notevenbad Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Έκανα το update σήμερα το πρωί και το ο ήχος βγάζει παράσιτα, προσπάθησα να κάνω uninstall κτλ. από τη διαχείριση συσκευών, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Στο net διάβασα πολλά, αλλά τπτ δεν έπιασε. Μιας και είμαι εντελώς άσχετος με υπολογιστές, οποιαδήποτε βοήθεια/παραπομπή θα ήταν ευπρόσδεκτη.
swanctt Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Να υποθέσω ότι μιλάς για laptop; Αν ναι, ποιό μοντέλο είναι ; Δοκίμασε να κάνεις το update με κωδικό 1607.
notevenbad Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι, laptop είναι, το μοντέλο είναι Dell Inspiron N5010.
Xristaras12 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι, laptop είναι, το μοντέλο είναι Dell Inspiron N5010. δεν υποστηρίζει 10αρια το συγκεκριμένο και η dell δεν έχει βγάλει γενικά drivers ούτε για το 5110. συνεπώς δουλευεις με τους windows drivers,καλά ξεμπερδέματα
Arkoudelos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δεξί κλίκ κάτω δεξιά στο ηχείο στη taskbar ---- playback devices --- δεξί κλικ και properties στο device με το πρασινο κύκλο κάτω δεξιά (το default δλδ) --- enhancements --- disable all sound effects. Δοκίμασε και πες μου.
notevenbad Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 @Arkoudelos το ίδιο, η ιστορία είναι η εξής: έκανα σήμερα update και αφού τελείωσε, έβλεπα ένα video και από το πουθενά άρχισα να έχω παράσιτα. Από λίγο που κοίταξα στο net, είναι αρκετά κοινό πρόβλημα με το νέο update. Δοκίμασα διάφορα απλά πράγματα που είδα online όπως το να κάνω uninstall κάποιους drivers του ήχου, αλλά τπτ δεν πιάνει.
vavoom Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ με ένα Sony VAIO, όμως λόγω έλλειψης χρόνου δεν προσπάθησα να το διορθώσω. Σε προηγούμενο χειροκίνητο update όλων των drivers του laptop, μου είχε παρουσιάσει αυτό το πρόβλημα το οποίο το έλυσα τότε, με rollback. Τώρα, όμως, δεν δίνει δυνατότητα για rollback. Λογικά θα λυθεί το θέμα αν κατεβάσεις και εγκαταστήσεις τους τελευταίους επίσημους drivers ήχου από το site της DELL. Προσωπικά, θα το δοκιμάσω μέσα στην εβδομάδα και ελπίζω να διορθωθεί το πρόβλημα.
thepoint Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Είχα πρόβλημα με ήχο σαν να σπαρταρούσε στα πρίμα όταν τερμάτιζε ο επεξεργαστής και όταν το παράθυρο αναπαραγωγής έπιανε όλη την οθόνη του αλλά λύθηκε μετά από εγκατάσταση γιατί είδα έτρεχε ο windows installer ίσως έχει κάποια σημασία ιδιαίτερα αν έχεις κάνει τώρα την εγκατάσταση. Ο HP φορητός στον οποίο αναφέρομαι είναι εκτός υποστήριξης στα windows 10 όπως και στα 8 άλλωστε. Ειδικότερα για τις ρυθμίσεις που έχω στον δικό μου πήγαινε με δεξί κλικ στο εικονίδιο του ήχου συσκευές αναπαραγωγής πατάς τα ηχεία και ιδιότητες κατόπιν όλα απενεργοποιημένα στο enhacements, στο για προχωρημένους ποιότητα cd και επιλεγμένα τα 2 κουτάκια, Η ενεργοποιημένη συσκευή αναφέρεται σαν συσκευή high definotion audio microsoft ο εκδότης. Αυτά δεν βλέπω κάτι άλλο στο δικό μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα