Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι, τι διαφορά έχει μια ασφάλιση αμα την κάνω μεσω ιντερνετ? Οπως πας και ψωνιζεις απο τον Κωτσοβολο στο μαγαζι, μπορεις και να ψωνισεις απο τον Κωτσοβολο στο ηλεκτρονικο του μαγαζι. Θα σε δώσει διαφορετικό προιον? 

Κατα κύριο λογο ειναι απρόσωπη η ιντερνετικη , πολυς κοσμος προτιμάει face to face καταστάσεις και ενα άτομο "οικειο" ( ο ασφαλιστής δλδ ) για να μπορούν να απευθυνθούν στην δύσκολη στιγμη,  και δεν μοιάζει τόσο με προϊόν που αγοράζεις απο το site του κοτσοβολου οσο με παροχή υπηρεσιών που οταν και αν ποτε χρειαστεί πρεπει "να ειναι εκει για εσενα" στην δύσκολη στιγμή του ατυχήματος ,  κανω λαθος?

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στη δικη μου περιπτωση αυτο δν εγινε ποτε..οταν χρειαστηκε ο ασφαλιστης δν εμφανιστηκε κ ολα τα εκανα μονος μου..για να μην μιλησω για τα ποσα που πληρωναμε..πεταμενα λεφτα εντελως!

• Like 1
Δημοσ.

Κατα κύριο λογο ειναι απρόσωπη η ιντερνετικη , πολυς κοσμος προτιμάει face to face καταστάσεις και ενα άτομο "οικειο" ( ο ασφαλιστής δλδ ) για να μπορούν να απευθυνθούν στην δύσκολη στιγμη,  και δεν μοιάζει τόσο με προϊόν που αγοράζεις απο το site του κοτσοβολου οσο με παροχή υπηρεσιών που οταν και αν ποτε χρειαστεί πρεπει "να ειναι εκει για εσενα" στην δύσκολη στιγμή του ατυχήματος ,  κανω λαθος?

Οι εταιριες ειναι απροσωπες οπως και το προιον. Σε προσφέρουν μια υπηρεσια με πολυ συγκεκριμενους ορους. Το αν θα μου δώσει τους όρους ο Κωστας ή τους εκτυπώσω εγώ απο το email μου, δε μου κάνει καμια διαφορα. 

Για την δύσκολη στιγμή, θα πάρεις το τηλέφωνο που περιγράφει στούς ορους κάλυψης και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Ο ασφαλιστικος συμβουλος ειναι άσχετος με αυτό το ζήτημα και δεν έχει καμια δουλεια να εμπλακει. Την κάλυψη δε στην δίνει ο σύμβουλος αλλα η ασφαλιστική εταιρία. Αυτην πληρώνεις σε αυτήν απευθύνεσαι.

• Like 1
Δημοσ.

Οι εταιριες ειναι απροσωπες οπως και το προιον. Σε προσφέρουν μια υπηρεσια με πολυ συγκεκριμενους ορους. Το αν θα μου δώσει τους όρους ο Κωστας ή τους εκτυπώσω εγώ απο το email μου, δε μου κάνει καμια διαφορα. 

Για την δύσκολη στιγμή, θα πάρεις το τηλέφωνο που περιγράφει στούς ορους κάλυψης και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Ο ασφαλιστικος συμβουλος ειναι άσχετος με αυτό το ζήτημα και δεν έχει καμια δουλεια να εμπλακει. Την κάλυψη δε στην δίνει ο σύμβουλος αλλα η ασφαλιστική εταιρία. Αυτην πληρώνεις σε αυτήν απευθύνεσαι.

Ναι αλλα αυτον ξέρεις , δεν ξέρεις τον χ υπάλληλο που θα σηκώσει το τηλ οταν τον εχεις ανάγκη , εκτός αυτο ( προσωπική εμπειρία ) αυτοκίνητο της οικογενείας παρκαρισμενο στην ακρη του δρόμου , ξημερώματα  πέφτει πανω του μεθυσμένος οδηγός ο οποίος γίνεται αντιληπτός αλλα καταφέρνει και γίνεται λουις ! μετα τα την δήλωση του περιστατικού στην αστυνομία , και επικοινωνία που υπήρξε με τον ασφαλιστή ο υπαίτιος του ατυχήματος το απόγευμα της ιδιας ημερας αρνείται την συμμετοχή του στο ατύχημα με αποτέλεσμα να τον καλέσουν και να κανει αρνητική δήλωση στην αστυνομία για το συμβάν (ενω υπήρχαν μάρτυρες κ ενας αστυνομικός με πολιτικά εκτος υπηρεσίας , ειναι κλειστή η κοινωνία , και ολοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας  ) και με λιγα λογια έγινε μπέρδεμα , με την δικη του ασφάλεια ! 

που θελω να καταλήξω ? ο δικος μας ασφαλιστής ανέλαβε προσωπικά να ξεκαθαρίσει το μπέρδεμα με την αλλη ασφάλεια ( αφου ο υπαίτιος αλλαξε την δήλωση που ειχε κανει ) για να παει το αυτοκίνητο άμεσα σε φανοποιό και να επισκευαστει ! με αυτη την λογικη θα μπορούσε να μην ασχολιόταν καθολου και θα περνούσε καιρος για να ξεκαθαριστεί το τελικα το ποιος φταίει ! , ολοι ξέρουμε οτι ολες οι ασφάλειες ανεξαρτήτως εχουν τρυπακια και ψάχνουν δικαιολογίες για να μην πληρώσουν μια ζημια .

Δημοσ.

που θελω να καταλήξω ? ο δικος μας ασφαλιστής ανέλαβε προσωπικά να ξεκαθαρίσει το μπέρδεμα με την αλλη ασφάλεια ( αφου ο υπαίτιος αλλαξε την δήλωση που ειχε κανει ) για να παει το αυτοκίνητο άμεσα σε φανοποιό και να επισκευαστει ! με αυτη την λογικη θα μπορούσε να μην ασχολιόταν καθολου και θα περνούσε καιρος για να ξεκαθαριστεί το τελικα το ποιος φταίει ! , ολοι ξέρουμε οτι ολες οι ασφάλειες ανεξαρτήτως εχουν τρυπακια και ψάχνουν δικαιολογίες για να μην πληρώσουν μια ζημια .

Lol... τρως κανονικά παπά δλδ! 

1) Ο σύμβουλος στην περιπτωση σου δεν εκανε ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Απλά σου μετέφερε τι έκανε η ασφαλιστρια εταιρια για σενα. Παιξατε δλδ το σπασμένο τηλέφωνο.

2) Η δουλειά του συμβούλου ξεκινά και σταματά στην πώληση. Αυτό οριζεται απο τον νόμο. Την ασφάλιση στην παρέχει η εταιρια που θα επιλεξεις και με αυτήν μιλάς σε κάθε περίπτωση.

3) Ενα ατύχημα περιλαμβανει μια τυποποιημένη διαδικασία στην οποία δεν χρειάζεται σχεδόν καμία επαφη, ειδικα δε σε προσωπικο επίπεδο. Το πως καλυπτεται κανεις περιγράφεται στο συμβολαιο και καμια προσωπική επαφή δεν μπορεί να ορίσει/αλλαξει το αποτελεσμα. 

Αυτά τα "εγω ετρεξα για σένα στο ατύχημα" "σου κανονισα την αποζημιωση, σου φέρνω το τσεκ" κλπ γραφικά... ήταν πωλησιακές μεθόδοι περασμένων δεκαετιών, η οποίες κιολας εκαναν ζημία στον κλάδο της ασφάλισης. Και καλα θέλανε με αυτό τον τρόπο να κρατάνε επαφή με τον πελάτη και να έχουν "προστιθέμενη αξία". Αυτά λιγοι τα πιάνουν ακόμα και σήμερα κατα πως φαίνεται.

Βεβαια για τον ιδιο λογο που οι ανθρωποι ακομα τρέχουν στο Public αντι στην αντιπροσωπεια που τους παρέχει την εγγύηση, για τον ιδιο λογο πολλοι ακόμα θέλουν να βλέπουν τον Τακη, Κώστα, Μητσο, κλπ.... 

Μια σοβαρή εταιρία, την σήμερον ημέρα έχει στημένο το μαγαζί της σωστά και παρέχει τις υπηρεσίες της ασχέτως προσωπων. Τα υπολοιπα ειναι να χαμε να λέγαμε.

Προτου κανεις πεταχτει να πει μα μου... στο εξωτερικό αυτές οι ασφαλισεις γίνονται απο το τηλέφωνο ή το ιντερνετ τα τελευταια 15 χρονια τουλάχιστον.  Δεν υπάρχει προσωπικη επαφή γιατι δεν υπάρχει λογος για κάτι τετοιο. Το προσωπο ειναι η εταιρια και κανεις αλλος. Αυτοι οι ανθρωποι... δεν αποζημιωνονται δλδ? 

• Like 1
Δημοσ.

Είμαστε στο ελλαδισταν ομως , οχι στο εξωτερικό  σου ξεφεύγει αυτο , μπορεί και να μην εκανε τιποτα οντως ! μπορεί και να ηταν τρικ και μέθοδος για να με κρατήσει  και να αφήσω στην εταιρία το συγκεκριμένο αυτοκίνητο , και όντως είναι μεχρι σημερα ασφαλισμένο εκει ! και μαγκια του τοτε , γιατι εμεις που δεν είμαστε ασφαλιστές και δεν γνωρίζουμε τους νομους μας έφυγε ενα βαρος που διεκπεραιωθηκε το ζήτημα και φτιάξαμε το αμαξι μας χωρις να πληρώσουμε τιποτα και ας πηρε ολα τα εύσημα αυτος ,οποίος δλδ προτιμάει σύμβουλο ασφάλισης ειναι οπισθοδρομικος επειδή γινοταν  μεσω τηλ η ιντερνετικα πριν 15 χρονια στο εξωτερικό ? 

Δημοσ.

Όλες οι online ασφαλιστικές που έψαξα είναι ακριβότερες σε σχέση με αυτό που πληρώνω εγώ, σε ελληνική ασφαλιστική (έχει σημασία αυτό), μέσω του ασφαλιστή μου.

Δημοσ.

εγώ τα τελευταία 2 χρόνια είμαι στην Hellas Direct.  η αλήθεια είναι πως μία φορά τους χρειάστηκα για ρυμούλκηση οχήματος και η εξυπηρέτηση ήταν παραπάνω από άψογη...χρόνος εξυπηρέτησης και ευγένεια είναι αυτά που μου μείνανε.

συμφωνώ με τον Alpaleader οι "μεσάζοντες" πραγματικά δεν κάνουν κάτι και λυπάμαι που το λέω αλλά δεν έχει και νόημα ύπαρξης σαν επάγγελμα.

το ότι μία εταιρία είναι στην Βουλγαρία, Ελλάδα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μικρή σημασία έχει για μένα αρκεί να ξέρει να κάνει την δουλειά της.

Τέλος, πολύ απαραίτητη παροχή πλέον για μένα η κάλυψη από τρακάρισμα με ανασφάλιστο όχημα γιατί κυκλοφορούν πολλά ανασφάλιστα οχήματα στην Ελλάδα πλέον

Δημοσ.

Πάντως ειναι αρκετά τσιμπημένες οι online ασφάλειες , σε αυτες που ζήτησα προσφορά εως τωρα δλδ  σε σχέση με τα χρηματα που δίνω σε αυτήν που εχω τωρα .

Δημοσ.

Εγω εδινα για 1600 200€ το εξαμηνο, με παραπανω καλυψεις εκανα απο το ίντερνετ και επεσε πενηντα ευρω κατω.

Το μονο καλο ειναι οτι εχεις ασφαλιστη

Δημοσ.

Να πω και γω την προσωπική μου εμπειρία μου για τις ασφαλίσεις..Επειδή έχω κάνει ασφαλίσεις και με σύμβουλο και χωρίς η άποψή μου είναι ότι σε αμάξια της σειράς σαν το δικό μου (αξίας 3.000€) δεν αξίζει να πληρώνεις κάνα 40αρι επιπλέον το εξάμηνο είτε μιλάμε για καλύτερη ασφαλιστική εταιρία είτε μιλάμε για σύμβουλο που ίσως πιέσει λίγο τις καταστάσεις.Και με σύμβουλο όταν είχαμε ατύχημα παλιότερα έγινε δικαστήριο και πληρωθήκαμε 2 χρόνια αργότερα.Είναι πως θα κάτσει η περίπτωση.Ίσως έχω αυτήν την άποψη καθώς δεν κυκλοφορώ στην Αθήνα και τα ατυχήματα σε μένα και γνωστούς μου δεν είναι καθημερινά.Τα χρήματα που έχω γλυτώσει τα τελευταία 2 χρόνια στα 3 αυτοκίνητα της οικογένειας κάνοντας ασφαλίσεις από το ίντερνετ είναι αρκετά όπως και τα τζάμπα χρήματα που έχουμε δώσει παλιότερα σε ασφαλιστές.Λίγο πολύ το ίδιο πράγμα είναι απλά ίσως χρειαστεί να τρέξεις λίγο παραπάνω εσύ αντί ο ασφαλιστής σου εάν και εφόσον γίνει μία στραβή.Επίσης κλείνοντας θέλω να αναφέρω ότι απόλυτα σίγουρος δεν μπορείς να είσαι ότι η εταιρία είναι υγιείς και δεν θα κλεισει και ότι όλοι οι ασφαλιστές δεν είναι το ίδιο!!  

Δημοσ.

Να πω και γω την προσωπική μου εμπειρία μου για τις ασφαλίσεις..Επειδή έχω κάνει ασφαλίσεις και με σύμβουλο και χωρίς η άποψή μου είναι ότι σε αμάξια της σειράς σαν το δικό μου (αξίας 3.000€) δεν αξίζει να πληρώνεις κάνα 40αρι επιπλέον το εξάμηνο είτε μιλάμε για καλύτερη ασφαλιστική εταιρία είτε μιλάμε για σύμβουλο που ίσως πιέσει λίγο τις καταστάσεις.Και με σύμβουλο όταν είχαμε ατύχημα παλιότερα έγινε δικαστήριο και πληρωθήκαμε 2 χρόνια αργότερα.Είναι πως θα κάτσει η περίπτωση.Ίσως έχω αυτήν την άποψη καθώς δεν κυκλοφορώ στην Αθήνα και τα ατυχήματα σε μένα και γνωστούς μου δεν είναι καθημερινά.Τα χρήματα που έχω γλυτώσει τα τελευταία 2 χρόνια στα 3 αυτοκίνητα της οικογένειας κάνοντας ασφαλίσεις από το ίντερνετ είναι αρκετά όπως και τα τζάμπα χρήματα που έχουμε δώσει παλιότερα σε ασφαλιστές.Λίγο πολύ το ίδιο πράγμα είναι απλά ίσως χρειαστεί να τρέξεις λίγο παραπάνω εσύ αντί ο ασφαλιστής σου εάν και εφόσον γίνει μία στραβή.Επίσης κλείνοντας θέλω να αναφέρω ότι απόλυτα σίγουρος δεν μπορείς να είσαι ότι η εταιρία είναι υγιείς και δεν θα κλεισει και ότι όλοι οι ασφαλιστές δεν είναι το ίδιο!!

Θέλει να τρέξεις αρκετά, το θέμα είναι αν τρέξεις θα χάσεις το μεροκάματο σου, εκτός αν είσαι πλούσιος. Βασικά συμφέρει μόνο αν είσαι Αθήνα αλλιώς θα φας ένα κάρο λεφτά στα τηλέφωνα. Αν είναι να χάσω μεροκάματο κάνω και σε μαγαζί ασφάλεια και τελείωσε.

Δημοσ.

Θέλει να τρέξεις αρκετά, το θέμα είναι αν τρέξεις θα χάσεις το μεροκάματο σου, εκτός αν είσαι πλούσιος. Βασικά συμφέρει μόνο αν είσαι Αθήνα αλλιώς θα φας ένα κάρο λεφτά στα τηλέφωνα. Αν είναι να χάσω μεροκάματο κάνω και σε μαγαζί ασφάλεια και τελείωσε.

Γιαυτό είπα για την δικιά μου συγκεκριμένη περίπτωση και δεν το γενίκευσα.Δεν δουλεύουν όλοι τις ίδιες ώρες και δεν έχουν όλοι ατυχήματα κάθε χρόνο  :-)

Δημοσ.

Γιαυτό είπα για την δικιά μου συγκεκριμένη περίπτωση και δεν το γενίκευσα.Δεν δουλεύουν όλοι τις ίδιες ώρες και δεν έχουν όλοι ατυχήματα κάθε χρόνο :-)

Σωστό φίλε,εγώ σκέφτομαι για οδική μέσω ίντερνετ, πιο απλό.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...