masterone Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδια καλησπερα περασα το viber σε νεα συσκευη και θελω να ρωτησω αν μπορω να κανω τα μνμτα μου ανακτηση απο το pc στο οποιο τα εχω ολα αποθηκευμενα στην εφαρμογη για pc και αποθηκευονται ολα απο οποια συσκευη και να στειλω
panos- Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Βρες επιλογη στις ρυθμισεις υπολογιστη για εξαγωγη και βαλε το αρχειο στο κινητο για εισαγωγη.
masterone Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Βρες επιλογη στις ρυθμισεις υπολογιστη για εξαγωγη και βαλε το αρχειο στο κινητο για εισαγωγη. Δηλαδη που θα το βρω αυτο ?
Xristaras12 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 δεν γίνεται αυτό που ζητάς,και η εφαρμογή του υπολογιστή δεν έχει να εξάγεις κάτι.
masterone Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 δεν γίνεται αυτό που ζητάς,και η εφαρμογή του υπολογιστή δεν έχει να εξάγεις κάτι. Αρα ουσιαστικα το μονο αρχειο π εχω με τα μνμτα μου ειναι ο υπολογιστης ουτε στο ιντερντετ μπορω να βρω κατι εεε?
Xristaras12 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 προσωπικά μιας και έχω το viber στο 435 μου, οι συνομιλίες που συγχρονίζονται με του υπολογιστή είναι αυτές που υπάρχουν ήδη και στα 2 μέρη. Τι εννοώ: εχεις περασμένη την εφαρμογή στο κινητό,μιλάς κανονικά και ανοιγεις και τον υπολογιστή,θα πάει και εκεί.Ισχύει και το ανάποδο. αν διαγράψεις είτε του κινητού είτε του υπολογιστή,ο συγχρονισμός θα ξεκινήσει απο το σημείο που συνεχίστηκε η συζήτηση και οχι απο την αρχή.
masterone Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 προσωπικά μιας και έχω το viber στο 435 μου, οι συνομιλίες που συγχρονίζονται με του υπολογιστή είναι αυτές που υπάρχουν ήδη και στα 2 μέρη. Τι εννοώ: εχεις περασμένη την εφαρμογή στο κινητό,μιλάς κανονικά και ανοιγεις και τον υπολογιστή,θα πάει και εκεί.Ισχύει και το ανάποδο. αν διαγράψεις είτε του κινητού είτε του υπολογιστή,ο συγχρονισμός θα ξεκινήσει απο το σημείο που συνεχίστηκε η συζήτηση και οχι απο την αρχή. Αυτο ακριβως γινεται κ σε μενα στο pc εχω ολα τα μνμτ μου χωρις να εχω χασει κανενα και ελεγα μηπως υπηρχε καποιος τροπος να τα περασω και στο κινητο
Xristaras12 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτο ακριβως γινεται κ σε μενα στο pc εχω ολα τα μνμτ μου χωρις να εχω χασει κανενα και ελεγα μηπως υπηρχε καποιος τροπος να τα περασω και στο κινητο εαν εγκαταστήσεις την εφαρμογή στο κινητό τώρα,τις προηγούμενες δεν μπορεί να τις πάρει. Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι άλλο,αλλα δεν υπάρχουν και άλλες επιλογές και στις πλατφόρμες(πισι,κινητό)
masterone Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 εαν εγκαταστήσεις την εφαρμογή στο κινητό τώρα,τις προηγούμενες δεν μπορεί να τις πάρει. Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι άλλο,αλλα δεν υπάρχουν και άλλες επιλογές και στις πλατφόρμες(πισι,κινητό) οκ ευχαριστω για την βοηθεια το ειχα ψαξει λιγο και δεν ειχα βρει κατι για αυτο ελεγα μηπως υπηρχε καποιος αλλος τροπος με καποια εφαρμογη αλλα μαλλον δεν υπαρχει κατι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα