Distortion Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα, ψάχνω να βρω ένα καλο και αξιόλογο ηλεκτρονικο καταστημα κινητών στην αγγλία. Καποια απο αυτα που βρήκα είναι το Argos και το pcworld. Συγκεκριμένα θέλω sim-free iphone 7 στην αρχική του τιμή (599 λιρες) Εχετε καμία ιδέα; Για να φτασει σε τετοια τιμη καποια σκρουτζομαγαζα πρεπει να περιμενω μεχρι τα τελη νοεμβριου
panos- Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Κάνε λίγη υπομονή και παρτο από εδώ για εγγύηση, ευρωπαϊκό ανταπτορα.
Distortion Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Η εγγυηση ουτως η αλλως δεν ειναι ευρωπαικη 1 ετους ;
panos- Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Η εγγυηση ουτως η αλλως δεν ειναι ευρωπαικη 1 ετους ; Σε πειράζει να περιμένεις 3 μήνες;
ziaba Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Σε πειράζει να περιμένεις 3 μήνες; σε 3 μήνες θα το χει και η κουτσή Μαρία τώρα είναι η εποχή που κάνει θράση στις καφετέριες το νέο iphone 4
panos- Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 σε 3 μήνες θα το χει και η κουτσή Μαρία τώρα είναι η εποχή που κάνει θράση στις καφετέριες το νέο iphone Ναι είναι και τα ψώνια που έχουν αυτά τα προβλήματα.. 1
Distortion Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 σε 3 μήνες θα το χει και η κουτσή Μαρία τώρα είναι η εποχή που κάνει θράση στις καφετέριες το νέο iphone θελω να πουλήσω τωρα και σε καλύτερη τιμή το 6s. Το τι κανουν οι αλλοι στις καφετερίες δεν με αφορα. Ο καθενας παιρνει οτι τον ευχαριστει. Σταματηστε να βγαζετε κακιες και να βγαινετε off topic
panos- Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 θελω να πουλήσω τωρα και σε καλύτερη τιμή το 6s. Το τι κανουν οι αλλοι στις καφετερίες δεν με αφορα. Ο καθενας παιρνει οτι τον ευχαριστει. Σταματηστε να βγαζετε κακιες και να βγαινετε off topic Δεν απαντάς στην ερώτηση μου όμως;
Distortion Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν απαντάς στην ερώτηση μου όμως; "θελω να πουλήσω τωρα και σε καλύτερη τιμή το 6s" . σου απαντησα. το να ειμαι 3 μηνες χωρις κινητο δεν λεει
panos- Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 "θελω να πουλήσω τωρα και σε καλύτερη τιμή το 6s" . σου απαντησα. το να ειμαι 3 μηνες χωρις κινητο δεν λεει Δεν μπορεις να το πουλήσεις και να πάρεις προσωρινά ένα άλλο κινητό ως ρεζέρβα; Επίσης η πρώτη παρτίδα των 7 -αναφέρεται πρόβλημα με περίεργους ήχους.
ziaba Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 θελω να πουλήσω τωρα και σε καλύτερη τιμή το 6s. Το τι κανουν οι αλλοι στις καφετερίες δεν με αφορα. Ο καθενας παιρνει οτι τον ευχαριστει. Σταματηστε να βγαζετε κακιες και να βγαινετε off topic πούλα το όταν βρεις 7αρι σε τιμή που θες έτσι και αλλιώς τα iphones δεν χάνουν την αξία τους
Distortion Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν μπορεις να το πουλήσεις και να πάρεις προσωρινά ένα άλλο κινητό ως ρεζέρβα; Επίσης η πρώτη παρτίδα των 7 -αναφέρεται πρόβλημα με περίεργους ήχους. πούλα το όταν βρεις 7αρι σε τιμή που θες έτσι και αλλιώς τα iphones δεν χάνουν την αξία τους περα απ ολα αυτα, ας επιστρεψουμε στην αρχικη ερωτηση του θεματος.. εχετε κανενα σαιτ να μου προτεινετε; εστω και γερμανικο ας ειναι
spysif Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Ρίξε μια ματιά σ' αυτό https://www.clove.co.uk/apple-iphone-7 Από τα γνωστότερα αγγλικά μαγαζιά με κινητά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα