Βασιλης 123 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Γεια σας.Εχω ενα Peugeot 2016 99 μοντελο και η πηγη ειναι: jvc kd-r451.Ψαχνοντας βρηκα τις εξης διαστασεις 16.5 μπροστα 13 πισω cm.Το μπατζετ 100-150.Δεν θελω να κανω σαματα απλα να ακουω την μουσικη μου με ενα καλο μπασο και καθαρα γιατι τωρα η πηγη στελνει πολλα watt στα ηχεια και οταν δυναμωνω λιγο παραμορφωνετε ο ηχος ειδικα τα μπασα
giorgos.taz.9 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Κοιτα αν αποφασισεις να αλαξεις ηχεια και απο τα μαμα να παρεις αλλα για να παιξουν εναν ηχο καλο χωρις να "μπουκονουν"θα σ προτεινα να βαλεις ενισχυτη..εναν απλο μην κοιταξεις πολλα watt κτλ..τωρα για τα ηχεια κοιτα διαιρουμενα..ηχειο στν πορτα και τουιτερ στ ταμπλο..ο ηχος που θα βγαζεις θα σε ικανοποιει πληρως για αυτα που ζητας..τωρα οσο για το μπατζετ..και γω τ ιδιο εκανα αλαξα πηγη μετα ηχεια ε μετα εβαλα και ενισχυτη και πυκνοτη κτλ κτλ..και μεχρι τωρα εχω χαλασει 300€+ και ακομα ριχνω..θα γλυκαθεις απο τν ηχο (αν σου αρεσει κιολας)και θα θες κατι παραπανω οταν το βαριεσαι..
alx301 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 η καλύτερη λύση ειναι αυτή που λέει ο Γιώργος δλδ ενισχυτή, αλλαγή ηχείων, καλό θα ήταν και πηγής... αλλα ξεφεύγουμε πάμε στα 500ε+ , μονο τα εργατικά και τα καλώδια να σου περάσουν, χρεώνουν όσο το budget σου. το θεμα ειναι δεν ξερουμε αν για παραμόρφωση που ακούς, φταίνε τα ηχεία ή ο ενισχυτής της πηγής σου. Παιζει δλδ να παραμορφώνει ο ενσωματωμένος ενισχυτής της πηγης, αν φταιει αυτό με μια αλλαγή πηγης θα εβλεπες ελάχιστη διαφορα προς το καλύτερο. Παιζει να φταίνε τα ηχεία και δεν αντέχουν τα βαττ (δύσκολο) ή να έχουν σκιστεί , τοτε με μια αλλαγή ηχείων θα εβλεπες καποια διαφορα. Καλύτερα ειναι να πας το αμαξι σε 2-3 μαγαζια που βάζουν ηχοσυστήματα και να παρεις 2-3 γνώμες από τους ειδικούς στο που πρέπει να ξοδέψεις το budget σου ωστε να παρεις οσο δυνατον καλύτερο ηχο.
giorgos.taz.9 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Απο την αλλη αν δεν σε νοιαζει τοσο..και θες ισα να ακους μουσικη αλαξε τα ηχεια σου..αλλα δεν θα δεις τρελη διαφορα..και παλι οταν αυξανεις ενταση θα παραμορφωνει..ισως λιγοτερο αλλα θα το κανει..γενικα ολα τα aftermarket ηχεια ειναι σχεδιασμενα να δουλευουν με τελικο ενισχυτη..
sam75 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Η αλλαγή ηχείων χωρίς ενισχυτή θα είναι πεταμένα λεφτά. Το 2005 σε sexο είχα βάλει σχετικά καλό ήχο με 400. Τώρα λογικά θα θες τα διπλά χρήματα. Πάρε πρώτα ενισχυτή, μετά ηχεία και σιγά σιγά όλα. Δηλαδη ανά δύο μήνες κάνε και μια βελτίωση.
Βασιλης 123 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.Τι ενισχυτη να παρω δλδ σαν αυτον?https://www.skroutz.gr/s/362722/Rockford-Fosgate-Fosgate-Prime-R600-5.html η με λιγοτερα χρηματα μπορωω να κανω την δουλεια μου?
sam75 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.Τι ενισχυτη να παρω δλδ σαν αυτον?https://www.skroutz.gr/s/362722/Rockford-Fosgate-Fosgate-Prime-R600-5.html η με λιγοτερα χρηματα μπορωω να κανω την δουλεια μου? Ίσως και πιο φτηνό αν πάρεις να κάνεις δουλειά, ας γράψουν κ άλλοι γιατί εγώ έχω καιρό να ασχοληθώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα