Donalhioy Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Ισως εννοει οτι οι κινεζοι εχουν βαρη software με μπολικο bloat Για πες μας λιγο.. ποια κινητα ξερεις με stock android? motorola.... κινεζικο huawei nexus.... κινεζικο zte blade.... κινεζικο... το πηρε κοπελα κανα μηνα.. για το ακριβες μοντελο θα επανελθω αυριο Με τον ορο κινεζικα εννοω τα κινητα που οι εταιριες τους εχουν εδρα την κινα. δηλαδη το θεμα ειναι τοπογραφικο? ετσι τα ξεχωριζεις εσυ? διοτι στην πρωτη επταδα των μεγαλυτερων εταιριων smartphone, μονο 2 εταιριες ΔΕΝ ειναι κινεζικες.. 1
technology_guy Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Ε να σου πω τωρα.... ΔΕΝ εχω πιασει το 1+3 στα χερια μου και ουτε προκειται αλλα ειμαι σιγουρος που ειναι αρκετα γρηγορο. Το θεμα ΔΕΝ ειναι αυτο. Το θεμα ειναι οτι σε 2 χρονια θα αρχησει τα lag και η κοπελα θελει κινητο να το κρατησει 5 χρονια. Οποτε ΔΕΝ θα παρει το 1+3 οσο καλο και να ειναι ΤΩΡΑ. Θα παρει κατι που εχει καθαρο λογισμικο μεσα του για να αντεξει. Εξ αλλου τα nexus και τα iPhone φημιζονται για την αντοχη τους στο χρονο. Γιατι να προτεινουμε κινεζιες λοιπον; Επειδη εσυ θεωρεις λανθασμενα οτι το 1+3 ειναι ανθεκτικο στο χρονο μην παραπλανεις τον κοσμο.
leo066 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 ποιος σου είπε ρε φίλε οτι δεν έχει καθαρό android, επίσης απο έβγαλες το συμπέρασμα οτι θα έχει lag σε δυο χρόνια, έχεις ρωτήσει κανένα με oneplus one και έχει lag?αν αρχίσουμε όλοι να γράφουμε οτι μας κατέβει αστα να πανε Ε να σου πω τωρα.... ΔΕΝ εχω πιασει το 1+3 στα χερια μου και ουτε προκειται αλλα ειμαι σιγουρος που ειναι αρκετα γρηγορο. Το θεμα ΔΕΝ ειναι αυτο. Το θεμα ειναι οτι σε 2 χρονια θα αρχησει τα lag και η κοπελα θελει κινητο να το κρατησει 5 χρονια. Οποτε ΔΕΝ θα παρει το 1+3 οσο καλο και να ειναι ΤΩΡΑ. Θα παρει κατι που εχει καθαρο λογισμικο μεσα του για να αντεξει. Εξ αλλου τα nexus και τα iPhone φημιζονται για την αντοχη τους στο χρονο. Γιατι να προτεινουμε κινεζιες λοιπον;Επειδη εσυ θεωρεις λανθασμενα οτι το 1+3 ειναι ανθεκτικο στο χρονο μην παραπλανεις τον κοσμο.
technology_guy Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 ποιος σου είπε ρε φίλε οτι δεν έχει καθαρό android, επίσης απο έβγαλες το συμπέρασμα οτι θα έχει lag σε δυο χρόνια, έχεις ρωτήσει κανένα με oneplus one και έχει lag?αν αρχίσουμε όλοι να γράφουμε οτι μας κατέβει αστα να πανε Αλλος απο δω. Εσυ τι προτιμας δηλαδη; Να εισαι εκατο τα εκατο σιγουρος οτι δεν θα υπαρχει λαγκ στα επομενα 4 χρονια, η να ειναι πενηντα πενηντα;
leo066 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 πάλι γράφεις οτι σου κατέβει, απο που έβγαλες αυτο το συμπέρασμα? έχεις πιάσει το op1 στα χέρια σου και έχει lag? Αλλος απο δω. Εσυ τι προτιμας δηλαδη; Να εισαι εκατο τα εκατο σιγουρος οτι δεν θα υπαρχει λαγκ στα επομενα 4 χρονια, η να ειναι πενηντα πενηντα;
alx301 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Λοιπον τελικη ετυμηγορια! Galaxy s6 - iphone SE (αν και δν θελω αλλα ξερετε πως κανουν για iphone!) - galaxy s7 (σε μεταχειρισμενο) Καλα οκ αμα βρω το 3ο σε τελεια κατασταση στα 400 της το πηρα! Αλλα αναμεσα στα πρωτα 2 πιο θεωρειται ως πιο future proof? Αστο το s6 και βρες της s7 απο εδώ. Σίγουρα θα παίζουν μερικα σε άριστη κατάσταση, με την απόδειξη τους και όλα, από ατομα με αρκετες αξιολογήσεις στην Θεσσαλονίκη. Και να πανε να το αγοράσετε μαζί Δες λιγο battery life reviews του s6 vs s7 για να εχεις καλύτερη εικόνα.
technology_guy Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Με δουλευεις; Το 1+1 ειναι μοντελο δυο χρονων και ηδη εχει αρχισει καποιες καθυστερησεις.
leo066 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 το έχεις εσύ και έχει αρχίσει καθυστερήσεις, μάλιστα, ευχαριστώ για την ενημέρωση Με δουλευεις; Το 1+1 ειναι μοντελο δυο χρονων και ηδη εχει αρχισει καποιες καθυστερησεις.
Thanos233 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Το samsung galaxy j7 για κοπέλα είναι ότι καλύτερο, έχει πολύ καλές κάμερες. Το μόνο που ίσως της κακοφανεί είναι το μέγεθος του κινητού..
Fulgore Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Με δουλευεις; Το 1+1 ειναι μοντελο δυο χρονων και ηδη εχει αρχισει καποιες καθυστερησεις. To Oneplus One ειναι αστερι και δεν το λεω γιατι το εχω εγω το κινητο,αλλα γιατι εχω φιλο που το λειτουργει ολη μερα και ειναι απροβληματιστο. Φυσικα αυτο λενε και οι περισσοτεροι κατοχοι του,δεν ξερω σε τι καθυστερησεις αναφερεσαι. Επισης σαν εμπειρια χρησης ειναι ιδια με HTC,motorola δηλαδη σχεδον stock android αρα το να λεμε οτι σε συντομο χρονικο διαστημα θα κολλαει οταν υποστηριζουμε stock android ειναι το λιγοτερο χαζο. Ασε που σου επιτρεπει να βαλεις custom rom(για οσους ασχολουνται)χωρις να χανεις εγγυηση αρα ουτε για αστειο η λεξη lag που αναφερεις. Επισης οπως σωστα αναφερθηκε και η Motorola πλεον της Lenovo ειναι και μαντεψε που εχει εδρα.Το ιδιο και η HTC. Το εχω ξαναγραψει οτι γενικα πεφτει πολυ μεγαλη θεοποιηση για το stock android χωρις λογο.Οκ ειναι καλυτερο και προτιμοτερο απο touchwiz αλλα μην τρελαθουμε κιολας που ειναι μονοδρομος.
technology_guy Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 το έχεις εσύ και έχει αρχίσει καθυστερήσεις, μάλιστα, ευχαριστώ για την ενημέρωση Θυμησε μου ποιος ειναι ο στοχος σου; Να με βγαλεις λαθος; Να αποδειξεις οτι η 1+ εχει μεγαλυτερη μακροζωια απο ενα iPhone? To Oneplus One ειναι αστερι και δεν το λεω γιατι το εχω εγω το κινητο,αλλα γιατι εχω φιλο που το λειτουργει ολη μερα και ειναι απροβληματιστο. Φυσικα αυτο λενε και οι περισσοτεροι κατοχοι του,δεν ξερω σε τι καθυστερησεις αναφερεσαι. Επισης σαν εμπειρια χρησης ειναι ιδια με HTC,motorola δηλαδη σχεδον stock android αρα το να λεμε οτι σε συντομο χρονικο διαστημα θα κολλαει οταν υποστηριζουμε stock android ειναι το λιγοτερο χαζο. Ασε που σου επιτρεπει να βαλεις custom rom(για οσους ασχολουνται)χωρις να χανεις εγγυηση αρα ουτε για αστειο η λεξη lag που αναφερεις. Επισης οπως σωστα αναφερθηκε και η Motorola πλεον της Lenovo ειναι και μαντεψε που εχει εδρα.Το ιδιο και η HTC. Το εχω ξαναγραψει οτι γενικα πεφτει πολυ μεγαλη θεοποιηση για το stock android χωρις λογο.Οκ ειναι καλυτερο και προτιμοτερο απο touchwiz αλλα μην τρελαθουμε κιολας που ειναι μονοδρομος. Ναι οκ ισχυουν αυτα που λες, αλλα απο οτι καταλαβαινω η κοπελα δεν εχει σκοπο να ασχοληθει με custom roms κτλ
leo066 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 στόχος μου είναι να μην γράφεις οτι σου κατέβει εντελώς αυθαίρετα για συσκευές που δεν έχεις ιδέα αν λειτουργούν όπως πρέπει, μου είναι αδιάφορο το iPhone και η μακροζωία του Θυμησε μου ποιος ειναι ο στοχος σου; Να με βγαλεις λαθος; Να αποδειξεις οτι η 1+ εχει μεγαλυτερη μακροζωια απο ενα iPhone?Ναι οκ ισχυουν αυτα που λες, αλλα απο οτι καταλαβαινω η κοπελα δεν εχει σκοπο να ασχοληθει με custom roms κτλ
technology_guy Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 στόχος μου είναι να μην γράφεις οτι σου κατέβει εντελώς αυθαίρετα για συσκευές που δεν έχεις ιδέα αν λειτουργούν όπως πρέπει, μου είναι αδιάφορο το iPhone και η μακροζωία τουΜαλιστα. Τοτε αν σου ειναι αδιαφορο το iphone και η μακροζωια του μην γραφεις σε θεμα για τηλεφωνο που να εχει μακροζωια. Απλα. Ελπιζω μονο να μην επιρεασεις τον τοπικ σταρτερ.
Fulgore Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Μαλιστα. Τοτε αν σου ειναι αδιαφορο το iphone και η μακροζωια του μην γραφεις σε θεμα για τηλεφωνο που να εχει μακροζωια. Απλα. Αφου δεν την ενδιαφερει το εν λογω κινητο για ποιο λογο επιμενεις.Οταν σου γραφουν οτι ο λογος που δεν εχει ηδη παρει το S7 ειναι λογω της τιμης του(και μιλαμε για 5.1ιντσες κινητο)για ποιο λογο να κατσει να ασχοληθει με το Iphone se?Το λεει οτι λιωνει social media(και φυσικα και youtube)θα κατσει να στραβωθει στις 4ιντσες του μηλοτηλεφωνου?Για τον δε χωρο των 11-12giga για βαθος χρονου φυσικα ουτε λογος. 1
leo066 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 η απάντηση μου είναι στα γραφόμενα σου και οχι πρόταση στον ts που έχει ήδη απορρίψει το op3, σταματά λοιπόν να γράφεις οτι σου κατέβει και θα σταματήσω να απαντάω Μαλιστα. Τοτε αν σου ειναι αδιαφορο το iphone και η μακροζωια του μην γραφεις σε θεμα για τηλεφωνο που να εχει μακροζωια. Απλα.Ελπιζω μονο να μην επιρεασεις τον τοπικ σταρτερ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα