Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας. Εδώ και περίπου δύο χρόνια είχα το LG G2 το οποίο με ικανοποιήσε πλήρως. Λόγω μιας αναποδίας (έπεσε κι έσπασε η οθόνη) προκλήθηκαν προβλήματα στην αφή καθώς σε ορισμένα σημεία της οθόνης δεν ανταποκρίνεται και η επισκευή του πιστεύω δεν συμφέρει.
Ψάχνω ένα νέο κινητό λοιπόν που να μην ξεπερνάει τα 430-450€.
Τα χαρακτηριστικά του κινητού θα ήθελα να είναι τα εξής:

• Οθόνη μεταξύ των 5.1-5.3 ιντσών
  • Μνήμη RAM 4GB
  • Κάμερα τουλάχιστον 12 Megapixel και όσο καλύτερη γίνεται
  • Μπαταρία που να βγάζει σίγουρα μια μέρα (άρα λογικά μεταξύ 2800-3100mAh)
  • Να έχει είσοδο κάρτας μνήμης
  • Τουλάχιστον 4 πυρήνες
  • 4G δίκτυο

Ενδεικτικά σε αυτά τα χαρακτηριστικά έχω δει τα:

• Samsung Galaxy S7 (ξεφέυγοντας λίγο από το budget)
  • LG G5
  • Huawei P9

Θα ήθελα τις γνώμες σας γενικά σε αυτά τα χαρακτηριστικά αλλά και για τα τρία κινητά που ανέφερα παραπάνω.
Ευχαριστώ!

Δημοσ.

οι πιο ψαγμένοι κοιτάνε και στο bestprice και έξω όχι μονό στο σκρουτζ

Και πάλι, στο bp κάνει 480. Από έξω δεν ξέρω τι και πως γίνεται...

Κατά τα άλλα αν μπορεί να δώσει 480 ευρώ να το πάρει.

Δημοσ.

Το s7 με τα προβληματα που εχει και με τις φημες για γρηγορο s8 θα το σκεφτομουν λιγο παραπανω στην θεση σου...ναι ισως ειναι το καλυτερο αυτο την στιγμη αλλα ποιος ξερει τι γινεται.

Μετα απο αυτο θα κοιταγα το p9 αρκετα αξιολογο και τιμιο.

Δημοσ.

Έχετε κάτι άλλο να μου προτείνεται;
Κι επίσης θέλω την άποψη σας για το G5 γιατί έχω δει πως έχει δεχτεί αρκετό κράξιμο και δεν έχω καταλάβει πλήρως τον λόγο. Πιστευώ είναι ένα πολύ καλό κινητό και ως κάτοχος της σειράς G έχω μείνει ικανοποιημένος.

Το s7 με τα προβληματα που εχει και με τις φημες για γρηγορο s8 θα το σκεφτομουν λιγο παραπανω στην θεση σου...ναι ισως ειναι το καλυτερο αυτο την στιγμη αλλα ποιος ξερει τι γινεται.

Δεν νομίζω πως μπορώ να περιμένω για το S8 καθώς αυτή την στιγμή είμαι ουστιαστικά χωρίς κινητό άρα επείγει λίγο η αγορά.
Μεταξύ G5 και P9 θα πρότεινες το Huawei δηλαδή;

Δημοσ.

τι προβλήματα έχει το s7? :/

Δημοσ.

ειτε θα παρεις 1+3 με 400€ ειτε το s7 με 500€ αν και το s7 αξιζει περισσοτερο εγω θα το φοβομουν μην σκασει γιατι εχει και αυτο τελικα προβληματα.

• Like 2
Δημοσ.

ειτε θα παρεις 1+3 με 400€ ειτε το s7 με 500€ αν και το s7 αξιζει περισσοτερο εγω θα το φοβομουν μην σκασει γιατι εχει και αυτο τελικα προβληματα.

εμφανίστηκαν και σε αυτό θέματα με την μπαταρία?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...