aceraspire Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Kαλησπερα παιδια, αναβαθμιστηκα προσφατα για να καλυψω καλυτερα τις αναγκες του editing μου στο sony vegas pro. Πηγα απο εναν fx6300 με 8γιγα ραμ και μια 7870 σε i7 6700k, 16gb ram, kai rx480. Παρολα αυτα δεν εχει αλλαξει καθολου η εμπειρια μου στο μονταζ. Το preview (με τα ιδια κλιπακια) παιζει και στα 2 μηχανηματα στην ιδια αναλυση και αν παω να βαλω good η best στον i7 λαγκαρει παρομοια με τον 6300. Τα render times εχουν πολυ μικρη αποκλιση, και μαλιστα ο i7 μου κρασαρε και μια φορα, ενω ο 6300 2 χρονια τωρα δεν το ειχε κανει ποτε. Τι συμβαινει?
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Προτού πέσουν βοήθειες και μη γνωρίζοντας τις ρυθμίσεις σου ή άν ήδη το έχεις κάνει θα σου πώ το εξής. Κατέβασε το ddu και πέρνα τους νέους drivers της κάρτας σου απο το site της. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείς εδώ και μου φαίνεται αυτό ως πιθανότερο για το κρασάρισμα παρά ο cpu. Έπειτα ρίξε και μια ματιά σε αυτό. Άν ήδη τα γνωρίζεις αγνόησε το μήνυμα. Καλημέρα! edit Μόνο άν στο νέο σετ χρησιμοποιήσες την παλιά πριν την 480. Sorry τώρα πίνω καφέ. format έκανες καθαρό;
aceraspire Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Προτού πέσουν βοήθειες και μη γνωρίζοντας τις ρυθμίσεις σου ή άν ήδη το έχεις κάνει θα σου πώ το εξής. Κατέβασε το ddu και πέρνα τους νέους drivers της κάρτας σου απο το site της. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείς εδώ και μου φαίνεται αυτό ως πιθανότερο για το κρασάρισμα παρά ο cpu. Έπειτα ρίξε και μια ματιά σε αυτό. Άν ήδη τα γνωρίζεις αγνόησε το μήνυμα. Καλημέρα! edit Μόνο άν στο νέο σετ χρησιμοποιήσες την παλιά πριν την 480. Sorry τώρα πίνω καφέ. format έκανες καθαρό; Kαλημερα! Ναι εβαλα για λιγο την 7870 μεχρι να ερθει η 480, αλλα κανονικα με ddu εβγαλα τους drivers και εβαλα αυτους που πρεπει. Φορματ ναι καθαρο με win 10 (Απο τον θειο). Τα οποια παρεπιπτωντως μου παρουσιαζουν διαφορα μικροbugs τα οποια δεν ξερω αν ειναι απο τα ιδια τα windows η επειδη ειναι σπασμενα. Σκεφτομαι να αγορασω ενα κλειδακι και να κανω clean install παλι αλλα δεν θελω να ξαναβαζω drivers και προγραμματα επειτα.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Είτε μου άρεσε είτε όχι, στη θέση σου θα τα έκανα όλα προβλεπέ ακόμα περισσότερο άν επρόκειτο για επαγγελματική χρήση. Δεν σου λέω κάτι που δε γνωρίζεις. Αυτά απο'μένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα