teddy71 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Η international life εφαγε λουκετο μηπως την μπερδευεις με αυτην?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Αλλο interlife αυτη δηλαδη http://www.interlife.gr/Intropage/pages/default.aspx Και αλλη αυτη που λες εσυ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liodos1988 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Εν τελει κατέληξα στην ιδια ασφάλεια . Δεν βρήκα κατι ποιο οικονομικό . ενδεικτικά . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pananton Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 προσφορά απο hellas direct πήρες? αν ναι, ήταν όντως ακριβότερο? ενδιαφέρον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liodos1988 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Ναι , πριν 15 μερες , αν δεν κανω λαθος ηταν γυρω στα 140 ε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pananton Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 τι να σου πω, για δίλιτρο grand vitara του 2005 πάντως μου βγήκε 220,50€ (το ετήσιο)... anyway αχρείαστη να 'ναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liodos1988 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Λογικη τιμη , σε αλλο αυτοκινητο της οικογενειας / Hyundai Tucson 2,0 του ' 05 που ειναι ασφαλισμενο σε αλλη εταιρια ειναι στα 135ε το 6μηνο , ενω πηραμε προσφορα και απο εκει που εχω ασφαλισει το δικο μου και ηταν -10 ε κατω , δεν αξιζε δλδ , ορισμενες φορες δεν μπορω να καταλαβω με ποια κριτηρια ασφαλιζονται τα αυτοκινητα, κατα τα αλλα οπως ειπες ... αχρειαστη να 'ναι .. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Ναι , πριν 15 μερες , αν δεν κανω λαθος ηταν γυρω στα 140 ε Με τις ίδιες καλυψεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liodos1988 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Με τις ίδιες καλυψεις? το μόνο εξτρα που είχα προσθέσει ήταν η θραύση κρυστάλλων , δεν είχα εκείνη την στιγμή το παλιο ασφαλιστήριο μαζί μου για να συγκρίνω και δεν μπορώ να πω με σιγουριά τι αλλα πρόσφερε στο "βασικό πακέτο" , άλλα χθες που κοιτούσα το νεο ασφαλιστήριο στο οποίο εχω προσθέσει μόνο θραύση και εκει ( τα υπόλοιπα είναι στο βασικό πακέτο) , σε σχέση με άλλες τιμές που είδα νομίζω είναι τίμιο για τα λεφτα του . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Αλλο interlife αυτη δηλαδη http://www.interlife.gr/Intropage/pages/default.aspx Και αλλη αυτη που λες εσυ; Γι αυτο καποιος εχει ιδεα; Η hellas direct πολυ τιμια γι αυτα που δινει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teddy71 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Γι αυτο καποιος εχει ιδεα; Τι εννοεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μολις ανανεωσα για τριμηνο ασφαλεια και ενώ η Allianze μου την εδινε στο site 65.50 σε ασφαλιστη 68,96 γιατι αν εχω καποια στιγμη πρόβλημα μιας και είναι παλιος συμμαθητης ...να παιξουμε σφαλαιρες !! Ο καθενας κανει τις επιλογες του . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα