Zapard7 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα, Πηγα το λαπτοπ μου πριν 3 βδομαδες να το κανουν ενα φορματ και εναν καθαρισμο.Στο λαπτοπ ειχα τα win10 και ζητησα να μου βαλει τα win7.Μολις παιρνω πισω το λαπτοπ,το ανοιγω και δουλευουν ολα κομπλε.Οταν το ανοιγω για δευτερη φορα κολλαει στην οθονη "καλως ηρθατε" και αναγκαζομαι να το κανω καθε φορα που κολλαει force shutdown->ανοιγμα σε λειτουργια ασφαλειας->restart και ετσι συνηθως ξεκιναει κανονικα,αμα δε πιασει ξανα η ιδια διαδικασια.Στην αρχη οταν το παρελαβα μου το κανε συχνα,μετα σταματησε σχεδον τελειως να το κανει και ετσι επαναπαύτηκα.Δυστυχως ομως μου το ξανακανε χθες και συνεχιζει να το κανει οποτε ανοιγω το λαπτοπ. Εχει κανεις αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα;
corsair04 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα, Πηγα το λαπτοπ μου πριν 3 βδομαδες να το κανουν ενα φορματ και εναν καθαρισμο.Στο λαπτοπ ειχα τα win10 και ζητησα να μου βαλει τα win7.Μολις παιρνω πισω το λαπτοπ,το ανοιγω και δουλευουν ολα κομπλε.Οταν το ανοιγω για δευτερη φορα κολλαει στην οθονη "καλως ηρθατε" και αναγκαζομαι να το κανω καθε φορα που κολλαει force shutdown->ανοιγμα σε λειτουργια ασφαλειας->restart και ετσι συνηθως ξεκιναει κανονικα,αμα δε πιασει ξανα η ιδια διαδικασια.Στην αρχη οταν το παρελαβα μου το κανε συχνα,μετα σταματησε σχεδον τελειως να το κανει και ετσι επαναπαύτηκα.Δυστυχως ομως μου το ξανακανε χθες και συνεχιζει να το κανει οποτε ανοιγω το λαπτοπ. Εχει κανεις αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα; δες μήπως κάποια διεργασία φτάνει την ram και την cpu στα τέρματα και κολλάει επίσης κλείσε από το msconfig οποίο πρόγραμμα τρέχει κατά την έναρξη (skype και ότι άλλο έχεις περάσει antivirus και tools και utility)
Zapard7 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 δες μήπως κάποια διεργασία φτάνει την ram και την cpu στα τέρματα και κολλάει επίσης κλείσε από το msconfig οποίο πρόγραμμα τρέχει κατά την έναρξη (skype και ότι άλλο έχεις περάσει antivirus και tools και utility) πως να φτανει ram/cpu στα ορια αφου εκεινη τη στιγμη ανοιγει,στην εκιννηση εχω αφησει μονο το Avast να ξεκιναει.Αν το κλεισω δε θα χω κανα θεμα ασφαλειας;
Sheogorath Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Γιατί δεν το πας πίσω στον χασάπη που στα πέρασε?
corsair04 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 πως να φτανει ram/cpu στα ορια αφου εκεινη τη στιγμη ανοιγει,στην εκιννηση εχω αφησει μονο το Avast να ξεκιναει.Αν το κλεισω δε θα χω κανα θεμα ασφαλειας; επειδή δεν θα μπορέσεις μόνο σου ως καλή πρόταση ακούγεται του Sheogorath να το τσεκάρει και να το διορθώσει αυτά δεν τα αφήνουμε όταν βρίσκουμε λάθος ζητάμε επιδιόρθωση. τώρα εάν δεν το αναγνωρίσει και θα πρέπει να τον ξαναπληρώσεις εάν δεν είναι θέμα υλικου
Zapard7 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Γιατί δεν το πας πίσω στον χασάπη που στα πέρασε? Μας χωριζουν αρκετα χιλιομετρα επειδή δεν θα μπορέσεις μόνο σου ως καλή πρόταση ακούγεται του Sheogorath να το τσεκάρει και να το διορθώσει αυτά δεν τα αφήνουμε όταν βρίσκουμε λάθος ζητάμε επιδιόρθωση. τώρα εάν δεν το αναγνωρίσει και θα πρέπει να τον ξαναπληρώσεις εάν δεν είναι θέμα υλικου δε βρηκα το λαθος εκεινη τι στιγμη για να το στειλω πισω γιατι οπως ειπα την πρωτη φορα ανοιξε κανονικα, μετα το εκλεισα το λαπτοπ,εκανα ταξιδι στην πολη που σπουδαζω και μετα το ανοιξα και ειδα το προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα