Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα επειδη μετά το iOS 10 διαβάζω πολλά παράπονα ότι θα διαλυθεί το home button κ δικαιολογημένα..!!! Για όσους δεν το ξέρουν... ρυθμίσεις-γενικά-προσβασιμότητα-κουμπί αφετηρίας-άνοιγμα με άγγιγμα..!!!

Δημοσ.

Καλημέρα επειδη μετά το iOS 10 διαβάζω πολλά παράπονα ότι θα διαλυθεί το home button κ δικαιολογημένα..!!! Για όσους δεν το ξέρουν... ρυθμίσεις-γενικά-προσβασιμότητα-κουμπί αφετηρίας-άνοιγμα με άγγιγμα..!!!

Αυτό, σε εμενα ηταν προεπιλεγμενο.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

σε iphone 5 δλδ είσαι αναγκασμένος στο διπλό κλικ του home button ε ? επειδή δεν υπάρχει η επιλογή αυτή που αναφέρθηκε.

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να ξαναμπεί το slide to unlock στο ios10

Ίσως να μην είναι τόσο απλός όσο μια ρύθμιση αλλά γίνεται...

https://www.igeeksblog.com/slide-to-unlock-in-ios-10/

Επίσης το οτι δεν έχει αφαιρεθεί τελείως από το ios σαν λειτουργιά θα πει ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να το ξαναβάλουν σαν επιλογή σε επόμενες εκδόσεις εάν υπάρχουν παράπονα από πολλούς χρήστες κλπ. 

Δημοσ.

Παρόλο το smoothness (που μάλλον δείχνει αρκετές βελτιώσεις), δεν μου αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ το νέο ξεκλείδωμα (ειδικά αφού δεν έχω την επιλογή touch ID), ούτε τα άχρηστα non-customizable καινούρια swipe options στις ειδοποιήσεις της lock screen (πχ βλέπω το άχρηστο email και δεν υπάρχει πλέον επιλογή να το σβήσω κατευθείαν), ούτε η έλλειψη ιδιωτικότητας στα widget που είναι πλέον φάτσα φόρα, ούτε ο τρόπος που διαχειρίζεσαι τις ειδοποιήσεις από το πάνω μέρος της οθόνης (εκεί τις έχω), αφού έγιναν πολύ πιό intrusive.

Εν ολίγοις, περίμενα κάτι περισσότερο λειτουργικό, όχι λιγότερο, και αν υπήρχε η δυνατότητα επιστροφής θα το σκεφτόμουν σοβαρά. Και δεν φταίει η συνήθεια, κάποια πράγματα είναι κοινή λογική: δεν βάζουμε το eye candy πάνω από ένα επιτυχημένο usability. Αν κάπου κάνω λάθος και κάτι από τα παραπάνω διορθώνεται παρακαλώ πείτε μου.

Δημοσ.

Παρόλο το smoothness (που μάλλον δείχνει αρκετές βελτιώσεις), δεν μου αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ το νέο ξεκλείδωμα (ειδικά αφού δεν έχω την επιλογή touch ID), ούτε τα άχρηστα non-customizable καινούρια swipe options στις ειδοποιήσεις της lock screen (πχ βλέπω το άχρηστο email και δεν υπάρχει πλέον επιλογή να το σβήσω κατευθείαν), ούτε η έλλειψη ιδιωτικότητας στα widget που είναι πλέον φάτσα φόρα, ούτε ο τρόπος που διαχειρίζεσαι τις ειδοποιήσεις από το πάνω μέρος της οθόνης (εκεί τις έχω), αφού έγιναν πολύ πιό intrusive.

Εν ολίγοις, περίμενα κάτι περισσότερο λειτουργικό, όχι λιγότερο, και αν υπήρχε η δυνατότητα επιστροφής θα το σκεφτόμουν σοβαρά. Και δεν φταίει η συνήθεια, κάποια πράγματα είναι κοινή λογική: δεν βάζουμε το eye candy πάνω από ένα επιτυχημένο usability. Αν κάπου κάνω λάθος και κάτι από τα παραπάνω διορθώνεται παρακαλώ πείτε μου.

ελπιζω να βρεις τη ψυχη σου -- https://ipsw.me/#

• Like 1
Δημοσ.

εχεις απολυτο δικιο. Σε οτι αφορα την ιδιωτικοτητα, απλα αν απενεργοποιησεις την προεπισκοπηση στα μηνυματα, πλεον ζητα κωδικο στο quick reply. Γενικα ομως, πολυ κακη κινηση απο την Apple με αποτερο σκοπο την προωθηση του 3d touch, κοινως αναβαθμισε τηλ αν δεν θες να σου σπανε τα νευρα....

• Like 1
Δημοσ.

σε iphone 5 δλδ είσαι αναγκασμένος στο διπλό κλικ του home button ε ? επειδή δεν υπάρχει η επιλογή αυτή που αναφέρθηκε.

πολυ πιθανον επειδη το 5αρι ειναι η μοναδικη συσκευη χωρις touch ID να μην τους ενοιαζε κιολας, κακως βεβαια. 

παντως κι εμενα με κουραζε το αναγκαστικο πατημα του κουμπιου (ειδικα αν πχ ειχες πατησει το power button για να αναψεις την οθονη) οποτε το κατεργησα, κι αφου ο αισθητηρας ειναι γρηγορος no problem. 

θα ηθελα σε επομενο update το swipe left στις notifications να ειναι delete και οχι να σου δινει ΞΑΝΑ επιλογες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...