aidonoxori Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα...αγόρασα πρόσφατα το λάπτοπ του τιλτου και επειδή δεν είχε windows πέρασα από μόνος μ! Απλά εχω θέμα με τα drivers....καταρχάς θέλω να ρωτησω το εξής....το συγκεκριμένο λάπτοπ έχει από μόνο του κεραια για ίντερνετ;; Βάζω την κεραία από τον σταθερό και έχει κανονικά....από μόνο του όχι...ούτε και με καλώδιο δεν συνδέεται... Το άλλο πρόβλημα είναι με τους drivers για τα γραφικά......ενώ καταιβαζω τους drivers από το σαιτ της hp τα κάνω εγκατάσταση αλλά τπτ....! Μπορειτε να μ πείτε τι φταίει;
corsair04 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα...αγόρασα πρόσφατα το λάπτοπ του τιλτου και επειδή δεν είχε windows πέρασα από μόνος μ! Απλά εχω θέμα με τα drivers....καταρχάς θέλω να ρωτησω το εξής....το συγκεκριμένο λάπτοπ έχει από μόνο του κεραια για ίντερνετ;; Βάζω την κεραία από τον σταθερό και έχει κανονικά....από μόνο του όχι...ούτε και με καλώδιο δεν συνδέεται... Το άλλο πρόβλημα είναι με τους drivers για τα γραφικά......ενώ καταιβαζω τους drivers από το σαιτ της hp τα κάνω εγκατάσταση αλλά τπτ....! Μπορειτε να μ πείτε τι φταίει; εφόσον περνάς τους driver από το wifi δες με ποια συντόμευση ανοίγει γράφει στο πληκτρολόγιο σου και τον driver του lan επίσης μπορείς να κάνεις ένα scan με αυτό και θα βρει τους ποιο προσφάτους driver της γραφικών ποιο λειτουργικό εχεις 1
ss13 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Τι λειτουργικό του πέρασες ; Δώσε το μοντέλο του φορητού σου Start Run γραφεις msinfo32 ok System Summary δες εκεί που λέει System Model
aidonoxori Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Είπα μοντέλο είναι τι 250 g5 Με το ίντερνετ τα κααφερα
ss13 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Να προσέχεις και μην λες , υπάρχουν πολλά διαφορετικά μοντέλα https://www.google.gr/search?q=Hp+250+g5&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=bivdV_XkBKmIgAbfkKuwCA#q=hp+250+g5+skroutz δώσε το μοντέλο του , όπως σου είπα πριν
thelos257 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα φιλε μ κατεβασε τους οδηγους απο εδω: http://h20564.www2.hp.com/hpsc/swd/public/readIndex?sp4ts.oid=10180323&swLangOid=19&swEnvOid=4192Δεν ξερω ποιοι ειναι οι σωστοι οδηγοι εγω στην θεση σου θα τους δοκιμαζα ολους με καποιους ναι θα δουλευει με καποιους αλλους ομως οχι. Επισης κατεβασε και τα σωστα drivers απο εδω.
aidonoxori Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 το μοντελο ειναι το base model...και δεν μπορω να το κανω....ουτε το ιντερνετ ουτε για τα γραφικα/....κατεβαζω συνεχεια drivers αλλα τπτ!
corsair04 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 το μοντελο ειναι το base model...και δεν μπορω να το κανω....ουτε το ιντερνετ ουτε για τα γραφικα/....κατεβαζω συνεχεια drivers αλλα τπτ! εφοσον τα γραφικα ειναι ενσωματομενα στο επεξεργαστη κατεβασε το intel scanner και θα κάνει την δουλειά μόνο του
ss13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Γιατί δεν κάνεις αυτό που σου είπα ; Στην βάση του υπάρχει ένα sticker με κάποια στοιχεία , εαν δεν μας βοηθήσεις λίγο πως θα σε βοηθήσουμε κι εμείς ;
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Βγάλε την μπαταρία και στο αυτοκόλλητο που έχει δες ποιο είναι το μοντέλο σου για να κατεβάσεις τους αντίστοιχους drivers.
soichiro Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Οι ασύρματοι drivers της ιντελ θα τους βρεις στην σελίδα της HP που σου αναφέρουν παραπάνω. Τους drivers για την κάρτα γραφικών θα τους βρεις εδώ: https://downloadcenter.intel.com/product/86210/Intel-HD-Graphics-5500
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα