Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή εχω ακουσει κατι για 50 βαθμους.... Νομιζω ειμαι πολυ οκ. Στο ρελαντι ομως ειναι αυτο.

amd.png

Είσαι πολύ υψηλα σε θερμοκρασία, γιατί αυτό που βλέπεις δεν είναι θερμοκρασία αλλά το thermal margin ....

Δηλαδή πόσο έχει ακόμα μέχρι το όριο λειτουργίας.

Θα πρέπει να αλλάξει ψυκτρα γιατί αυτή που πήρες είναι για 95watt TDP ενώ το cpu είναι των 125watt TDP.

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Mια στιγμή ρε παιδιά για να καταλάβουμε και οι υπόλοιποι λίγο,ο επεξεργαστής έχει μέγιστη θερμοκρασία τους 61 βαθμούς Κελσίου,άρα σε idle στην παρούσα φάση είναι 61-25=36 και σε load 61-16=45 και χωρίς να ξέρουμε την θερμοκρασία περιβάλλοντος,προσωπικά δεν μου φαίνονται άσχημες οι τιμές,κάνω κάπου λάθος;

Δημοσ.

Mια στιγμή ρε παιδιά για να καταλάβουμε και οι υπόλοιποι λίγο,ο επεξεργαστής έχει μέγιστη θερμοκρασία τους 61 βαθμούς Κελσίου,άρα σε idle στην παρούσα φάση είναι 61-25=36 και σε load 61-16=45 και χωρίς να ξέρουμε την θερμοκρασία περιβάλλοντος,προσωπικά δεν μου φαίνονται άσχημες οι τιμές,κάνω κάπου λάθος;

Αυτό που το έχει γράψει ?

Δημοσ.

Σας εχασα λίγο.

Θερμοκρασία δωματίου 25-27 βαθμούς περίπου. Υποθετω παίζει καποιο ρόλο το κουτί που εχει 3 φανάκια. 2 μπροστά που βαζουν μεσα αερα και ενα μεγάλο διπλα που επισης βαζει μεσα αερα. (Το 500R είναι εξοπλισμένο με 4 ανεμιστήρες 1x200, 2x120 front / 1x120 rear)

Εν ολίγοις παλι πισω το κουτι... απο μηνα με βλεπω ομως γιατι κανενα 100αρι θα βγει φανακι και εγκατασταση μαζι. Αναρωτιέμαι, ειναι καποιος απο εδω εργαζόμενος στο πλαισιο, τα διαβάζει αραγε;

Δημοσ.

ο 200ρις πρεπει να ωγαζει αερα απο πανω;;;;;αν οχι πρεπει να τον βαλεις να βγαζει.

δεν θελεις 100ρι.δες αν μπορεις να την δωσεις πισω και με διαφορα να παρεις αλλη.στην τελικη ο τεχνικος του πλαισιου σου εκανε την πρωταση και ειναι λαθος.95 tdp μπορει να ψυξει η ψυχτρα σου και εχεις 125tdp cpu.

εχεις 2 μπροστα εναν πισω και εναν 200mm πλαει.

ο πισω πρεπει να βγαζει και οχι να βαζει αερα.

Δημοσ.

ο 200ρις πρεπει να ωγαζει αερα απο πανω;;;;;αν οχι πρεπει να τον βαλεις να βγαζει.

δεν θελεις 100ρι.δες αν μπορεις να την δωσεις πισω και με διαφορα να παρεις αλλη.στην τελικη ο τεχνικος του πλαισιου σου εκανε την πρωταση και ειναι λαθος.95 tdp μπορει να ψυξει η ψυχτρα σου και εχεις 125tdp cpu.

εχεις 2 μπροστα εναν πισω και εναν 200mm πλαει.

ο πισω πρεπει να βγαζει και οχι να βαζει αερα.

Οι 2 μπροστά, βαζουν αερα. Ο διπλα (200), βαζει αερα δε μπορει να μετακινηθει. Ο πίσω, βγάζει αερα. Το κουτί ειναι αυτο, επάνω θεσεις για ανεμιστηρες εχει 2, αλλα δεν εχει τοποθετημενα ανεμιστηρακια. Τελος παντων, σας ζαλισα βρε παιδια. Εγω κραταω αυτο το 95 tdp και 125tdp που θα αναφερω στο τεχνικο. Ευχαριστώ και παλι!

1864661.jpg

Δημοσ.

βαλε  και 2 πανω να βγαζουν καλο θα κανεις.η ζεστη μεταφέρεται προς τα πανω οποτε θα βοηθήσει να μην μενει αρκετη ζεστη κοντα στον cpu ram κτλ.

Δημοσ.

βαλε  και 2 πανω να βγαζουν καλο θα κανεις.η ζεστη μεταφέρεται προς τα πανω οποτε θα βοηθήσει να μην μενει αρκετη ζεστη κοντα στον cpu ram κτλ.

Δεν υπάρχει λόγος να βάζουμε τον άνθρωπο σε περιττά έξοδα ,μια χαρά φτάνουν οι ανεμιστήρες που έχει το κουτί.

Εγω κραταω αυτο το 95 tdp και 125tdp που θα αναφερω στο τεχνικο. 

Που το αναφέρει επίσημα αυτό,για να το θέσεις ως δικαιολογία  όμως;

Δημοσ.

Δεν υπάρχει λόγος να βάζουμε τον άνθρωπο σε περιττά έξοδα ,μια χαρά φτάνουν οι ανεμιστήρες που έχει το κουτί.

Λίγο πιο πανω στο φόρουμ; Δε ξερω απο αυτα βρε παιδια, υποθετω πως υπαρχουν καποια specs που πανε μεταξύ τους και καποια που δεν πανε. Υπεθεσα οτι ο τεχνικος επρεπε να το υπολογίσει. Οποτε δεν εχω δικαιολογία λες...

Επρεπε να  το εχεις πει απο την αρχη οτι θα πηγαινες στο Πλαισιο, ολο και καποιος θα βρισκοταν να σε προειδοποιησει...

Ποιος να με προειδοποιήσει; αφου αυτοι μου εστησαν το συστημα. ενας τεχνικος διαλεξε ανεμιστηράκι.

Δε πειράζει, υγεία. Σε κανενα μηνα θα πω καποιο παιδί εργαζοταν σε καποιο κατάστημα με υπολογιστές να κανουμε την αλλαγή απλα. Θα παρω την 212x που ειπαμε στην 1η σελίδα.

Δημοσ.

ποιο πολλα pipes εχει η μαμα της amd παρα αυτη απο την fanz που λεει οτι εχει 4ρα αλλλα σε συνολο εχει 2.αρα  μπορει να πει οτι δεν ειναι στης προδιαγραφες που γραφει στα χαρακτιριστικα.

http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/psiktres-cpu-cooler/Fazn-CPU-Cooler-Aero-92T-GAMMAXX-200T.htm

Δημοσ.

ορίστε πως είναι default και σε idle ένας FX 8350 με μια scythe mugen 2100 σε COOLERMASTER CM STORM και φορτωμένο σε σκληρούς, ssd, κάρτες tv, ενώ και η 6950 unlock δεν είναι κρύα....

To thermal margin φτάνει οριακά και τους 60c.

Capture.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Ποιος να με προειδοποιήσει; αφου αυτοι μου εστησαν το συστημα. ενας τεχνικος διαλεξε ανεμιστηράκι.

Προσωπικα αν ηξερα οτι θα πηγαινες στο Πλαισιο να σου στησουν το συστημα θα σε προειδοποιουσα οτι 1ον το μαγαζι εχει περιορισμενη ποικιλια και 2ον οι τυποι εκει ειναι πανασχετοι και να τους αποφυγεις.

1000 φορες καλυτερα να αγοραζες τα πραγματα κομματι κομματι και να στο εστηνε ενας τεχνικος που να κατεχει το αθλημα.

• Like 4
Δημοσ.

ορίστε πως είναι default και σε idle ένας FX 8350 με μια scythe mugen 2100 σε COOLERMASTER CM STORM και φορτωμένο σε σκληρούς, ssd, κάρτες tv, ενώ και η 6950 unlock δεν είναι κρύα....

To thermal margin φτάνει οριακά και τους 60c.

Capture.jpg

Να κανω αλλη μια χαζή ερωτηση... Βλεπω οι πυρηνες σου ειναι  2,8 και 1,4 σε αυτη τη φαση. Εμενα γιατι ειναι μονιμα σε 4119;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...