2.1Ohm Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα στην παρεα!Μια φιλη μου θελει κινητο καινουριο!Αλλαζει πολυ σπανια (το προηγουμενο το ειχε 4 ισως και 5 χρονια!)Απαιτησεις δν εχει πολλες αλλα ειναι social media beast (λιωνει fb , insta με φωτος κτλ)Μου ειπε θελει καινουριο κινητο, τις προτεινα 1+3 αλλα ακουσε κινεζο και αρχισε να "τρεχει" !Μετα τις ειπα Nexus 6p αλλα ειναι τεραστιο κ δν τις αρεσαι και τοσο...Ειναι πολυ κοντα στο να παρει s7 αλλα δν θελει να υπερβει τα λεφτα ισα ισα να δωσει λιγοτερα!Το g5 το ψιλο αποκλειουμε λογο αψιοπιστιας!Καμια προταση που ισως μου διαφευγει (απο Ελλαδα)! Κυριο μελημα η Καμερα και να ειναι future proof , ναι δν εχει απαιτησεις τωρα αλλα σε 3-4 χρονια ακομα και για τον browser /dialer θα κολλαει για αυτο θελουμε κατι λιγο beasty!
Ρεkλα Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Μου ειπε θελει καινουριο κινητο, τις προτεινα 1+3 αλλα ακουσε κινεζο και αρχισε να "τρεχει" ! OnePlus 3 https://oneplus.net/gr/3
technology_guy Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα στην παρεα! Μια φιλη μου θελει κινητο καινουριο! Αλλαζει πολυ σπανια (το προηγουμενο το ειχε 4 ισως και 5 χρονια!) Απαιτησεις δν εχει πολλες αλλα ειναι social media beast (λιωνει fb , insta με φωτος κτλ) Μου ειπε θελει καινουριο κινητο, τις προτεινα 1+3 αλλα ακουσε κινεζο και αρχισε να "τρεχει" ! Μετα τις ειπα Nexus 6p αλλα ειναι τεραστιο κ δν τις αρεσαι και τοσο... Ειναι πολυ κοντα στο να παρει s7 αλλα δν θελει να υπερβει τα λεφτα ισα ισα να δωσει λιγοτερα! Το g5 το ψιλο αποκλειουμε λογο αψιοπιστιας! Καμια προταση που ισως μου διαφευγει (απο Ελλαδα)! Κυριο μελημα η Καμερα και να ειναι future proof , ναι δν εχει απαιτησεις τωρα αλλα σε 3-4 χρονια ακομα και για τον browser /dialer θα κολλαει για αυτο θελουμε κατι λιγο beasty! Για κοπελα, που κραταει το κινητο 4 χρονια και λιωνει social media, κατι μου λεει πως χρειαζεται ενα iPhone SE. Εκτος αν δεν μπορει την μικρη οθονη. Τοτε παει αναγκαστικα σε καποιο nexus. Για κατι που δεν εχει καθαρο λογισμικο και εχει μπολικο bloatware μεσα του ουτε λογος. Θα αρχισει να κολλαει στα 2 χρονια.
Phoenix7 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Μου ειπε θελει καινουριο κινητο, τις προτεινα 1+3 αλλα ακουσε κινεζο και αρχισε να "τρεχει" ! OnePlus 3 https://oneplus.net/gr/3 Αν βάζεις το Oneplus στην κατηγορία με τα όλα τα "κινέζικα" πάω πάσο
2.1Ohm Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Αν βάζεις το Oneplus στην κατηγορία με τα όλα τα "κινέζικα" πάω πάσο Εγώ προφανώς και όχι αυτή ναι ξες πως είναι οι γυναίκες τώρα δν καταλαβαίνουν τιποτα.. Θα τις πω se αλλά πχ στο galaxy s6 πιστεύω το s6 είναι κλτρο σμρα αύριο όμως δν ξέρω
Fulgore Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα στην παρεα! Μια φιλη μου θελει κινητο καινουριο! Αλλαζει πολυ σπανια (το προηγουμενο το ειχε 4 ισως και 5 χρονια!) Απαιτησεις δν εχει πολλες αλλα ειναι social media beast (λιωνει fb , insta με φωτος κτλ) Μου ειπε θελει καινουριο κινητο, τις προτεινα 1+3 αλλα ακουσε κινεζο και αρχισε να "τρεχει" ! Μετα τις ειπα Nexus 6p αλλα ειναι τεραστιο κ δν τις αρεσαι και τοσο... Ειναι πολυ κοντα στο να παρει s7 αλλα δν θελει να υπερβει τα λεφτα ισα ισα να δωσει λιγοτερα! Το g5 το ψιλο αποκλειουμε λογο αψιοπιστιας! Καμια προταση που ισως μου διαφευγει (απο Ελλαδα)! Κυριο μελημα η Καμερα και να ειναι future proof , ναι δν εχει απαιτησεις τωρα αλλα σε 3-4 χρονια ακομα και για τον browser /dialer θα κολλαει για αυτο θελουμε κατι λιγο beasty! Οταν βγαζει στην απεξω τα καλυτερα κινητα στα χρηματα αυτα που ειναι και πιο futureproof λυπαμαι αλλα δεν μπορουμε να της προτεινουμε κατι σοβαρο. Αφου της αρεσει το S7 αλλα δεν θελει να ξεπερασει τα χρηματα αυτα ας παρει το Galaxy s6 αλλα futureproof δεν το λες.
2.1Ohm Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Το g5 εγώ το εβγακα από τα options το φοβάμαι δν ξέρω.. ίσως καταλήξει σε αυτό τελικά! Ανάμεσα σε s6 κ se πιο θεωρείται ως πιο future οι ίντσες δν τις περάσουν 4ιτσο έχει τώρα δν θα την πειράξεις λέει αν θα ήθελε ένα κλίκ μεγαλυτερο! Ίσως της ψαξω κάποιο s7 σε αγγελίες
alx301 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 αν μπορεί να υπερβει λιγο το ποσο που λες, να παρει το S7 καλύτερα γιατι το s6 και χειροτερη μπαταρια εχει και χειροτερη καμερα δεν σου λεω για +καρτα sd, +αδιαβροχοποιηση, +1gb more ram μιας και που θα το κρατήσει τοσο καιρο και ασχολείται με το να ανεβάζει φώτος κτλ σε social media καλύτερα το s7 μακροπρόθεσμα με την πολύ καλύτερη μπαταρια Και κανενα iphone δεν ειναι ασχημα
2.1Ohm Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 αν μπορεί να υπερβει λιγο το ποσο που λες, να παρει το S7 καλύτερα γιατι το s6 και χειροτερη μπαταρια εχει και χειροτερη καμερα δεν σου λεω για +καρτα sd, +αδιαβροχοποιηση, +1gb more ram μιας και που θα το κρατήσει τοσο καιρο και ασχολείται με το να ανεβάζει φώτος κτλ σε social media καλύτερα το s7 μακροπρόθεσμα με την πολύ καλύτερη μπαταρια Και κανενα iphone δεν ειναι ασχημα iPhone μόνο το se είναι με άθλια μπαταρία κ οθόνη όμως.. 1
johnyboy Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 πες της ότι το 1+ είναι αμερικάνικο και το εργοστάσιο είναι στο LA 1
StigmaX Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Galaxy s6 από public, 350€. Χρυσό χρώμα... Μια χαρά για γυναίκα.
2.1Ohm Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Galaxy s6 από public, 350€. Χρυσό χρώμα... Μια χαρά για γυναίκα. Δν υπάρχει άλλο φίλε μ το είδα και δν το βρήκα! Και εγώ τι σκέφτηκα αλλά..
@topos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω αναρωτιεμαι πιο κινητο την εβγαλε 4ετια μεχρι σημερα με αξιωσεις social media... Ισως μονο κανενα s3. Υ.Γ Βρεθηκα με ενα galaxy mini(ιδιας εποχης) για κανενα 2 βδομαδα και συχτηρισα την ωρα κ την στιγμη που πουλησα το back up μου.Για να φορτωσει ιστοσελιδα(εαν τα καταφερνε τελικα) εκανε κανενα 20". Lag ακομα και στον dialer (και του χα περασμενη και cyanogenmod). Τεσπα, εγω θα ελεγα να κοιταξετε και κανενα nexus 5x εφοσων θελει κατι συμμαζεμενο και στην 3ετια το ξανασυζηταει..
Donalhioy Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Ο TS λεει οτι της προτεινε oneplus3 και του εριξε η κοπελα ακυρο... και ο αλλος προτεινει oneplus3.... στα σοβαρα κιολας... Ο TS λεει οτι το θελει η κοπελα για social να λιωσει το fb και ο αλλος προτεινει 4ιντσο κινητο με αναλυση 640 και αυτος στα σοβαρα... αντε τωρα καποιος να ερθει να προτεινει και ενα 3210 να ερθει να δεσει... Υ.Γ... πες της οτι το xiaomi redmi note 3 pro ειναι ευρωπαικο, και κοστιζει 300.. και κρατα τα 140 για παρτυ σου... παρε και το international απο geekbuying στα 163 και εισαι κομπλε... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα