Προς το περιεχόμενο

Pc=Pro Evolution 3

dreaming123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά όσο και αν φαίνετε περίεργο σε πολλούς θέλω να κάνω αναβάθμιση για να παίζω μόνο και μόνο Pro Evolution 3.(Εκτός και αν βγεί στο Xbox)

Προτείνετε μου cpu,μητρική,κάρτα γραφικών ώστε να μην έχω κανένα πρόβλημα.Οσο το δυνατόν χαμηλό κόστος αν φυσικά μπορεί να επιτευχθεί.

Δημοσ.

Αν δεν ξερεις να πειράζεις τα εσωτερικα του λειτουργικού και να ψαχνεις βελόνες στα άχυρα του Internet,

τσάμπα λεφτά θα δώσεις.

Αν διαβασεις ξενα φορουμ, θα δεις μηνυματα χρηστων με

P4@2800, ATI 9600 kai Nvidia FX, να εχουν παράπονα,

και άλλους με P4@1800, gforce MX να μην εχουν πρόβλημα.

Το προβλημα δεν ειναι hardware.

Τον ιδιο κώδικα τρέχει το προγραμμα με την εκδοση για playstation2.

το οποιο ps2, σε cpu, ειναι εφαμιλο με τα pc που κυκλοφορουσαν πριν 2-3 χρόνια.

ειναι συνδιασμος λειτουργικου, καρτας, οδηγων καρτας, και ρυθμισεων directx. Παιξε με αυτα και κατι θα γινει.

περισσοτερα στο φορουμ "insomnia games"

Αλλη λυση, αν σκεφτεις το κοστος αναβαθμισης και τι θα κανεις με το παλιο σου pc (που ισως κανει μια χαρα τη δουλεια του σε ολα τα αλλα),

ειναι να παρεις ενα μεταχειρισμενο ps2 απο το fleamarket πχ. μονο για το pes3. θα κανει λιγοτερο απο μια μοντερνα καρτα γραφικων τωρα.

Δημοσ.

Oντως το pc moy κάνει μια χαρά την δουλειά του

P4 3.2GHZ,2gb ram,Ati radeon 9800 256mb

και μετα ξύπνησα και είδα οτι έχω εναν p3,256 ram kai g-force2mx.

Kαλό είναι το ps2(και το είχα μαζι με το pro evolution 2)αλλά άλλο πράγμα να το παίζεις στο pc και να κάνεις τροποποιήσεις,πχ ονόματα τα κάνεις πιο ευκολα,ελληνικό πρωτάθλημα κτλ.

Φίλε random ξέρω τι γίνετε για αυτό και θέλω συγκεκριμένα πράγματα να μου πείτε όσοι έχετε το pro evolution και το παίζετε <κανονικά> τι σύστημα έχετε.Καλά όπως και να έχει το πράγμα χρειάζομαι μια αναβάθμιση σε p4-athlonxp,ram400mhz,karta grafikon gforce,ati radeon δεν νομίζεις?

Δημοσ.

an thes thn dikia mou simvoulh pare ena tsiparismeno ps2 (300 evrw) +etsi oute tha xodevesai gia kartes oute gia motherboard...ase pou tha boreis na paizeis melodika pro evolution enw ama ta skaseis xodra twra borei to pes4 na min sou paizei kala!!(ase pou tha boreis na paizeis+ta Gran Turismo)afto pou to pas??

Δημοσ.
είδα οτι έχω εναν p3' date='256 ram kai g-force2mx.

Φίλε random ξέρω τι γίνετε για αυτό και θέλω συγκεκριμένα πράγματα να μου πείτε όσοι έχετε το pro evolution και το παίζετε <κανονικά> τι σύστημα έχετε.

[/quote']

ναι, τωρα που εγραψες τα spec σου, ειναι λιγο ξεπερασμένο για gamer.

αν σκεφτόσουνα ετσι κι αλλιως αναβαθμιση, κανε, απλα εγραψα οτι αν την κανεις μονο για το ΠΕΣ, μπορει να κλαις μετά.

Το καλύτερο ειναι να πας σε ενα φιλο σου που να εχει ενα pc, αγορασμενο προσφατα (δηλ. τουλάχιστον P4/ADM@1800, και καρτα τουλάχιστον GF Ti 4400, or Ati9600 ) και να δεις πως παιζει.

εχω Athlon 2000, 512 ram, Geforce 440 MX, XP Sp1, DirectX9,

σε single player, για τα δικά μου γούστα πάει καλά,

(* ta dika moy goysta ειναι σχετικό, δεν ειμαι απαιτητικος για μεγάλες αναλύσεις: έπαιζα UT, Fifa2003, NFS6 με duron650 και ειμουν ικανοποιημένος. - αλλοι λεγανε οτι σέρνεται..)

οταν έβαλα διπλό, με 2 usb joypad, ήταν αρκετά πιό αργό (αναλυση 640, low detail),

αλλα γρηγορότερο απο το Fifa 2004 σε διπλό (αναλυση 800, high detail).

αυτο που θελω να κανω καποια στιγμή, αλλα δεν προλαβα, ειναι να βγάλω το DirectX 9, και να δω πως θα πηγαινει με dx 8.1

και βεβαια να δω τι κανει το ( 15 ΔΕΚ 2003)

το τελευταιο patch

http://www.konamityo.com/we/en/pes3pc/index.html

Δημοσ.
@CHRISRS: Και P4 @ 10000MHz να είχε το φορητό με την ΑΤΙ 9000 δεν θα μπορούσε να παίξει.

Γνωστός μου δεινός poster του forum, έχει την ATi 9000 επάνω σε Barton 2500+ και το PES3 πηγαίνει σφαίρα...

Δημοσ.

Σε Athlon XP 2000+ με 512mb pc 2700 και Radeon 9600 128mb πάει πολύ καλά σε 1024x768 και high details. Εννοείται με το τελευταίο patch του PES3 και τελευταίους drivers για gpu, mobo κτλ. Λειτουργικο WinXP SP1.

Δημοσ.

εγω πάντος με ahlonxp1700+ 384ddr266 και μια ATi 9500 mod σε 9700 παει με smooth κινηση και χωρις κανενα κόλλημα..Το fifa 2003 με το παραπάνο config δεν παιζόταν με τίποτα.

Το προβλημα εγκειτε στην κάρτα και πουθενά αλλου..Για να παιξει ενολιγης καλα θελει Geforce Ti4200 και ανω η 9600+

Μνημη ενοείται 512 ram+...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...