Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλυτερα πωλητης στα Jumbo...

Συμφωνω. Είναι ομως Φίλος-γνωστός εδω και 15 χρόνια το παλικάρι, κάναμε ενα καλο βιντεο για το youtube αυτη τη φορά. Τα προηγουμενα που του εκανα εχουν περιπου 50 χιλιαδες προβολες. Το εκανα τζαμπα για να βαλουμε βαση με την υποσχεση οτι με το νεο ετος θα κανουμε 1-2 το μηνα με καλυτερο budget. Αστα.

Μη μαλωνετε παιδια. Το μηχανημα παει μια χαρα. Θα ριξουμε θερμοκρασία και ολα κομπλε.

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συμφωνω. Είναι ομως Φίλος-γνωστός εδω και 15 χρόνια το παλικάρι, κάναμε ενα καλο βιντεο για το youtube αυτη τη φορά. Τα προηγουμενα που του εκανα εχουν περιπου 50 χιλιαδες προβολες. Το εκανα τζαμπα για να βαλουμε βαση με την υποσχεση οτι με το νεο ετος θα κανουμε 1-2 το μηνα με καλυτερο budget. Αστα.

Μη μαλωνετε παιδια. Το μηχανημα παει μια χαρα. Θα ριξουμε θερμοκρασία και ολα κομπλε.

Ολα καλα.

Δεν μαλωνω εγω με κανεναν. Δεν εχω τιποτα να κερδισω. Την αποψη μου σου ειπα με πληρη συννειδηση των γραφομενων μου.

• Like 1
Δημοσ.

Ψύκτρα τωρα γρήγορα, χλωμο. Ο,τι υπήρχε στην άκρη σε € εφυγε. Μια πάστα μερικά ευρω και αυτο απλα για να βαλω την παλια ψυκτρα επανω.

Ο "Τεχνικός" που εχουμε εδω στη περιοχή, ειναι στόκος. Μπροστά του το πλαίσιο ειναι NASA. Εγω, περισσότερα ξερω απο αυτον. Τα πινάκια πως να σπάσουν; αφου ειναι κλειδωμένη η CPU στο σοκετ, δε τα πειραξα. Απλα καθαρισα την πάστα. Και παλι αυτο θα κανω απλα θα βαλω την παλια ψυκτρα. Με τρομάζεις BlueBlood.

Πολύ εύκολα μπορούν να στραβώσουν-σπάσουν από μία απροσεξία. Κυρίως βέβαια όταν πας να βγάλεις την ψύκτρα για να αλλάξεις πάστα μετά από καιρό.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί να γίνει και αυτό που λέει ο artshadows,αλλά υπάρχει και κάτι άλλο ,υπάρχει περίπτωση να μην χωράει μεγαλύτερη ψύκτα από αυτή που σου έβαλαν λόγω του πλαινού ανεμιστήρα(δεν τους δικαιολογώ, απλώς και'γώ σου πρότεινα πρίν μια μεγάλη ψύκτρα αλλά δεν είχα σκεφτεί αυτή την παράμετρο,μην τυχόν βρεθείς προ εκπλήξεως.).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...