Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα..ηθελα να ρωτησω αν μπορω να καταργησω την πρασινη θυρα της μητρικης που μπαινουν τα ηχεια και να τα συνδεσω σε αλλο χρωμα και να δουλευουν απο κει..μπορω ας πουμε να τα βαλω σε μαυρη τρυπα η σε μπλε;καθε φορα που το κανω και επιλεγω τα ηχεια μ λεει να τα βαλω στην πρασινη.

Δημοσ.

αμα συνδεσω περιφερειακα ηχεια γινεται;;το λεω γτ η πρασινη θυρα για καποιο λογο δεν κανει καθολου καλη επαφη οταν μπαινει το καρφακι μεσα.ειναι σαν να εχει κενα..εχω και ηχεια με γουφερακι τα οποια ομως και αυτα συνδεονται στβν συγκεκριμενη θυρα.αυτα αλλαζουν θεση;

Δημοσ.

μονο η πρασινη ειναι για τον ηχο οταν εχεις 2 η 2.1 ηχεια.οταν εχεις 5.1 κτλ πας σε αλλη συνδεση για να δουλευουν ολα.

Δημοσ.

βασικα εγω θελω να εχω ηχο στα ηχεια της οθονης μ...αν θελω να παιζω δυνατα μουσικη εχω το ανταπτορακι που ειναι συνδεδεμενα και το γουφερακι με τα αλλα δυο ηχεια και κανω την δουλεια μ...αλλα αυτο γινεται μονο μια φορα το χρονο και αν...ανταπτορακι εννοω αυτο το καρφι που εχει δυο εισοδους και μπαινου σε μια πρασινη τρυπα δυο καλωδια...δεν ξερω πως το λενε..θα παραγγειλω αυτο το usb γτ μ το εχει προτεινει και αλλο παλικαρι απο την δουλεια.σας ευχαριστω παρα πολυ..λογικα 2,1 θα είναι.το γουφερακι με τα ηχεια είναι μαρκας teac x-30

http://www.e-shop.gr/teac-speakers-x-30-p-PER.501130

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...