triantis7 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα σας, προσέχτε στις αγγελίες το μέλος Lia1995. Μου έστειλε επεξεργαστή ο οποίος δεν δουλεύει.. Του είπα για επιστροφή και μου το τρέναρε λέγοντάς μου ότι έχει προσωπικά προβλήματα και δεν έχει χρόνο να πάει στην τράπεζα να μου επιστρέψει τα χρήματα. Έχουν περάσει 3 μήνες και ακόμα να μου επιστρέψει τα χρήματα. Τον έχω πάρει άπειρα τηλέφωνα και έχω στείλει και μηνύματα, φυσικά δεν απαντάει σε τίποτα. Παρακαλώ τους Mod Να επιληφθούν της κατάστασης για ban από το insomnia καθώς και έλεγχος για πιθανούς άλλους λογαριασμούς που μπορεί να διατηρεί στο insomnia. Είμαι μέλος στο insomnia από το 2003 και τέτοια άτομα σαν τον Lia1995 (Τάσος) δεν αρμόζουν στο Insomnia. ΑΝ οι Mods επιθυμείτε, μπορώ να σας στείλω τα pm. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Εχει μια προσφατη θετικη αξιολογηση...Ηταν πολλα τα λεφτα?γτ αν ηταν τπτ τυπου 20-30-50 ευρο ισως οντως να εχει καποιο προβλημα.Θα μου πεις κ καλα δεν βρηκε τοσους μηνες να μου τα δωσει?Τι να σου πω... Η πληρωμη πως εγινε?χερι μ χερι?η εβαλες τα λεφτα χυμα και μετα σ εδωσε τον επεξεργαστη?Γενικα τετοιο κομματια καλο ειναι να ελεγχονται πριν αγοραστουν... Επισης οταν λες δεν δουλευει δλδ?τι κανει?
tsilitheo1 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Ban για λογους αγοραπωλησιας δεν παιζει... Οι μοντς δεν ειναι ο δικαστης Dredd... Αν βρεις οτι εχει και αλλον λογαριασμο καταγγειλε τον και τοτε θα παιξει μπαν
triantis7 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Οκ αν επιθυμουν να εχουν αναμεσα μας εναν κλασσικο απατεωνα τοτε οκ.. ας μην κανουν ουτε ban ουτε αποκλεισμος απο τις αγγελιες που θα ηταν τουλαχιστον το ποιο σωστο.. Τα λεφτα δεν ειναι πολλα, ειναι 40 ευρω.. ο επεξεργαστης ηρθε με speedex κ αντικαταβολη που πληρωσα εγω. Εκτοτε εχουμε μιλησει πααρα πολλες φορες και καθε φορα ελεγε αλλη δικαιολογια.. μεχρι που δεν σηκωνει τηλ κ δεν απανταει σε μηνυματα ουτε στο insomnia ουτε στο κινητο του. Αν θελετε την γνωμη μου δεν παιζει ρολο αν ειναι λιγα τα λεφτα η πολλα.. η κοροιδια ειναι κοροιδια ανεξαρτητως ποσου!! Ετσι για την ιστορια ο επεξεργαστης δεν bootαρει καθολου.. ενω με ειχε διαβεβαιωσει οτι λειτουργει αψογα, επειτα ειπε οτι ειχε καει το pc του απο ρευμα κ δεν τον ελεγξε ποτε γιατι φανταστηκε οτι θα δουλευε.... 5
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Εχεις δικιο για την απατεωνια αλλα το Insomnia και το καθε forum τι μπορει ν κανει?Το θεμα ειναι εμεις να προσεχουμε τι κανουμε...Καπως να διασφαλιζουμε τις αγορες μας.
triantis7 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Αποκλεισμο απο τις αγγελιες τουλαχιστον.. οχι για μενα, εγω τον ξερω.. απλα για να μην την πατησει και κανενας αλλος
astrosunnefo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 triantis7, έχουν υπάρξει ουκ ολίγες φορές τέτοια περιστατικά. Δυστυχώς ή ευτυχώς, η ομάδα διαχείρισης δεν μπορεί να υποβάλλει κυρώσεις, εφόσον δεν υπάρχει παραβίαση στους όρους χρήσης (πχ διπλός λογαριασμός). Αυτά έχουν να κάνουν με τα πάρε-δώσε των εμπλεκόμενων στη συναλλαγή. Εκεί η ΟΔ δεν έχει λόγο. Απ' τη μεριά τους, έχουν εντάξει το σύστημα αξιολογήσεων, ώστε να υπάρχει μια εικόνα για τον ενδιαφερόμενο στις εκάστοτε αγγελίες, αλλά μέχρις εκεί - ασχέτως αν ο απατεωνίσκος βάζει κι εκεί το χεράκι του και το πειράζει. Κατά τ' άλλα, επαφίεσαι στο πόσο μπεσαλής είναι ο/η άλλος/η. Όμως, επειδή δεν έχουν όλοι μπέσα κι ο νους είναι στην ατιμία, κοιτάς εσύ ο ίδιος πώς θα προστατεύσεις τον εαυτό σου και τι μέτρα θα πάρεις γι' αυτό. Δεν γίνεται κάτι άλλο. 1
Makeran111 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Αποκλεισμο απο τις αγγελιες τουλαχιστον.. οχι για μενα, εγω τον ξερω.. απλα για να μην την πατησει και κανενας αλλος Και γιατί οι mods να σε εμπιστευτούν στα τυφλά? 1
WalkerSW Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Το να πέσεις σε καμένο επεξεργαστή είναι σαν να βρεισκεις βελόνα στα αχυρα! Δοκίμασες το επεξεργαστή σε κάποια άλλη μητρική? Ποιος επεξεργαστής είναι και σε ποια μητρική τον δοκίμασες?
Sheogorath Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μπας και δεν έχει την έκδοση bios να τον υποστηρίζει!
Makeran111 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μπας και δεν έχει την έκδοση bios να τον υποστηρίζει!Η αλήθεια είναι πως δε χάνει τίποτα να κάνει ένα update το BIOS.
triantis7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Και γιατί οι mods να σε εμπιστευτούν στα τυφλά? Δεν ζητάω κάτι τέτοιο.. Μπορώ να στείλω όλα τα Pms που είχα με τον χρήστη - απατεώνα. Παίδες όσον αφορά τον επεξεργαστή είναι δοκιμασμένος σε 3 μητρικές και μετά από όλα αυτά ο ίδιος παραδέχτηκε ότι μπορεί και να μην δουλεύει γιατί είχε καεί και η μητρική και το τροφοδοτικό από αυτό το pc που τον είχε και δεν τον ξαναέλεγξε από τότε. Φυσικά όλα αυτά μετά την συναλλαγή. Τεσπά, μπορεί ακόμα και να κλείσει το thread, δεν ζητάω τίποτα, σκοπός μου ήταν να φαίνεται για να το δούν και άλλοι και να προσέχουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις