Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή κίνηση για τις εφαρμογές που είναι freeware.

Για τις εφαρμογές που διατίθενται επί πληρωμή, αναγκάζει τους δημιουργούς να περνάνε από το store της, ώστε να τσιμπάει το ποσοστάκι της. 

Η Μ$ πρέπει να χαλαρώσει σοβαρά την πολιτική της σε αρκετά θέματα, διότι δεν είναι πλέον μονοπώλιο. 

δηλαδή το ίδιο δεν κάνει και η google, το ίδιο δεν κάνει και η apple; πως να χαλαρώσει την πολιτική της δηλαδή; τι διαφορετικό κάνει από τον ανταγωνισμό;

• Like 2
Δημοσ.

Καλή κίνηση για τις εφαρμογές που είναι freeware.

Για τις εφαρμογές που διατίθενται επί πληρωμή, αναγκάζει τους δημιουργούς να περνάνε από το store της, ώστε να τσιμπάει το ποσοστάκι της. 

Η Μ$ πρέπει να χαλαρώσει σοβαρά την πολιτική της σε αρκετά θέματα, διότι δεν είναι πλέον μονοπώλιο. 

Γιατί τι έχει αλλάξει;

Περίμενα χειρότερα σχόλια πάντως, μου κάνει εντύπωση που οι περισσότεροι το βλέπουν θετικά!

• Like 1
Δημοσ.

Περίμενα χειρότερα σχόλια πάντως, μου κάνει εντύπωση που οι περισσότεροι το βλέπουν θετικά!

Δυστυχώς ο κόσμος αντιδρά αντανακλαστικά,

δεν εξετάζει σχεδόν καθόλου τί σημαίνει μια εξέλιξη καθεαυτή

αλλά περίπου αποκλειστικά το ποιός είναι που την διενεργεί.

Αν λοιπόν στην εξέλιξη των αποθετηρίων προγραμμάτων

είχε πρωτοστατήσει η 'M$' (αντί να έπεται όπως τώρα)

είναι βέβαιο πως ο κόσμος δε θα ειχε εξοικειωθεί στον ίδιο βαθμό. 

Δημοσ.

Οδεύουμε προς πλήρη ολοκληρωτισμό ... και γουστάρουμε...

Δημοσ.

1. Και γιατί όχι;

2. x86 είναι οι εφαρμογές της είδησης που σχολιάζουμε.

Ο λόγος είναι ότι δε θες να περνάνε αυτά που κατεβάζεις από το κόσκινο της microsoft. 

1. Και γιατί ναι;

2. x86. Ωραία άρα δεν κολλάνε στην UWP πλατφόρμα.

Κανένας λόγος θα έλεγα. Ο μόνος λόγος είναι το κόσκινο της μαμάς microsoft που μας προσέχει και μας φροντίζει. Αυτά δοκιμάζονται χρόνια τώρα σε app store/play store με τις γνωστές  συνέπειες.

Δημοσ.

Ο λόγος είναι ότι δε θες να περνάνε αυτά που κατεβάζεις από το κόσκινο της microsoft. 

1. Και γιατί ναι;

2. x86. Ωραία άρα δεν κολλάνε στην UWP πλατφόρμα.

Κανένας λόγος θα έλεγα. Ο μόνος λόγος είναι το κόσκινο της μαμάς microsoft που μας προσέχει και μας φροντίζει. Αυτά δοκιμάζονται χρόνια τώρα σε app store/play store με τις γνωστές  συνέπειες.

Χωρίς να διαφωνώ απαραίτητα,

τα αποθετήρια λειτουργούν καιρό στις πλατφόρμες του OSX, του Linux, του Symbian, του Android, του BB, του Playstation και πόσων άλλων

χωρίς να διαμαρτύρεται κανείς.

Μακάρι να οργανωθεί μια διαμαρτυρία απελευθέρωσης από όλα τα κόσκινα.

Αλλά καθόλου δεν το βλέπω.

• Like 2
Δημοσ.

δηλαδή το ίδιο δεν κάνει και η google, το ίδιο δεν κάνει και η apple; πως να χαλαρώσει την πολιτική της δηλαδή; τι διαφορετικό κάνει από τον ανταγωνισμό;

Οι εφαρμογές της apple/google φτιάχτηκαν από την αρχή για χρήση με store. 

Οι εφαρμογές x86/x64 για desktop εγκαθίστανται αυτόνομα, χωρίς store, εδώ και 30 χρόνια.

Οπότε με άλλα λόγια η M$ λέει στον developer, π.χ. στην Adobe: "θα σου διανέμω εγώ την εφαρμογή π.χ. το photoshop, αλλά θα μου δίνεις ένα 30%".  Μη σώσει και τη διανείμει. Να την κατεβάσει όποιος θέλει από το site.

Η Μ$ πάει να γίνει μονοπώλιο και στις desktop εφαρμογές. Αν δεν χαλαρώσει αυτές τις ηλίθιες πολιτικές, θα πάει για βρούβες.

Δημοσ.

Όταν η microsoft θα σας πει "απαγορεύεται να εκτελέσεις εφαρμογή που δεν προέρχεται απο το store" (για την ασφάλεια σας _φυσικά_) θα χαρείτε κιόλας...

Δημοσ.

Οι εφαρμογές της apple/google φτιάχτηκαν από την αρχή για χρήση με store. 

Οι εφαρμογές x86/x64 για desktop εγκαθίστανται αυτόνομα, χωρίς store, εδώ και 30 χρόνια.

Οπότε με άλλα λόγια η M$ λέει στον developer, π.χ. στην Adobe: "θα σου διανέμω εγώ την εφαρμογή π.χ. το photoshop, αλλά θα μου δίνεις ένα 30%".  Μη σώσει και τη διανείμει. Να την κατεβάσει όποιος θέλει από το site.

Η Μ$ πάει να γίνει μονοπώλιο και στις desktop εφαρμογές. Αν δεν χαλαρώσει αυτές τις ηλίθιες πολιτικές, θα πάει για βρούβες.

Καλά σου τα λέει ο james01gr.

Οι apple/google είναι μονοπώλιο στις κινητές εφαρμογές,

κάτι που θα περίμενε κανείς να κατακρίνεις με τον ίδιο τρόπο που μιλάς για τις desktop εφαρμογές,

αντί να διαχωρίζεις το παράδειγμα των google/apple.

Δημοσ.

Πατησε τα πληκτρα

Windows key + R 

και στο παραθυρο που θα ανοιξει γραψε 

WSReset.exe 

και ΟΚ.

Αν ολοκληρωθει σωστα θα ανοιξει το store και ξαναδοκιμασε. Αλλιως πρεπει να σβησεις το store και να το ξαναβαλεις με powershell που ειναι πιο περιπλοκο

Αν δεν σου ανοιγει το store φτιαξε ενα account offline,log out απο το δικο σου και μετα κανε log in πανω στο store

Εμενα ετσι ξεκολλησε

Απλα θα εχεις δυο account

'Εχω κάνει το πρώτο αλλά όχι το δεύτερο γιατί δεν βολεύει και πολύ. Μάλλον θα πρέπει να κάνω αυτό που λέτε με powershell. Να πάρει, έχω και εφαρμογές που έχω πήρώσει.

Δημοσ.

Φορματ 3 ωρες με updates και προγράμματα - drivers εκτος και αν εχεις προ 7 ετιας η celeron atom μηχανημα.

Έχω lenovo,δεν είναι και το πιο δυνατό μηχάνημα αλλά έχω περάσει SSD και DDR3 8gb Hyper X. Ο επεξεργαστής είναι AMD e1 APU

Απλά έχω αρχεία μέσα και κάνω δουλειά απο αυτό το μηχάνημα. Δεν με παίρνει να κάνω φορμάτ τώρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...