άτομα να καθαρίζουν με νερό και γίνετε ενα χαλί η τηλεόραση
heavyrain Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Πανακι με μικροινες(1€ στα jumbo) για την οθονη και νωπο βετεξ η στεγνο ξεσκονοπανο για τα υπολοιπα μερη. Εννοειται οταν ειναι σβηστη και κρυα.
vasilissouvlaki Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Να φανταστώ αυτά που πουλάνε ιδικά υγρά δεν είναι καλά
panos- Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Να φανταστώ αυτά που πουλάνε ιδικά υγρά δεν είναι καλά Ναι βρε, το μελλον ειναι στο ασπρο σεμεδακι.
heavyrain Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν χρειαζονται ειδικα υγρα. Αν εχει καμια σταμπα, λεκε κτλ η οθονη βαλε λιγο αζαξ (ελαχιστο ισα ισα να βραχει) σε μια απαλη χαρτοπετσετα και βγαλε τον λεκε.
graphist83 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Αυστηρά πανί μικροινας στεγνό, καθαρίζει μια χαρα. Αν υπαρχουν παιδια και εχει γεμισει δαχτυλιές η οτιδήποτε αλλο τοτε καποιο σπρει του εμποριου κανει μια χαρα. Το Data Flash που ειπωθηκε πιο πάνω ειναι απο τα πιο καλα. εχει και πολυ καλο πανι μεσα. Το αζαξ σε οθονες με ultra clear φιλτρο h antigalre καλο ειναι να αποφεύγεται καθως μπορει να το θολώσει. Το κλασσικό αζαξ για τις συμβατικές οθονες δεν προκαλει αμεση ζημιά αλλα επειδη μπορει να αλλαξει κατι στην συνθεση του η να υπαρχει αγνοια για το τι οθονη εχει ο καθένας κάλο ειναι να μην το χρησιμοποιείτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα