nikos1965 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 μακριά φίλε μου απο τα iphone έχουν αρχίσει τα προβλήματα με εκρήξεις ..χαμός γίνεται ...οχι 1000 ουτε 100 δεν αξίζει !! παρε το s7 edge οτι καλύτερο υπάρχει σήμερα..
Fulgore Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Εκανα την μεταβαση σε s7 edge τελικα απο iphone 6.. εχω παθει πλακα με ταχεια φορτιση και με ασυρματη φορτιση.. και με την οθονη.. νιωθω οτι πραγματικα εχω ενα κινητο 2016.. με τα iphone ενιωθα μικρες αλλαγες χρονο με το χρονο..thx για την βοηθεια Για μενα παλι ηταν φως φαναρι οτι μας τρολλαρες και οτι τσαμπα ανοιξε το εν λογω θεμα.Οπως αλλωστε αναφερθηκε παραπανω(και μιας και εισαι και ψιλο ενεργο μελος στο Insomnia για να εχεις γνωμη/αποψη για 1-2πραγματα)το θεμα ηταν αποκλειστικα χρηματικο. Και αν κρινουμε και απο την αγορα που εγινε χωρις να το σκεφτεις και πολυ,στο S7 edge θα πηγαινες εξ αρχης.
panormou13 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Για μενα παλι ηταν φως φαναρι οτι μας τρολλαρες και οτι τσαμπα ανοιξε το εν λογω θεμα.Οπως αλλωστε αναφερθηκε παραπανω(και μιας και εισαι και ψιλο ενεργο μελος στο Insomnia για να εχεις γνωμη/αποψη για 1-2πραγματα)το θεμα ηταν αποκλειστικα χρηματικο. Και αν κρινουμε και απο την αγορα που εγινε χωρις να το σκεφτεις και πολυ,στο S7 edge θα πηγαινες εξ αρχης.Χαχαχ, οχι δεν σας τρολαρα.. αληθεια ειχα να παρω ανδροιδ απο εποχη lg g2 και ειχα μεινει πολυ πισω.. πηρα το s7 εν βρασμο γιατι ειχα πιστωτικο στο public και για κατι μερες επαιζε στα 550 με ενα 10% που ειχα συν προσφορα καταστηματος και σκεφτομουν αν θα το κρατησω μεχρι τελευταια στιγμη που γινοταν να το αλλαξω.δεν το ειχα ανοιξει καν
Fulgore Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Χαχαχ, οχι δεν σας τρολαρα.. αληθεια ειχα να παρω ανδροιδ απο εποχη lg g2 και ειχα μεινει πολυ πισω.. πηρα το s7 εν βρασμο γιατι ειχα πιστωτικο στο public και για κατι μερες επαιζε στα 550 με ενα 10% που ειχα συν προσφορα καταστηματος και σκεφτομουν αν θα το κρατησω μεχρι τελευταια στιγμη που γινοταν να το αλλαξω.δεν το ειχα ανοιξει καν Πηρες το S7 ή το S7 edge δεν καταλαβα. Στο Public ποτε δεν εχει παιξει το S7 edge στα 550ευρω Το τρολλαρισμα παει στο γεγονος οτι κακα τα ψεμματα αν οντως διεθετες τα 1000ευρω για το iphone και οντως ηθελες να το παρεις δεν θα ησουν σε διλλημα για φθηνοτερο κινητο,ετσι οπως αλλωστε κανουν οσοι το αγοραζουν αυτες τις μερες.Αρα απο την αρχη γνωριζες οτι στο galaxy θα πηγαινες λογω χρηματικου και αρα οτι το θεμα κακως ανοιχτηκε.
panormou13 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Ειχε παιξει το s7 edge στο καταστημα προσφορα 599 και μου καναν και μια εκπτωση επιπλεον στο λογαριασμο μου λογω παλιου λαθους τους.τα διεθετα γιατι το πιστοτικο μου ειναι 1200 ευρω απλα σκεφτομουν αν αξιζει
Fulgore Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Ειχε παιξει το s7 edge στο καταστημα προσφορα 599 και μου καναν και μια εκπτωση επιπλεον στο λογαριασμο μου λογω παλιου λαθους τους.τα διεθετα γιατι το πιστοτικο μου ειναι 1200 ευρω απλα σκεφτομουν αν αξιζει Τελος παντων.Σου ειπα πως γενικα λειτουργει η αγορα απο οποιον ενδιαφερεται για τα iphone οταν πρωτοκυκλοφορουν και αφου πηρες κινητο καλοριζικο και καλοδουλευτο.
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Εκανα την μεταβαση σε s7 edge τελικα απο iphone 6. Καλοριζικο το νεο σου κινητο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις