Προς το περιεχόμενο

Oneplus 3 πρόβλημα με trucking number

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ.Εδώ και 5 ημέρες έχω παραγγείλει το 1+3 από το επίσημη site και έχω ένα πρόβλημα με το trucking number.Μόλις το αγόρασα μου έστειλαν στο email μου ένα μήνυμα που με έλεγε ευχαριστώ για την αγορά κλπ κλπ,πουθενά trucking number.Μετά από 2 ημέρες μου ήρθε ένα ακόμα email που έλεγε πως θα μου στείλουν το trucking number μέσα σε 24 ώρες.Έχουν περάσει 2 ώρες και ακόμα τίποτα.Μήπως έχει τύχει σε κάποιον κάτι παρόμοιο;Εάν έχει τύχει παρακαλώ να μου πείτε τι να κάνω,εάν δεν έχει τύχει σε κάποιον αλλά ξέρει και μπορεί να μου πει τι να κάνω παρακαλώ ας μου πει εάν μπορεί,ευχαριστώ.

Δημοσ.

Tracking εννοείς. Δεν είναι απατεώνες, θα σου έρθει το mail. Άλλωστε σκέψου οτι είχανε παγωμένες τις παραγγελίες για περισσότερο από ένα μήνα, οπότε είναι λογική η καθυστέρηση.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ.Εδώ και 5 ημέρες έχω παραγγείλει το 1+3 από το επίσημη site και έχω ένα πρόβλημα με το trucking number.Μόλις το αγόρασα μου έστειλαν στο email μου ένα μήνυμα που με έλεγε ευχαριστώ για την αγορά κλπ κλπ,πουθενά trucking number.Μετά από 2 ημέρες μου ήρθε ένα ακόμα email που έλεγε πως θα μου στείλουν το trucking number μέσα σε 24 ώρες.Έχουν περάσει 2 ώρες και ακόμα τίποτα.Μήπως έχει τύχει σε κάποιον κάτι παρόμοιο;Εάν έχει τύχει παρακαλώ να μου πείτε τι να κάνω,εάν δεν έχει τύχει σε κάποιον αλλά ξέρει και μπορεί να μου πει τι να κάνω παρακαλώ ας μου πει εάν μπορεί,ευχαριστώ.

αφού σου παν σε 24 ώρες και πέρασαν μόλις 2 .... λίγη υπομονή δεν βλάπτει

Δημοσ.

για να πάρεις το tracking number τους στέλνεις στο τσατ και στο δίνουν. αυτό που γράφει το Mail είναι ότι για να εμφανιστεί κατάσταση στο τρακινκ θέλει ως 2 μέρες

• Like 1
Δημοσ.

για να πάρεις το tracking number τους στέλνεις στο τσατ και στο δίνουν. αυτό που γράφει το Mail είναι ότι για να εμφανιστεί κατάσταση στο τρακινκ θέλει ως 2 μέρες

ευχαριστω φιλε,μολις εστειλα στο livechat μου εδωσαν tracking 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...