Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφου δεν την ενδιαφερει το εν λογω κινητο για ποιο λογο επιμενεις.Οταν σου γραφουν οτι ο λογος που δεν εχει ηδη παρει το S7 ειναι λογω της τιμης του(και μιλαμε για 5.1ιντσες κινητο)για ποιο λογο να κατσει να ασχοληθει με το Iphone se?Το λεει οτι λιωνει social media(και φυσικα και youtube)θα κατσει να στραβωθει στις 4ιντσες του μηλοτηλεφωνου?Για τον δε χωρο των 11-12giga για βαθος χρονου φυσικα ουτε λογος.

Με συγχωρεις, δεν το ειδα οτι εχει αποκλησει το se.

Εφοσον εχει αποκληστει το iphone, οντως η καλυτερη επιλογη ειναι το s7.

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αφου δεν την ενδιαφερει το εν λογω κινητο για ποιο λογο επιμενεις.Οταν σου γραφουν οτι ο λογος που δεν εχει ηδη παρει το S7 ειναι λογω της τιμης του(και μιλαμε για 5.1ιντσες κινητο)για ποιο λογο να κατσει να ασχοληθει με το Iphone se?Το λεει οτι λιωνει social media(και φυσικα και youtube)θα κατσει να στραβωθει στις 4ιντσες του μηλοτηλεφωνου?Για τον δε χωρο των 11-12giga για βαθος χρονου φυσικα ουτε λογος.

11 GB είναι οκ όλες τις φωτό στο icloud!

Κ αυτή μ είπε ότι τις αρέσει το se οπότε είπα να το βάλω κ αυτό στο "party"!

Λίγο προσωπικό έγινε το θέμα με τις διαβάζει βέβαια παρόλα αυτά ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Τι διάβασε κ αυτή το thread αλλά δν έχει λογαριασμό να το διαβάσει!

Είπε θα σκεφτείτε για το 1+3 τελικά φτ όλοι καλά λόγια λένε αλλά θέλει να το δει από κοντά μην τις πέσει μεγάλο και να το πιάσει λίγο άμα τις αρέσει σαν κινητό!(πράγμα που δν ξέρω άμα γίνει)

Παρόλα αυτά έχει κλείσει στο 1+3 καινούριο ή άμα βρω σε αγγελίες s7 αλλά σε τέλεια κατάσταση μέχρι 400 ίσως και ένα κλίκ πάνω!

Οπότε λογικά κατασταλαξαμε!

Άμα αλλάξει κάτι θα ενημέρωσω!

Ανάμεσα σε αυτά τα 2 εγω σίγουρα 1+3 θα επελεγα ή μάλλον αυτί που έχω ήδη(Nexus 6p) αλλά για κοπέλα που δν την νοιαζε τόσο ή παραμετροποίηση του λογισμικού και εκτιμάει παραπάνω τις κάμερες design κ αδιάβροχο μάλλον στο s7 την βλέπω και ας μην είναι καινούργιο!

Δημοσ.

Θα με συγχωρεσεις αλλα οταν βλεπω καποιον ενδιαφερομενο να κοιταζει μεταξυ ενος κινητου 4ιντσων και ενω 5.5ιντσων τοτε κατι δεν παει καλα. Οι διαφορες ειναι γιγαντιες μονο και μονο λογω της μεγαλυτερης οθονης σε σημειο να επηρεαζουν σημαντικα την εμπειρια χρησης καποιου.

• Like 1
Δημοσ.

Θα με συγχωρεσεις αλλα οταν βλεπω καποιον ενδιαφερομενο να κοιταζει μεταξυ ενος κινητου 4ιντσων και ενω 5.5ιντσων τοτε κατι δεν παει καλα. Οι διαφορες ειναι γιγαντιες μονο και μονο λογω της μεγαλυτερης οθονης σε σημειο να επηρεαζουν σημαντικα την εμπειρια χρησης καποιου.

Δν κοιταει 5.5 ηθελε ενα κινητο το κλτρο που μπορει να βρει σε αυτα τα λεφτα γιατι το κραταει χρονια!

Εχει 4ιτσο κινητο και ειπε απλα δν θα με πειραξει να ειναι τοσο!

Το ειδανικο  που ψαχνει ειναι κοντα στα 5 ενα κλικ μεγαλυτερο ενα κλικ μικροτερο! 

Αλλα αφου δν εχει τα λεφτα για το s7 που τις μοιαζει το τελειο η το iphones 6s τοτε συμβιβαζεται και προτιμαει να πεση η ανεβει σε οθονη παρα σε επιδωσεις σαν συνολο κινητου γιατι κατα τα ψεμματα ολα ειναι θεμα συνηθειας!

Δημοσ.

Δν κοιταει 5.5 ηθελε ενα κινητο το κλτρο που μπορει να βρει σε αυτα τα λεφτα γιατι το κραταει χρονια!

Εχει 4ιτσο κινητο και ειπε απλα δν θα με πειραξει να ειναι τοσο!

Το ειδανικο  που ψαχνει ειναι κοντα στα 5 ενα κλικ μεγαλυτερο ενα κλικ μικροτερο! 

Αλλα αφου δν εχει τα λεφτα για το s7 που τις μοιαζει το τελειο η το iphones 6s τοτε συμβιβαζεται και προτιμαει να πεση η ανεβει σε οθονη παρα σε επιδωσεις σαν συνολο κινητου γιατι κατα τα ψεμματα ολα ειναι θεμα συνηθειας!

Καταλαβαινω τι λες απλα να σου πω οτι αν ηταν ολα θεμα συνηθειας τοτε το iphone se δεν θα ειχε κυκλοφορησει ποτε αφου τι 4 τι 4.7ιντσες.

Δημοσ.

Η το ξανασκεφτεται για oneplus 3 η παει για 6s το 16αρι και μην αρχίσετε η δικια μου αυτο εχει και μεσα εχει του π... τις φωτογραφιες. Και εκτος απο αυτο δεν ειναι για s7 μπορει να εχει καλυτερη καμερα καλυτερη οθόνη αλλα να κανει καθε λιγο εκκαθαρισεις και αμα δεν κανει να τρωει μπαταρια επιδη ειναι γεματη η ραμ.. αστο καλυτερα να παει στο 6s να τελειονουμε.

Δημοσ.

Η το ξανασκεφτεται για oneplus 3 η παει για 6s το 16αρι και μην αρχίσετε η δικια μου αυτο εχει και μεσα εχει του π... τις φωτογραφιες. Και εκτος απο αυτο δεν ειναι για s7 μπορει να εχει καλυτερη καμερα καλυτερη οθόνη αλλα να κανει καθε λιγο εκκαθαρισεις και αμα δεν κανει να τρωει μπαταρια επιδη ειναι γεματη η ραμ.. αστο καλυτερα να παει στο 6s να τελειονουμε.

Η ραμ ΔΕΝ τρώει μπαταρία

Δημοσ.

Galaxy s6 στα 350€ από public..

Δεν υπαρχει αλλο φιλε!

Δεν καταλαβα τι εννοεις φιλε!

Καταλαβαινω τι λες απλα να σου πω οτι αν ηταν ολα θεμα συνηθειας τοτε το iphone se δεν θα ειχε κυκλοφορησει ποτε αφου τι 4 τι 4.7ιντσες.

Μερικοι μπορει οντως να μην μπουρουν εγω προσωπικα και φανταζομαι καθε ατομο στην "νεο" ηλικιακα που ειναι ανοιχτο σε αλλαγες θα μπορει ευκολα να συνηθισει την αλλαγη οθονη gadget κ γνκα την αλλαγη!

Δημοσ.

Με βάση τη χρήση που λες, καλύτερη επιλογή (από όλα) είναι το iPhone 6S. Και το SE θα ήταν επιλογή, αλλά άμα μου λες ότι κοιτάει και Galaxy S7, οι 4" του SE θα την ξενίσουν.

Τώρα σε Android, εφόσον τη νοιάζει να κρατήσει στο χρόνο, οι μόνες επιλογές της είναι αυτές που έχουν καθαρό λειτουργικό και υποστηρίζονται σωστά. Λέγε με Nexus. Ενώ οι χειρότερες είναι οι συσκευές της Samsung, που τις απαξιώνει πιο γρήγορα απ' όσο τρέχει κανείς στην τουαλέτα άμα τον πιάσει κόψιμο. 

Η ραμ ΔΕΝ τρώει μπαταρία

Πράγματι, τα δεδομένα στα κυκλώματα μνήμης διατηρούνται με την ιδέα και μόνο , δε χρειάζεται ενέργεια.  :P

Προφανώς και τρώει μπαταρία η RAM. Όλα τα κυκλώματα τρώνε μπαταρία.

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά κατέληξε ο ΤΣ;

Galaxy s7 μεταχειρισμένο ή iPhone 6s (άμα την βολεψουν τα 16) και ίσως 1+3 άμα το πιάσει στα χερια της και της αρέσει!

Δν είναι ότι κατέληξε αλλά τουλάχιστον κάπως προσανατολίστηκε!

Τώρα είναι το τι θα βρω εγώ σε αγγελία ή άμα αλλάξει γνώμη και πάρει 1+3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...