Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα...αγόρασα πρόσφατα το λάπτοπ του τιλτου και επειδή δεν είχε windows πέρασα από μόνος μ!

Απλά εχω θέμα με τα drivers....καταρχάς θέλω να ρωτησω το εξής....το συγκεκριμένο λάπτοπ έχει από μόνο του κεραια για ίντερνετ;;

Βάζω την κεραία από τον σταθερό και έχει κανονικά....από μόνο του όχι...ούτε και με καλώδιο δεν συνδέεται...

Το άλλο πρόβλημα είναι με τους drivers για τα γραφικά......ενώ καταιβαζω τους drivers από το σαιτ της hp τα κάνω εγκατάσταση αλλά τπτ....!

Μπορειτε να μ πείτε τι φταίει;

Δημοσ.

Καλησπέρα...αγόρασα πρόσφατα το λάπτοπ του τιλτου και επειδή δεν είχε windows πέρασα από μόνος μ!

Απλά εχω θέμα με τα drivers....καταρχάς θέλω να ρωτησω το εξής....το συγκεκριμένο λάπτοπ έχει από μόνο του κεραια για ίντερνετ;;

Βάζω την κεραία από τον σταθερό και έχει κανονικά....από μόνο του όχι...ούτε και με καλώδιο δεν συνδέεται...

Το άλλο πρόβλημα είναι με τους drivers για τα γραφικά......ενώ καταιβαζω τους drivers από το σαιτ της hp τα κάνω εγκατάσταση αλλά τπτ....!

Μπορειτε να μ πείτε τι φταίει;

εφόσον περνάς τους driver από το wifi δες με ποια συντόμευση ανοίγει γράφει στο πληκτρολόγιο σου και τον driver του lan επίσης μπορείς να κάνεις ένα scan με αυτό και θα βρει τους ποιο προσφάτους driver της γραφικών ποιο λειτουργικό εχεις

• Like 1
Δημοσ.

Τι λειτουργικό του πέρασες ; Δώσε το μοντέλο του φορητού σου :unsure:

Start

Run γραφεις msinfo32

ok

System Summary δες εκεί που λέει System Model :eek:

Δημοσ.

Καλησπερα φιλε μ κατεβασε τους οδηγους απο εδω: http://h20564.www2.hp.com/hpsc/swd/public/readIndex?sp4ts.oid=10180323&swLangOid=19&swEnvOid=4192
Δεν ξερω ποιοι ειναι οι σωστοι οδηγοι εγω στην θεση σου θα τους δοκιμαζα ολους με καποιους ναι θα δουλευει με καποιους αλλους ομως οχι. Επισης κατεβασε και τα σωστα drivers απο εδω.

Δημοσ.

το μοντελο ειναι το base model...και δεν μπορω να το κανω....ουτε το ιντερνετ ουτε για τα γραφικα/....κατεβαζω συνεχεια drivers αλλα τπτ!

Δημοσ.

το μοντελο ειναι το base model...και δεν μπορω να το κανω....ουτε το ιντερνετ ουτε για τα γραφικα/....κατεβαζω συνεχεια drivers αλλα τπτ!

εφοσον τα γραφικα ειναι ενσωματομενα στο επεξεργαστη κατεβασε το intel scanner και θα κάνει την δουλειά μόνο του 

Δημοσ.

Γιατί δεν κάνεις αυτό που σου είπα ; Στην βάση του υπάρχει ένα sticker με κάποια στοιχεία , εαν δεν μας βοηθήσεις λίγο πως θα σε βοηθήσουμε κι εμείς ; :eek:

Δημοσ.

Βγάλε την μπαταρία και στο αυτοκόλλητο που έχει δες ποιο είναι το μοντέλο σου για να κατεβάσεις τους αντίστοιχους drivers.

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...