2.1Ohm Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Πήρες G5 και Nexus 6p? Εσύ δεν έλεγες ποτέ ξανά flagship? Κάποτε ναι αλλά έχεις την αρρώστια φίλε:Ρ Το έλεγα φτ την είχα πάθει μ έπεσε το g4(πριν αρχίσει να βγάζει προβλήματα το είχα πέρσκ τέτοιο καιρό) κ το εκλεγα! Αλλά μπόρεσα σιγά σιγά να αύξηση το ποσό μου κ τώρα έχω αυτό! Απορω που το θυμάσαι, ακόμα κ εγώ το ξέχασα! Κάθε φορά που το είπα εψαχνα λγιο κλτρο λίγο κλτρο κ πάλι κατεληψα σε flagship αλλά "νορμαλ" τιμής! Πχ το είχα παρει 450 μεταχειρισμένο τότε το g4 και τώρα είμαι σε τιμές 300+/- έπεσα κατηγορία μεν κ εδώ θα μείνω πιο πάνω δν πάει!(τιμές μεταχειρισμένων πάντα καινούρια πλέον αφού έχω το φόρουμ δν παίρνω!) 1
Fulgore Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Απορω που το θυμάσαι, ακόμα κ εγώ το ξέχασα! Καλα συγνωμη αλλα χαζος εισαι?Αφου εσυ το ανεφερες 2 post πιο πισω... Το κινητό είναι το πιο γρήγορα που έχω πιάσει ειλικρινά! Πατάει και το s7 κ 1+3! Πήρα Nexus 6p όχι τόσο γρήγορο αλλά πολύ κοντά στα παιχνίδια δν είναι τόσο smooth αλλά τα παιζει όλα άριστα! Επισης εχεις πιασει στα χερια σου το OnePlus3 και βγαζεις το G5 πιο γρηγορο απο αυτο? 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Το κινητό είναι το πιο γρήγορα που έχω πιάσει ειλικρινά! Πατάει και το s7 κ 1+3! Είσαι διατεθημενος να ρισκάρεις στο γεγονός ότι υπάρχει περίπτωση να τρέχεις στο σέρβις?? Εγώ όχι για αυτό κ το έδωσα να είμαι σίγουρος αν κ σου είπα ήταν σίγουρα το πιο γρήγορο κινητό που έχω πιάσει! Με αν όχι την κλτρη κορυφαία κάμερα και απίστευτη οθόνη(είμαι φαν των LCD σε σχέση με OLED) Αλλά έδωσα τόσα λεφτά δν μπορω να τρεμω για το αύριο! Πήρα Nexus 6p όχι τόσο γρήγορο αλλά πολύ κοντά στα παιχνίδια δν είναι τόσο smooth αλλά τα παιζει όλα άριστα! Έχω όμως την κλτρη εμπειρία λογισμικού κ κλτρη μπαταρία/κατασκευη! Να σου κάνω μια ερώτηση γιατί νομίζω σε μερικά σημεία υπερβαλεις, πως έκανες σύγκριση τα κινητά και τα πατάει? Σε τι ακριβώς εγώ επειδή τα δούλεψα και τα 3 διαφορά δεν κατάλαβα
taslikos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 δεν μου λες τώρα σοβαρά...το σ7 έχει πουλήσει καμιά 40 εκατομμύρια ..βρέθηκε κάποια που απο την φάτσα δεν την βλέπω να έχει και καμία αξιοπιστία στον λόγο της ...και ενα φτιαχτό βίντεο που άλλοι λένε οτι είναι με note 7,εσυ λες για σ7 εγω λεω για iphone 7 και πες μου ποιος λεει αληθεια ....εισαι σε ενα φορουμε που ασχολειτεμε την τεχνολογια και υποτιθετε οτι ξερουμε μερικα πραγματα παραπανω και του λες να μην παρει σ7 για να κοιματε ησυχος?? γιατι υστερεί σε κατι το 1+3?? εκτος απο καμερα που οκ το σ7 εχει καλυτερη, τιποτα αλλο δεν εχει να ζηλεψει το 1+3
nikos1965 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 γιατι υστερεί σε κατι το 1+3?? εκτος απο καμερα που οκ το σ7 εχει καλυτερη, τιποτα αλλο δεν εχει να ζηλεψει το 1+3 φιλε μου το 1+3 δεν το ξέρω ουτε το εχω δει καπου για να εχω άποψη αν ειναι καλύτερο η οχι ...άπλα λεω οτι ο καθενας μας λεει και μια παπαρια που εχει ακουσει για καποιο προϊόν ...οταν καποιος λεει να μην παρεις s7 για να εχεις το κεφαλι σου ήσυχο ειναι τουλάχιστον για γέλια ...
johnyboy Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 καλύτερη έχει το s7 σε ορισμένες συνθήκες όπως πχ σε χαμηλό φως.Σε μια μακρινή φώτο, πχ ένα τοπίο, το s7 χάνει.Δέχομαι ότι μπορεί να χάνει σε μπαταρία από το edge ή σε οθόνη αλλά σε κάμερα δεν χάνει. Αν χάνει από κάποιο το 1+3 παίζει να είναι το htc 10 που είναι πραγματικά καλό κινητό και όχι από το s7.Αλλά το htc δεν γράφει σαμσούνκ
taslikos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 φιλε μου το 1+3 δεν το ξέρω ουτε το εχω δει καπου για να εχω άποψη αν ειναι καλύτερο η οχι ...άπλα λεω οτι ο καθενας μας λεει και μια παπαρια που εχει ακουσει για καποιο προϊόν ...οταν καποιος λεει να μην παρεις s7 για να εχεις το κεφαλι σου ήσυχο ειναι τουλάχιστον για γέλια ...Νομίζω πως πρεπει να δεις την κατάσταση πιο σφαιρικά, και από άποψη καταναλωτή και όχι από την πλευρά της εταιρίας μόνο. Ακόμα και αυτά τα λίγα περιστατικά με το s7 εμένα με προβληματίζουν. Έτσι και αλλιώς σε λίγο καιρό θα βγει το s8 από ότι λένε θα το βγάλουν νωρίτερα. Το 1+3 είναι πολύ τίμια συσκευή με καλή μπαταρία και 6γιγα ραμ και γενικά δεν υπολείπεται τίποτα σε σχέση με το s7. Τώρα το ότι είναι καλό κινητό το galaxy οκ ναι είναι υπεραριστο, αλλά δεν είναι και λίγο να σκάνε στα χέρια του κόσμου...
Moderators Inuyasha Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Νομίζω πως πρεπει να δεις την κατάσταση πιο σφαιρικά, και από άποψη καταναλωτή και όχι από την πλευρά της εταιρίας μόνο. Ακόμα και αυτά τα λίγα περιστατικά με το s7 εμένα με προβληματίζουν. Έτσι και αλλιώς σε λίγο καιρό θα βγει το s8 από ότι λένε θα το βγάλουν νωρίτερα. Το 1+3 είναι πολύ τίμια συσκευή με καλή μπαταρία και 6γιγα ραμ και γενικά δεν υπολείπεται τίποτα σε σχέση με το s7. Τώρα το ότι είναι καλό κινητό το galaxy οκ ναι είναι υπεραριστο, αλλά δεν είναι και λίγο να σκάνε στα χέρια του κόσμου... http://www.androidheadlines.com/2016/08/oneplus-3-owner-reports-exploding-battery-decimated-phone.html Παρε και αναφορα για oneplus3 Που εσκασε , δεν βλεπω κανενας να το εκανε θεμα, εκτος απο θεματα με ανακλησεις βλεπε Note 7 , παντου μπορει να τυχει ειδικα οταν στην εξισωση μπαινει ο παραγοντας τσιγγουνια του ανθρωπου και εξηγω βλεπω κοσμο γνωστους μου που περνουν συσκευες 500-600-700+ ευρω και πανε μου αγοραζουν φορτιστες απο λαικες , μαυρους , πακιστανους και γενικα οτι βρουνε μπροστα τους και φορτιζουν τα κινητα 1
mahone1 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Νομίζω πως πρεπει να δεις την κατάσταση πιο σφαιρικά, και από άποψη καταναλωτή και όχι από την πλευρά της εταιρίας μόνο. Ακόμα και αυτά τα λίγα περιστατικά με το s7 εμένα με προβληματίζουν. Έτσι και αλλιώς σε λίγο καιρό θα βγει το s8 από ότι λένε θα το βγάλουν νωρίτερα. Το 1+3 είναι πολύ τίμια συσκευή με καλή μπαταρία και 6γιγα ραμ και γενικά δεν υπολείπεται τίποτα σε σχέση με το s7. Τώρα το ότι είναι καλό κινητό το galaxy οκ ναι είναι υπεραριστο, αλλά δεν είναι και λίγο να σκάνε στα χέρια του κόσμου... Τοσοι κατεληξαν στο s7 στο forum ειδες κανεναν να ειπε τιποτα; Εδω για το αν δεν ανοίγει μια εφαρμογη το εκαναν θεμα δεν θα ελεγα αν εκανε καμια εκρηξη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα