petran91 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Όπως; Και ποιο είναι το πρόβλημα του G2; Είναι του 2013 για να το θέσω όσο πιο απλά μπορώ
GianniSM Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Όπως; Και ποιο είναι το πρόβλημα του G2; Moto G4 plus, 264 από σκρουτζ 235 από άμαζον Xiaomi redmi note 4 Xiaomi Mi4c Nexus 5X Όλα αυτά κάτω από 300 και σαφώς καλύτερα του G2
2.1Ohm Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Πλάκα πλάκα το g2 μέχρι να βγεί Nexus 5x δν είχε κλτρο στην κατηγορία! Πολύ ωραία οθόνη πολύ compact μπαταρία απλά τέρας και αρκετά γρήγορο με 0 lagg ή κλτρη κάμερα τις εποχής του(ειδικα άμα του εβαζες μία AOSP ROM απλά πετούσε, οι εποχές που rootαρες lg χωρίς να χάνεις εγγυήσεις..) Πραγματικά ακόμα κ σμρα να το ειχανδν θα είχα κανένα πρόβλημα!
GiannisL98 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Huh?? που κολλά τώρα αυτό σε σχέση με το μπάτζετ; και ναι σε καμία περίπτωση, αν θες κάτι φθηνότερο υπάρχουν ένα σορό άλλες καλύτερες του επιλογές Λάθος παιδιά, συγγνώμη. LG G5 εννοώ προφανώς. Το G2 το εχω ετσι κι αλλιώς Είναι του 2013 για να το θέσω όσο πιο απλά μπορώ Το G5 εννοώ φίλε. Λάθος μου! Γι'αυτό περιμένω απαντήσεις περί G5 τώρα. Συγγνώμη για το μπέρδεμα. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2016 από GiannisL98
2.1Ohm Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Λάθος παιδιά, συγγνώμη. LG G5 εννοώ προφανώς. Το G2 το εχω ετσι κι αλλιως ???? Το G5 εννοώ φίλε. Λάθος μου! Το κινητό είναι το πιο γρήγορα που έχω πιάσει ειλικρινά! Πατάει και το s7 κ 1+3! Είσαι διατεθημενος να ρισκάρεις στο γεγονός ότι υπάρχει περίπτωση να τρέχεις στο σέρβις?? Εγώ όχι για αυτό κ το έδωσα να είμαι σίγουρος αν κ σου είπα ήταν σίγουρα το πιο γρήγορο κινητό που έχω πιάσει! Με αν όχι την κλτρη κορυφαία κάμερα και απίστευτη οθόνη(είμαι φαν των LCD σε σχέση με OLED) Αλλά έδωσα τόσα λεφτά δν μπορω να τρεμω για το αύριο! Πήρα Nexus 6p όχι τόσο γρήγορο αλλά πολύ κοντά στα παιχνίδια δν είναι τόσο smooth αλλά τα παιζει όλα άριστα! Έχω όμως την κλτρη εμπειρία λογισμικού κ κλτρη μπαταρία/κατασκευη! 1
GiannisL98 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Το κινητό είναι το πιο γρήγορα που έχω πιάσει ειλικρινά! Πατάει και το s7 κ 1+3! Είσαι διατεθημενος να ρισκάρεις στο γεγονός ότι υπάρχει περίπτωση να τρέχεις στο σέρβις?? Εγώ όχι για αυτό κ το έδωσα να είμαι σίγουρος αν κ σου είπα ήταν σίγουρα το πιο γρήγορο κινητό που έχω πιάσει! Με αν όχι την κλτρη κορυφαία κάμερα και απίστευτη οθόνη(είμαι φαν των LCD σε σχέση με OLED) Αλλά έδωσα τόσα λεφτά δν μπορω να τρεμω για το αύριο! Πήρα Nexus 6p όχι τόσο γρήγορο αλλά πολύ κοντά στα παιχνίδια δν είναι τόσο smooth αλλά τα παιζει όλα άριστα! Έχω όμως την κλτρη εμπειρία λογισμικού κ κλτρη μπαταρία/κατασκευη! Έχω δει πως αυτός ο φόβος έχει προκύψει μετά τις προβληματικές παρτίδες του G4 αλλά μιλάμε για μια μεγάλη εταιρεία και για το flagship της νομίζω. Υπάρχει περίπτωση να ξαναπέσει σε αυτά τα λάθη; Εμένα το G2 ακόμα και με σπασμένη οθόνη και χωρίς αφή στο 1/4 της τρέχει κανονικά! Το 6p "ξεφεύγει" αρκετά στις ίντσες και δεν νομίζω πως θα με βόλευε.
2.1Ohm Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω δει πως αυτός ο φόβος έχει προκύψει μετά τις προβληματικές παρτίδες του G4 αλλά μιλάμε για μια μεγάλη εταιρεία και για το flagship της νομίζω. Υπάρχει περίπτωση να ξαναπέσει σε αυτά τα λάθη; Εμένα το G2 ακόμα και με σπασμένη οθόνη και χωρίς αφή στο 1/4 της τρέχει κανονικά! Το 6p "ξεφεύγει" αρκετά στις ίντσες και δεν νομίζω πως θα με βόλευε. Στο g4 flagship περσινό δεν το έχει διορθώσει καν οπότε ποιος μ λέει ότι δν θ ξανάγινε! Ανά ήταν θα είχε ήδη βρεθεί το πρόβλημα
GiannisL98 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Στο g4 flagship περσινό δεν το έχει διορθώσει καν οπότε ποιος μ λέει ότι δν θ ξανάγινε! Ανά ήταν θα είχε ήδη βρεθεί το πρόβλημα Έχω την κοπέλα μου πάντως με το G5 εδώ και περίπου 1+ εβδομάδα και δεν έχει παρουσιάσει πρόβλημα. Τι να πω... Απλά το σκέφτομαι επειδή είναι το πιο φθηνό σε αυτή την κατηγορία και με δεν ξέρω αν έχει να ζηλέψει κάτι από τα πιο ακριβά κι αν αξίζει να πληρώσω περισσότερα.
2.1Ohm Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι και το g4 1 χρονο ηταν τελειο μετα εβγαλε τα προβληματα ! Οπως και το g3 μην το ξεχναμε και αυτο! Κακη κατασκευη κιτρινιλες στν οθονη!
PaRaNo1d Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε παιδια το g5 που θα πάει με 2.8mah μπαταρια? Ειναι δυνατόν να αγοράσεις τέτοιο κινητό γιαβτα επόμενα 2+χρονια?
2.1Ohm Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε παιδια το g5 που θα πάει με 2.8mah μπαταρια? Ειναι δυνατόν να αγοράσεις τέτοιο κινητό γιαβτα επόμενα 2+χρονια? Η μπαταρια ειναι το προβλημα? Αποσπομενη ειναι Παρε αλλες 6 να εχεις 1 βδομαδα ολη μερα πανω απο το κινητο και να μην χρειαστει να ακουμπησεις φορτιστη.. Και ειναι 2800! Με Μετρια χρηση σου βγαζει μερα! Εμενα μου εβγαζε 3.5-4 ωρες ενω το Nexus 6p 4-4.30 μιση ωρα διαφορα σε screen on time δλδ! Πανω του μετριου δλδ σε σχεση με αλλα!
mahone1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Η μπαταρια ειναι το προβλημα? Αποσπομενη ειναι Παρε αλλες 6 να εχεις 1 βδομαδα ολη μερα πανω απο το κινητο και να μην χρειαστει να ακουμπησεις φορτιστη.. Και ειναι 2800! Με Μετρια χρηση σου βγαζει μερα! Εμενα μου εβγαζε 3.5-4 ωρες ενω το Nexus 6p 4-4.30 μιση ωρα διαφορα σε screen on time δλδ! Πανω του μετριου δλδ σε σχεση με αλλα! Γιανα μειωθηκε τοσο πολυ η τιμη ομως αυτο κατι σημαίνει...
GianniSM Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Προβλήματα δεν υπάρχουν μόνο με το G4, και τα 2 προηγούμενα με κιτρινίλες στην οθόνη, το V10 με bootloops οπότε δεν είναι μόνο μια συσκευή είναι πολλές προβληματικές
PaRaNo1d Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Γιανα μειωθηκε τοσο πολυ η τιμη ομως αυτο κατι σημαίνει...thats my point.Η LG απογοήτευσε κόσμο. Ενα κινητο απο 700 ευρο στα 350? Δν εχω ξαναδει κινητο να πέφτει τόσο.. Απλα ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ
Makeran111 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Το κινητό είναι το πιο γρήγορα που έχω πιάσει ειλικρινά! Πατάει και το s7 κ 1+3! Είσαι διατεθημενος να ρισκάρεις στο γεγονός ότι υπάρχει περίπτωση να τρέχεις στο σέρβις?? Εγώ όχι για αυτό κ το έδωσα να είμαι σίγουρος αν κ σου είπα ήταν σίγουρα το πιο γρήγορο κινητό που έχω πιάσει! Με αν όχι την κλτρη κορυφαία κάμερα και απίστευτη οθόνη(είμαι φαν των LCD σε σχέση με OLED) Αλλά έδωσα τόσα λεφτά δν μπορω να τρεμω για το αύριο! Πήρα Nexus 6p όχι τόσο γρήγορο αλλά πολύ κοντά στα παιχνίδια δν είναι τόσο smooth αλλά τα παιζει όλα άριστα! Έχω όμως την κλτρη εμπειρία λογισμικού κ κλτρη μπαταρία/κατασκευη! Πήρες G5 και Nexus 6p? Εσύ δεν έλεγες ποτέ ξανά flagship?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα