Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Σε laptop samsung np300e5c αποφάσισα να αγοράσω replacement battery. Το product id της αυθεντικής είναι aa pb9nc6b και λέει 11.1 volt. Αυτή που μου έφερε το κατάστημα έχει product id aa pb9ns6b και λέει 10.8 volt. Ξέρει κανείς αν είναι σωστή/συμβατή αυτή η μπαταρία που μου έφεραν ή θα μου δημιουργήσει κανένα πρόβλημα;;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Σε laptop samsung np300e5c αποφάσισα να αγοράσω replacement battery. Το product id της αυθεντικής είναι aa pb9nc6b και λέει 11.1 volt. Αυτή που μου έφερε το κατάστημα έχει product id aa pb9ns6b και λέει 10.8 volt. Ξέρει κανείς αν είναι σωστή/συμβατή αυτή η μπαταρία που μου έφεραν ή θα μου δημιουργήσει κανένα πρόβλημα;;

Ευχαριστώ.

από ένα γρήγορο search η μπαταριά βγαίνει και στα 11,1 και στα 10.8 δεν θα  έχεις πρόβλημα άλλωστε και αυτήν που έχεις τώρα στα 4400mha είναι τώρα εάν δεν την θες γιατί δεν είναι η σωστή πάρε αυτήν 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! Ξέχασα να αναφέρω ότι αυτή που μου έφεραν είναι στα 5200 μιλιαμπερ... Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο στα παραπάνω αυτό το στοιχείο.

Η αυθεντική είναι στα 4400.

Επεξ/σία από Καπετάνιος Βασίλης
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα!Εδώ και 5-6 χρόνια έχω το laptop Samsung NP300E5C-S03GR. Γενικότερα ικανοποιημένος για τις δικές μου ανάγκες αλλά τώρα τελευταία η μπαταρία του δε διαρκεί πάνω από 15-20 λεπτά. Σκέφτομαι λοιπόν να την αντικαταστήσω με μια καινούρια μπαταρία καλή και αξιόπιστη(και οικονομική, αν γίνεται!) η οποία θα μου δώσει την αυτονομία που χρειάζομαι, χωρίς όμως να θέσει σε οποιοδήποτε κίνδυνο τη λειτουργία του laptop.

Το product id της αυθεντικής μπαταρίας(φαίνεται και στη φωτο παρακάτω) είναι AA-PB9NC6B με DC 11.1 V. Επίσης 4.400mAh.

Έχετε κάτι να προτείνετε  από Ελλάδα ή είναι πιο safe να στραφώ σε λύση από εξωτερικό όπως αυτή από ebay;

63l4aly.jpg

Δημοσ.

Αφού κανείς δε γνωρίζει για κάποια συγκεκριμένη μπαταρία, ας ρωτήσω κάτι πιο εύκολο να απαντηθεί: 
Αυτή που φοράει τώρα είναι η γνήσια και τα mAh της είναι 4.400. Σκέφτομαι λοιπόν να αγοράσω μια μπαταρία 6.600mAh για να πετύχω καλύτερη αυτονομία.Υπάρχει κίνδυνος να προκαλέσει κάποιου είδους πρόβλημα στη λειτουργία του laptop;

Δημοσ.

Ευχαριστώ!

Το πρόβλημα όμως είναι οι διαστάσεις... βλέπω ότι οι μπαταρίες με μεγαλύτερη χωρητικότητα έχουν και μεγαλύτερες διαστάσεις και δεν ξέρω αν θα εφαρμόζουν σωστά στο laptop.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...