Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Ηρθε η ώρα να αγοράσω και εγώ την 1η μου μεγάλη τηλεόραση. Η χρήση της θα είναι για gaming και φυσικά ταινίες(και 3d,).Οι επιλογές μου είναι 2:PANASONIC TX-55CS630 και η 2η είναι,:LG 55LF652V. Οι γνώστες παρακαλώ ριξτε τα φώτα σας

Δημοσ.

Αν ειναι μονο αυτες οι 2 οι επιλογες, η βασικη διαφορα ειναι τα πανελ και το active vs passive 3D, η panasonic ειναι καλυτερη για ταινιες λογω καλύτερου μαυρου και αντιθεσης. Το passive 3d της lg ειναι πιο οικονομικο καθως τα γυαλια αν δεν τα εχει μεσα ειναι πανφθηνα εναντι του active της panasonic. Ειναι και οι 2 100 hz πραγματικα. Εγω θα επαιρνα την lg παντως.

Δες και την samsung j6200 που ειναι στα ιδια λεφτα και ειναι η καλυτερη επιλογη σ αυτη τη κατηγορια.

Δημοσ.

Οτι εγραψε ο heavyrain η διαφορα τους ειναι στο πανελ η Panasonic εχει "VA" πανελ ενω η LG εχει "IPS" οπως και η διαφορα στο 3d κομματι η LG εχει passive ενω η Panasonic active.Το καλυτερο ειναι να πας σε καποιο καταστημα που εχει και τις 2 τηλεορασεις που σε ενδιαφερουν να τις δεις απο κοντα και αποφασηζεις ποια απο αυτες θα αγορασεις.

Και η Samsung που σου προτεινε ο Heavyrain ειναι πολυ καλη επιλογη απλα δεν εχει 3d.

Αναμεσα σε αυτες τις 2 η Panasonic θα ηταν η επιλογη μου λογο va πανελ.
Τα ips ειναι πολυ καλα πανελ επισης με πλουσια χρωματα και τα θεωρω πολυ ξεκουραστα στα ματια
αλλα υστερουν σε μαυρο και αντιθεση σε συγκριση με τα va πανελ.

Τελος με λιγα χρηματα παραπανω υπαρχει και η επιλογη 4k αναλυσης tv οπως αυτη
http://www.skroutz.gr/s/8981430/LG-55UH600V.html η οποια ειναι 4k με ips πανελ
αλλα και αυτη δεν εχει 3d.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας,αλλά με ενδιαφέρει πάρα πολύ το 3d.Γιαυτό και είμαι ανάμεσα σε αυτές τις 2.Γνωρίζω οτι το ενεργητικό 3d είναι καλύτερο (χωρίς να το έχω δοκιμάσει).Τελικά όντως δύσκολη η επιλογή τη αν δεν έχεις έστω τις στοιχειώδεις γνώσεις!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...