Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,ψαχνω ενα κινητο εως 3503.να πω πως εχω το lg g2 που ειναι αριστο ακομα και τωρα.απλα λεω σιγα σιγα να αλλαξω.να πω πως και παλαιοτερα εσεις μου το ειχατε προτεινει και ειναι οντως αριστο χωρις κανενα προβλημα.τωρα τι εχετε να προτειναιτε;λεω να παω σε ιατι πιο καλυτερο απο το υπαρχων.εχω δει το g5 αξιζει;μοιπως με λιγοτερα χρηματα μπορω να παρω κατι καλυτερο;με ενδιαφερει να ειναι καλος ο επεξεργαστης του,μην κολλαει δηλαδη η πισω καμερα και η μπροστα.σαφως και η οθονη του..δεν το βιαζομαι ,ακουω προτασεις ;)

Δημοσ.

Κατι αλλο σε lg-samsung? Δεν;; ;)

Εεεμ κοίτα, αν θες καφετέρια πάρε ότι θέλεις, εδώ προτείνουμε τα πιο VFM όχι τα πιο κουλ.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω στη θεση σου θα έπαιρνα g5. Το πηρε ο κολλητός μου και το ζηλεύω που φαντασου εχω το 6p. Περιμένω λιγο ακομα να δω πως θα πάει απο μπαταρία και θα το χτυπήσω κι εγω.

Δημοσ.

Εεεμ κοίτα, αν θες καφετέρια πάρε ότι θέλεις, εδώ προτείνουμε τα πιο VFM όχι τα πιο κουλ.

Νι αλλά συνήθως η Samsung βγάζει τα πιο ποιοτικά κινητά.
Δημοσ.

Κατι αλλο σε lg-samsung? Δεν;; ;)

Φιλε εδω λες για lg.. δεν επρεπε να το αναφερεις καν αρα γιανα το κανεις δεν γνωριζεις γιατι δεν ακους και λιγο τα παιδια τι σου λενε... φιλικα παντα..

Δημοσ.

Η Hawei φέτος είναι η 2η σε πωλήσεις στην Ελλάδα.

LG εδώ μέσα μετά από όσα τράβηξε τόσος κόσμος πολύ δύσκολα θα σου προταθεί. Αν είναι να πας σε κάτι γνωστό δεν έχεις κανένα λόγο να ρωτάς σε ένα φόρουμ τεχνολογίας. Προφανώς για να τα απορρίπτουμε έχουμε κάποιους λόγους.

Δημοσ.

τα σαμσουνγκ μπορείς να τα κάνεις και χειροβομβιδες σε περίπτωση πολέμου

Κι όμως, ακόμα και τα μοντέλα στο range 100-200€ πολλές φορές είναι γρήγορα, 0 lag και απροβλημάτιστα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...