agamoi-thytai Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Καλά τους έκανε.Και μακάρι να κερδίσει τη δίκη. Μερικοί το έχουν π@ραγ@μήσει.... 2
random Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Το site που αρχικά ανεβασε το θέμα, μετά 2 μέρες αμφισβητεί αν ειναι αληθεια http://www.thelocal.at/20160916/doubts-cast-over-alleged-facebook-court-case "It seemed too good to be true. The story which appeared this week in one of Austria's largest circulation magazines .... There are other contradictions in the story, "
toyo73 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Σας συμβουλεύω να σβήσετε το Facebook για να αποφύγετε τέτοια θέματα...ούτε tags, ουτε δημοσιεύσεις με φωτογραφίες σας, ούτε τίποτα! Προσωπικά το έσβησα πριν κάτι μήνες και νοιώθω καλύτερα απο ποτέ! Ξεκίνησα και crossfit για να ενισχύσω την ψυχική μου διάυγεια με σωματική εξάσκηση! Επίσης πλεον ειμαι vegan και χαίρομαι γι'αυτο! Με το facebook, δεν ασχοληθηκα ποτε.Δεν καπνιζω, δεν πινω, γυμναζομαι, αλλα τα παϊδακια και τα μπριζολιδια δεν τα κοβω. 3
avikenas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Όταν ποστάρεις φωτό των παιδιών σου γενικότερα και τις προβάλεις σε sosial είναι απλά απαράδεκτο.Πρέπει το παιδί σου και μονο αυτο να αποφασισει τι θα κανει με τα sosial.Σκέφτηκες ποτέ ότι οι συγκεκριμένες φωτο μπορεί στο μέλλον να φέρουν σε πολύ ασχημη θέση το παιδί σου???? Και τα λέω ετσι διότι παραέχει γινει το κακό στο facebook. 1
vampirakos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Σας συμβουλεύω να σβήσετε το Facebook για να αποφύγετε τέτοια θέματα...ούτε tags, ουτε δημοσιεύσεις με φωτογραφίες σας, ούτε τίποτα! Προσωπικά το έσβησα πριν κάτι μήνες και νοιώθω καλύτερα απο ποτέ! Ξεκίνησα και crossfit για να ενισχύσω την ψυχική μου διάυγεια με σωματική εξάσκηση! Επίσης πλεον ειμαι vegan και χαίρομαι γι'αυτο! Χωρίς να θέλω να είμαι αρνητικός απέναντι σου...Σε κάθε είδηση που έχει σχέση με το facebook κάνεις copy-paste το ίδιο σχόλιο; :/ 2
Henry3GR Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Χωρίς να θέλω να είμαι αρνητικός απέναντι σου...Σε κάθε είδηση που έχει σχέση με το facebook κάνεις copy-paste το ίδιο σχόλιο; :/ Είναι οπαδός του φεισμπούκ και νιώθει την χαρά να το προωθεί λόγω των τόσο καλών που μας έχει προσφέρει.
palawiaris Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Και εγώ πιο πολύ πιστεύω ότι είναι μούφα η είδηση. Αλλά αν δεν είναι,τότε στην δίκη θα πρέπει να βρίσκεται και ο μπόγιας εκεί για να μαζέψει όλη αυτή την άρρωστη "οικογένεια"
joakim Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Σας συμβουλεύω να σβήσετε το Facebook για να αποφύγετε τέτοια θέματα...ούτε tags, ουτε δημοσιεύσεις με φωτογραφίες σας, ούτε τίποτα! Προσωπικά το έσβησα πριν κάτι μήνες και νοιώθω καλύτερα απο ποτέ! Ξεκίνησα και crossfit για να ενισχύσω την ψυχική μου διάυγεια με σωματική εξάσκηση! Επίσης πλεον ειμαι vegan και χαίρομαι γι'αυτο! και γω θα πουλησω τον i5 και θα παρω celeron....................αμε. 2
Drake27 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Και εγώ πιο πολύ πιστεύω ότι είναι μούφα η είδηση. Αλλά αν δεν είναι,τότε στην δίκη θα πρέπει να βρίσκεται και ο μπόγιας εκεί για να μαζέψει όλη αυτή την άρρωστη "οικογένεια" Μουφα,ξεμουφα αυτά,δυστυχώς,γίνονται στην καθημερινοτητα,πολύ ανεύθυνοι γονείς ανεβάζουν φώτο τον παιδιών τους,δηλώνουν που είναι και λένε τον κάθε επιτήδειο παιδεραστή να πάει να τους βρει. Δεν είναι και λίγα τα περιστατικά που έχουν ακουστεί για τέτοια θέματα. Εδω μεγάλοι παριστάνουν τους πιτσιρικαδες,πίσω από μια οθόνη,και προσπαθούν να αποσκοπήσουν φώτο μικρών κοριτσιών. There is always a dark side in everything. 1
KnightRider Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Πραγματικά απορώ με τι μυαλό οι περισσότεροι κοινοποιούν στο τι κάνουν και δείχνουν τόσο πολύ την προσωπική τους ζωή ??? 1
Panagiotis32 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Η γυναίκα, που ήθελε να παραμείνει ανώνυμη, ζήτησε πολλές φορές από τους γονείς της να κατεβάσουν τις σχεδόν 500 φωτογραφίες της, αλλά εκείνοι αρνήθηκαν. Τι άλλο μπορούσε να κάνει δηλαδή η κοπέλα? Αν δεν μπορούσε να έχει πρόσβαση στους λογαριασμούς των γωνιών της να τους πατήσει ένα μόνιμο delete (τα acc οχι μόνο τις φώτο ) καλά έκανε και τους τράβηξε μια μήνυση εφόσον μπορεί μπας και ταρακουνηθούν τα μυαλά τους...
Psaris Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Τι άλλο μπορούσε να κάνει δηλαδή η κοπέλα? Αν δεν μπορούσε να έχει πρόσβαση στους λογαριασμούς των γωνιών της να τους πατήσει ένα μόνιμο delete (τα acc οχι μόνο τις φώτο ) καλά έκανε και τους τράβηξε μια μήνυση εφόσον μπορεί μπας και ταρακουνηθούν τα μυαλά τους... ελα ντε... και εγω το ιδιο θα εκανα ιδικα αμα ηταν λεφταδες και δεν ειχαν αναγκη τα χρηματα...
angusxts Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Σας συμβουλεύω να σβήσετε το Facebook για να αποφύγετε τέτοια θέματα...ούτε tags, ουτε δημοσιεύσεις με φωτογραφίες σας, ούτε τίποτα! Προσωπικά το έσβησα πριν κάτι μήνες και νοιώθω καλύτερα απο ποτέ! Ξεκίνησα και crossfit για να ενισχύσω την ψυχική μου διάυγεια με σωματική εξάσκηση! Επίσης πλεον ειμαι vegan και χαίρομαι γι'αυτο! Και η κοπελα που βρηκες τι εγινε;
lx911 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 μπορω να τους μηνυσω και εγω? τελειαααα... για να μαθουν να μην περνουν ps4!!!
maxx71 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 μαλλον καποιος πρεπει να κανει τεστ dna (πατερα που εφαγες τη μυνηση καταλαβες τι εννοω ε)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα