johnyboy Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Αμα δει το future του 1+3 που γελάς και τραβάει σέλφι θα το πάρει χτες κλασικές γυναίκες....
Donacgreece Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Ε να σου πω τωρα.... ΔΕΝ εχω πιασει το 1+3 στα χερια μου και ουτε προκειται αλλα ειμαι σιγουρος που ειναι αρκετα γρηγορο. Το θεμα ΔΕΝ ειναι αυτο. Το θεμα ειναι οτι σε 2 χρονια θα αρχησει τα lag και η κοπελα θελει κινητο να το κρατησει 5 χρονια. Οποτε ΔΕΝ θα παρει το 1+3 οσο καλο και να ειναι ΤΩΡΑ. Θα παρει κατι που εχει καθαρο λογισμικο μεσα του για να αντεξει. Εξ αλλου τα nexus και τα iPhone φημιζονται για την αντοχη τους στο χρονο. Γιατι να προτεινουμε κινεζιες λοιπον; Επειδη εσυ θεωρεις λανθασμενα οτι το 1+3 ειναι ανθεκτικο στο χρονο μην παραπλανεις τον κοσμο. Όπως για οαρα τα iPhone 4 και 4s που μετά από τρία χρόνια αναβαθμίσεις ήταν πιο αργά και από τα σαλιγκάρια. Τι να το κάνω εγώ αν πάρει αναβάθμιση αν δε μπορεί το τηλέφωνο.
mahone1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Εννοω οτι πιο απλο θα ειναι το iphone για την κοπελα θα κλεινει τα παραθυρα και τελος δεν χρειαζεται τιποτα γιαυτο εξαλου δινεις τοσα λεφτα ενω το s7 μεν καλυτερη καμερα οθονη αλλα χρειαζεται εκκαθαρισεις ραμ και προγραματα και ιστοριες.. και αμα δεν τα κανει τζαμπα τα τρωει μπαταρια χωρις να μην κανει τιποτα...Δες λιγο αγγελιες γινεται χαμος...
Kanth Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα σας ,Πρωην κάτοχος S6 Edge και πλέον Κάτοχος One plus 3. Πες στην κοπελα πως το OP3 αξίζει τα λεφτά του για του εξης λόγους αναμεσα στα 2 , Πολύ καλύτερη μπαταρία Πολύ καλύτερη Selfie κάμερα Καλύτερο δακτυλικό αποτύπωμα. Θα προσθέσω και το Stockish λογισμικό με λίγες πινελιές το οποίο εκτός από το ότι το καθιστούν ελαφρύ όπως λένε τα παιδιά παραπάνω , αλλά και ποιο εύκολο στις αναβαθμίσεις του. (ΝΑΙ παλαιότερα ή 1+ το είχε το θέμα με τις ενημερώσεις αλλά πλέον περιμένω πως και πως το Nougat και σε πολύ καλό χρόνο μαλιστα) Ή οθόνη του οκ δεν είναι 2K όπως του S6 αλλα αυτό θα την βοηθήσει στην μπαταρία γιατί ειδικά με τα Social media το καίνε το ρεύμα μας... Για μένα είναι μονόδρομος... Επίσης στα 470 υπάρχει τώρα το. ΗΤC 10 σε Χρυσό... Καλή συνέχεια!
Fulgore Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα σας ,Πρωην κάτοχος S6 Edge και πλέον Κάτοχος One plus 3. Πες στην κοπελα πως το OP3 αξίζει τα λεφτά του για του εξης λόγους αναμεσα στα 2 , Πολύ καλύτερη μπαταρία Πολύ καλύτερη Selfie κάμερα Καλύτερο δακτυλικό αποτύπωμα. Θα προσθέσω και το Stockish λογισμικό με λίγες πινελιές το οποίο εκτός από το ότι το καθιστούν ελαφρύ όπως λένε τα παιδιά παραπάνω , αλλά και ποιο εύκολο στις αναβαθμίσεις του. (ΝΑΙ παλαιότερα ή 1+ το είχε το θέμα με τις ενημερώσεις αλλά πλέον περιμένω πως και πως το Nougat και σε πολύ καλό χρόνο μαλιστα) Ή οθόνη του οκ δεν είναι 2K όπως του S6 αλλα αυτό θα την βοηθήσει στην μπαταρία γιατί ειδικά με τα Social media το καίνε το ρεύμα μας... Για μένα είναι μονόδρομος... Επίσης στα 470 υπάρχει τώρα το. ΗΤC 10 σε Χρυσό... Καλή συνέχεια! Απαντας σε θεμα που ανοιχτηκε πριν 2 μηνες...Δεν νομιζω οτι ουτως ή αλλως θα περιμενε τοσο καιρο μονο και μονο για να ακουσει/διαβασει τα παραπανω
ikaruga24 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Μιας και δεν το πρότεινε κανείς να δώσω και εγώ την δική μου πρόταση. Honor 8. - Δυνατό εργαλείο και future proof με 4GB ram - Πολύ καλή φωτογραφική και μάλιστα dual lens με τα γνωστά αποτελέσματα. - Εξαιρετικό panel οθόνη με 5.2" που είναι μεταξύ μεγάλου και μικρού - Τρομερό εξωτερικό design και εμφάνιση που θα την κερδίσει αμέσως Μην το ψάχνεις, γύρω στα 350, τα ρέστα να σου κάνει το τραπέζι που της άνοιξες τα μάτια.
Fulgore Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Απαντας σε θεμα που ανοιχτηκε πριν 2 μηνες... Που να μην το γραφα δηλαδη
Kanth Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Fulgore άσε μας να γράψουμε και εμείς τπτ , δεν ενοχλουμε
Fulgore Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Fulgore άσε μας να γράψουμε και εμείς τπτ , δεν ενοχλουμε Ναι αλλα αφου ο ενδιαφερομενος δεν θα το διαβασει γιατι λογικα θα αγορασε ηδη κινητο ποιο το νοημα?
Kanth Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Είμαι Ναυτικός , είμαι ώρες ώρες και διαβάζω κανα φορουμ για τεχνολογία για να περάσει ή ωρα ! Έχουμε ανταλλάξει 2-3 μηνύματα από τότε ! Άρα ειδου το Νόημα! Περνάει ή ώρα εδώ φίλε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα