Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 minute ago, Kountouris said:

Ο όρος «αυτόματος διανομέας (διανεμητής) λουτρού/ ντους» στα προσπέκτους, δεν σημαίνει ότι η μπαταρία έχει σύστημα διατήρησης;  Δηλ. ότι θυμάται την τελευταία μας ρύθμιση-επιλογή και όταν  ανοίξουμε πάλι την μπαταρία το νερό κατευθύνεται οπως την τελευτ φορά; 

Οι Grohe συνήθως τι κάνουν;

Ο όρος "αυτόματος" σημαίνει ό,τι θέλει κάθε φορά να σημαίνει ο ποιητής! Εγώ έψαξα όλη σχεδόν την αγορά για να βρω μπαταρία που να κάθεται όπου τη βάλεις χωρίς αυτοματισμούς και άλλα ακαθόριστα μαρκετίστικα. Πληροφοριακά μιά cerafine D της Ideal.

Ότι άλλο είδα με "φρόνιμη" συμπεριφορά ήταν ή χαμηλής ποιότητας ή έξω από το βαλάντιο μου. Αλλά μπορεί να υπάρχουν άλλες που δεν είδα.

• Thanks 1
  • Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολύτιμη η πληροφορία φίλε BigBlack. Γι΄αυτούς που θέλουν η μπαταρια να κάθεται εκεί που την άφησες. Επιβεβαίωσε μόνο ότι είναι σίγουρα το μοντέλο BC494AA.

Θα αχρηστεύσω τη Grohe που αγόρασα προχτές. Μην αχρηστεύσω και την Ideal!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 minutes ago, Kountouris said:

Πολύτιμη η πληροφορία φίλε BigBlack. Γι΄αυτούς που θέλουν η μπαταρια να κάθεται εκεί που την άφησες. Επιβεβαίωσε μόνο ότι είναι σίγουρα το μοντέλο BC494AA.

Θα αχρηστεύσω τη Grohe που αγόρασα προχτές. Μην αχρηστεύσω και την Ideal!

Αυτό ακριβώς. Το διακοπτάκι κάθεται στη θέση του μέχρι να του αλλάξεις εσύ θέση. Και γενικότερα απλή και καλή μπαταρία, έχω 2  σε καθημερινή χρήση εδώ και 2 χρόνια, περιμένω να ξεπεράσουν τη δεκαπενταετία όπως τις κόβω.

Μην αχρηστεύεις τη Grohe, δεν είναι καθόλου κακή, απλά δουλεύει με τον τρόπο που μου είναι μυστήριο για ποιό λόγο καθιερώθηκε. Και η Ideal βγάζει τέτοια μοντέλα...

Γύρνα την πίσω πάντως τη Grohe, πες πως δε σε ικανοποιεί ο τρόπος λειτουργίας.

Επεξ/σία από BigBlack

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...