Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ψάχνω να βρω ένα καλο και αξιόλογο ηλεκτρονικο καταστημα κινητών στην αγγλία. Καποια απο αυτα που βρήκα είναι το Argos και το pcworld.

Συγκεκριμένα θέλω sim-free iphone 7 στην αρχική του τιμή (599 λιρες)

Εχετε καμία ιδέα; Για να φτασει σε τετοια τιμη καποια σκρουτζομαγαζα πρεπει να περιμενω μεχρι τα τελη νοεμβριου  :ph34r:

Δημοσ.

Σε πειράζει να περιμένεις 3 μήνες;

σε 3 μήνες θα το χει και η κουτσή Μαρία τώρα είναι η εποχή που κάνει θράση στις καφετέριες το νέο iphone

• Like 4
Δημοσ.

σε 3 μήνες θα το χει και η κουτσή Μαρία τώρα είναι η εποχή που κάνει θράση στις καφετέριες το νέο iphone

Ναι είναι και τα ψώνια που έχουν αυτά τα προβλήματα..

• Like 1
Δημοσ.

θελω να πουλήσω τωρα και σε καλύτερη τιμή το 6s. Το τι κανουν οι αλλοι στις καφετερίες δεν με αφορα. Ο καθενας παιρνει οτι τον ευχαριστει. Σταματηστε να βγαζετε κακιες και να βγαινετε off topic

Δημοσ.

θελω να πουλήσω τωρα και σε καλύτερη τιμή το 6s. Το τι κανουν οι αλλοι στις καφετερίες δεν με αφορα. Ο καθενας παιρνει οτι τον ευχαριστει. Σταματηστε να βγαζετε κακιες και να βγαινετε off topic

Δεν απαντάς στην ερώτηση μου όμως;

Δημοσ.

Δεν απαντάς στην ερώτηση μου όμως;

"θελω να πουλήσω τωρα και σε καλύτερη τιμή το 6s" . σου απαντησα. το να ειμαι 3 μηνες χωρις κινητο δεν λεει

Δημοσ.

"θελω να πουλήσω τωρα και σε καλύτερη τιμή το 6s" . σου απαντησα. το να ειμαι 3 μηνες χωρις κινητο δεν λεει

Δεν μπορεις να το πουλήσεις και να πάρεις προσωρινά ένα άλλο κινητό ως ρεζέρβα;

Επίσης η πρώτη παρτίδα των 7 -αναφέρεται πρόβλημα με περίεργους ήχους.

Δημοσ.

πούλα το όταν βρεις 7αρι σε τιμή που θες έτσι και αλλιώς τα iphones δεν χάνουν την αξία τους

Δημοσ.

Δεν μπορεις να το πουλήσεις και να πάρεις προσωρινά ένα άλλο κινητό ως ρεζέρβα;

Επίσης η πρώτη παρτίδα των 7 -αναφέρεται πρόβλημα με περίεργους ήχους.

πούλα το όταν βρεις 7αρι σε τιμή που θες έτσι και αλλιώς τα iphones δεν χάνουν την αξία τους

περα απ ολα αυτα, ας επιστρεψουμε στην αρχικη ερωτηση του θεματος.. εχετε κανενα σαιτ να μου προτεινετε; εστω και γερμανικο ας ειναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...