Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάρα πολύ καλή κίνηση. Θα μας λύσει τα χέρια.

Παιδιά λίγο off topic αλλά εμένα το windows store δεν μου ανοίγει και βγάζει error code 0x8000FFFF , έχω windows 10 και έχω δοκιμάσει πολλά που βρήκα στο google αλλά δεν....μήπως ξέρει κανείς καμιά λύση ? Ευχαριστώ.

Φιλε αυτός ο κωδικός σφάλματος υπάρχει απο τα Windows 7 μεχρι και τώρα... Και εμφανίζεται σε περίπτωση που δεν εχει σωστή ωρα ο υπολογιστής... Δοκίμασε να βάλεις την σωστή ωρα να δεις αν θα φτιάξει...

Επίσης δοκίμασε να τρέξεις και αυτό: http://aka.ms/diag_apps10

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Φιλε αυτός ο κωδικός σφάλματος υπάρχει απο τα Windows 7 μεχρι και τώρα... Και εμφανίζεται σε περίπτωση που δεν εχει σωστή ωρα ο υπολογιστής... Δοκίμασε να βάλεις την σωστή ωρα να δεις αν θα φτιάξει...

Επίσης δοκίμασε να τρέξεις και αυτό: http://aka.ms/diag_apps10

Ναι φίλε και την ώρα έχω σωστά και όλα τα κοίταξα, επίσης έτρεξα το αρχείο που μου έδειξες, μου λέει ότι έχει πρόβλημα το cache, και δεν μπορεί να το επιδιορθώσει . Προσπαθώ να καθαρίσω το cache με τον τρόπο που μου έδειξε ο φίλος παραπάνω, και στην φάση που πάει να ανοίξει το windows store, πάλι τίποτα.

Δημοσ.

Πατησε τα πληκτρα

Windows key + R 

και στο παραθυρο που θα ανοιξει γραψε 

WSReset.exe 

και ΟΚ.

Αν ολοκληρωθει σωστα θα ανοιξει το store και ξαναδοκιμασε. Αλλιως πρεπει να σβησεις το store και να το ξαναβαλεις με powershell που ειναι πιο περιπλοκο

Αν δεν σου ανοιγει το store φτιαξε ενα account offline,log out απο το δικο σου και μετα κανε log in πανω στο store

Εμενα ετσι ξεκολλησε

Απλα θα εχεις δυο account

Ναι φίλε και την ώρα έχω σωστά και όλα τα κοίταξα, επίσης έτρεξα το αρχείο που μου έδειξες, μου λέει ότι έχει πρόβλημα το cache, και δεν μπορεί να το επιδιορθώσει . Προσπαθώ να καθαρίσω το cache με τον τρόπο που μου έδειξε ο φίλος παραπάνω, και στην φάση που πάει να ανοίξει το windows store, πάλι τίποτα.

Kατα τα αλλα κραζετε το Linux. Ενω εδω τρεχουν ολα ρολοι! Ειναι η cache. Οχι το cache. Ειναι τυπος μνημης. Ε ρε jumbο που σας χρειαζεται

Δημοσ.

Καλα sto φορουμ περαν της ακρατης μπουρδολογιας πλεον εχει χαθει και η minimum ευγενεια.

Ενταξει ρε φιλε εχεις καταλαβει την απολυτη αληθεια, μας το ειπες 3250 φορες. Ασε μας, αφου βλεπεις οτι γουσταρουμε microsoft, οπως αλλοι γουσταρουν google και apple και δεν αγοραζουν ubuntu phones.

Αυτο που πρεπει να απολογουμαστε εδω μεσα για τις επιλογες μας , με ξεπερναει

• Like 3
Δημοσ.

Kατα τα αλλα κραζετε το Linux. Ενω εδω τρεχουν ολα ρολοι! Ειναι η cache. Οχι το cache. Ειναι τυπος μνημης. Ε ρε jumbο που σας χρειαζεται

ωπα schwarzenegger χαλαρωσε

• Like 1
Δημοσ.

Καλα sto φορουμ περαν της ακρατης μπουρδολογιας πλεον εχει χαθει και η minimum ευγενεια.

Ενταξει ρε φιλε εχεις καταλαβει την απολυτη αληθεια, μας το ειπες 3250 φορες. Ασε μας, αφου βλεπεις οτι γουσταρουμε microsoft, οπως αλλοι γουσταρουν google και apple και δεν αγοραζουν ubuntu phones.

Αυτο που πρεπει να απολογουμαστε εδω μεσα για τις επιλογες μας , με ξεπερναει

To να μου πεις οτι εχεις Windows γιατι γουσταρεις να εχεις Windows ειναι κατι το οποιο το σεβομαι. Κανονικα δεν θα ελεγα τιποτα αλλα με μαμουνιαζε ξερεις γιατι?

Γιατι 2 αρθρα πριν μπηκαν ολοι να γραψουν ποσο προβληματικο ειναι το Linux και ποσο γαματα τρεχουν τα Windows. Και μπαινω εδω να γραψω ενα μπραβο γιατι οντως ειναι μια καλη κινηση απο την Μicrosoft και ξαφνικα δεν εχετε ουτε store!

Και οχι. Δεν με πειραζει να εχουν καποια θεματα τα Windows. Ειναι λογικο γιατι γραφονται απο ανθρωπους. Αλλα πριν κραξεις (οχι εσυ προσωπικα) την καμπουρα του αλλου, κοιτας πρωτα αν ειναι οκ η δικια σου καμπουρα.

Δημοσ.

Θα σε παρακαλούσα φίλε τις απόψεις σου και αν σου αρέσουν τα linux κτλ πάνε αλλού να τα πεις. Ευχαριστώ πολύ. Εμενα με βολεύουν τα windows, άσε μην αρχίσω να λέω για τα linux τα οποία τα έιχα κιόλας αλλά δεν γινόταν άλλο.

Δημοσ.

Οι εφαρμογές της apple/google φτιάχτηκαν από την αρχή για χρήση με store. 

Οι εφαρμογές x86/x64 για desktop εγκαθίστανται αυτόνομα, χωρίς store, εδώ και 30 χρόνια.

Οπότε με άλλα λόγια η M$ λέει στον developer, π.χ. στην Adobe: "θα σου διανέμω εγώ την εφαρμογή π.χ. το photoshop, αλλά θα μου δίνεις ένα 30%".  Μη σώσει και τη διανείμει. Να την κατεβάσει όποιος θέλει από το site.

Η Μ$ πάει να γίνει μονοπώλιο και στις desktop εφαρμογές. Αν δεν χαλαρώσει αυτές τις ηλίθιες πολιτικές, θα πάει για βρ

Οι εφαρμογές της apple/google φτιάχτηκαν από την αρχή για χρήση με store. 

Οι εφαρμογές x86/x64 για desktop εγκαθίστανται αυτόνομα, χωρίς store, εδώ και 30 χρόνια.

Οπότε με άλλα λόγια η M$ λέει στον developer, π.χ. στην Adobe: "θα σου διανέμω εγώ την εφαρμογή π.χ. το photoshop, αλλά θα μου δίνεις ένα 30%".  Μη σώσει και τη διανείμει. Να την κατεβάσει όποιος θέλει από το site.

Η Μ$ πάει να γίνει μονοπώλιο και στις desktop εφαρμογές. Αν δεν χαλαρώσει αυτές τις ηλίθιες πολιτικές, θα πάει για βρούβες.

το λόγο που το κάνει αυτό η MS δεν τον ξέρω. αλλά οι ανταγωνιστές της το κάνουν και όλα καλά. όταν θέλει να το κάνει η MS όλοι κράζουν. και επειδή το είχε 30 χρόνια; δικά της είναι τα παράθυρα και κάνει ότι θέλει. δεν πιστεύω πως το κάνει για καλό, όμως πιθανόν να πει πως το κάνει για την ασφάλεια. φαντάσου όλα τα προγράματα του υπολογιστή σου να πρέπει να βρίσκονται στο store. τελείωσες με τους ιούς μεγάλε. δεν υπάρχει περίπτωση να μπορεί να εγκασταθεί πρόγραμμα χωρίς να είναι στη whitelist της MS. όπως όμως τελείωσες και με την πειρατεία παντού. όποιος θα παίρνει παράθυρα δεν θα μπορεί να βάζει τίποτα παράνομο εκτός από ταινίες και τραγούδια.

Όταν η microsoft θα σας πει "απαγορεύεται να εκτελέσεις εφαρμογή που δεν προέρχεται απο το store" (για την ασφάλεια σας _φυσικά_) θα χαρείτε κιόλας...

ναι σε αυτό έχεις δίκιο, εννοείται. αλλά θα κόψει και ΟΛΟΥΣ τους ιούς με μια κίνηση. κάτι παίρνεις κάτι δίνεις. εγώ το βλέπω σαν έναν έξτρα τρόπο πίεσης στην πειρατεία

Δημοσ.

Θα σε παρακαλούσα φίλε τις απόψεις σου και αν σου αρέσουν τα linux κτλ πάνε αλλού να τα πεις. Ευχαριστώ πολύ. Εμενα με βολεύουν τα windows, άσε μην αρχίσω να λέω για τα linux τα οποία τα έιχα κιόλας αλλά δεν γινόταν άλλο.

Ειμαι στο σωστο μερος για να λεω τις αποψεις μου. Αν δεν σου αρεσουν το κουβαδακι σου και σε αλλη παραλια. Εδω ειναι τεχνολογικο forum!

Δημοσ.

Ειμαι στο σωστο μερος για να λεω τις αποψεις μου. Αν δεν σου αρεσουν το κουβαδακι σου και σε αλλη παραλια. Εδω ειναι τεχνολογικο forum!

Μα εγώ δεν είμαι κατά του να λέμε την γνώμη μας. Τέλος πάντων και που γράφω είδη χάνω τον χρόνο μου, με την απάντηση σου έχεις απαντήσει και στον εαυτό σου, κάτσε και διάβασε την ίσως να καταλάβεις τι θέλω να πω, αν δεν κατάλαβες δικό σου πρόβλημα. Έχουμε και βγει και πολύ off topic.  

Δημοσ.

Χωρίς να διαφωνώ απαραίτητα,

τα αποθετήρια λειτουργούν καιρό στις πλατφόρμες του OSX, του Linux, του Symbian, του Android, του BB, του Playstation και πόσων άλλων

χωρίς να διαμαρτύρεται κανείς.

Μακάρι να οργανωθεί μια διαμαρτυρία απελευθέρωσης από όλα τα κόσκινα.

Αλλά καθόλου δεν το βλέπω.

Αν μπορείς να κάνεις install εύκολα ένα third party αποθετήριο και να το χρησιμοποιείς με τον ίδιο τρόπο (από το ίδιο UI) όπως πχ στο Ubuntu, τότε πάω πάσο και λέω και μπράβο!

Προϋπόθεση είναι να ανοίξει ο κώδικας ή έστω το API του πως φτιάχνεις αποθετήριο και να υπάρξει συμμετοχή από τρίτους (μια που η Microsoft δείχνει να κάνει βήματα προσέγγισης της open source κοινότητας)

Μη βάζεις στο ίδιο τσουβάλι τις μονοπωλιακές πρακτικές της Apple/Google/Sony/Ms κτλ με το σύστημα διαχείρισης πακέτων του Debian ή του Freebsd. Οι διαφορές τους είναι ουσιαστικές!

Δημοσ.

ειχα μια ελπιδα οτι θα ξεφυγουμε απο τις αθλιες desktop εφαρμογες και θα πάμε στον δρομο που χαραχτηκε αρχικα με τα 8αρια... σε κατι πολυ ποιο φιλικο και touch friendly. Φευ. 

Αντ αυτού, δημιουργει ενα ωραιο μαγαζακι το οποιο εχει ολη την κακη διαθεση να το κλειδωσει μη επιτρεποντας sideload. 

Οποιος βλεπει μπροστα απ την μυτη μου, μπορει να ψιλιαστει την συνέχεια. Ηδη υπηρξαν σχετικες κοντρες με game developers.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...