louben Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 ΠΑιδια μια ερωτηση.Αναβαθμισα σε windows 10 64bit απο 32 βιτ φτιαχνοντας ουσιαστικα νεο συστημα (μονο τους σκληρους κρατησα).Η νητρικη που εβαλα ειναι αυτη. http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5590#ov Απο την πρωτη ημερα εχω το εξης θεμα. Οταν περναω τον υπολογιστη σε αναστολη λειτουργιας μολις τον επαναφερω κοβεται το ιντερνετ, Αν του κανω επανεκκινηση μετα απο αυτο επανερχεται κοκ. Με την αντιμετωπιση προβληματων των win μου βγαζει τα εξης. Εννοειται οτι εχω εγκαταστησει τους τελευταιους drivers. Με την εξυπηρετηση πελατων της ms που επικοινωνγσα απλα με εβαλαν να τρεξω μια εντολη στη γραμμη εργασιων (που δεν εβγαλε σφαλμα) και αυτο ηταν. ΜΟυ δηλωσαν αναρμοδιοι και ειπαν οτι ειναι θεμα του προσαρμογεα μαλλον για τον οποιον και δεν ευθυνονται. Καμια ιδεα?
micos000 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δεξί κλικ στη σημαία και επέλεξε 'Διαχείριση συσκευών' Ανέπτυξε το 'Προσαρμογείς δικτύου' και βρες τον ασύρματο προσαρμογέα σου. Κάνε δεξί κλικ και επέλεξε 'Ιδιότητες' και πήγαινε στην καρτέλα 'Διαχείριση ενέργειας' Ξετσεκάρησε την επιλογή για απενεργοποίηση την συσκευής για εξοικονόμηση ενέργειας.
louben Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Να διευκρινησω οτι μιλαω για ενσυρματη συνδεση. Η διαδικασια ειναι η ιδια?
louben Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 File eisaι θεος>>>>Επιασε...................... Αν σου πω οτι ουτε η εξυπηρετηση πελατων της ms ουτε του ΟΤΕ μπορεσε να λυσει το προβλημα τι θα πεις??????
micos000 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Του OTE δεν το περίμενα γιατί δεν έγκειται στο πλαίσιο ευθυνών του παρόχου ιντερνετ. Ούτε η ms περίμενα να στο λύσει γιατί περισσότερο είναι θέμα hardware και drivers μιας συσκευής παρά λειτουργικού συστήματος. Μου το έκανε κι εμένα στο ασύρματο του λάπτοπ μετά από αναστολή και το έψαξα στο google όπου το πρότειναν σε κάποιο forum (δε θυμάμαι που)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα