Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους

Έχω ένα πρόβλημα που δε μπορώ να λύσω και ελπίζω στη βοήθεια σας. Έχω μια MSI 970GTX η οποία δουλευει μια χαρά στα windows 10 64bit. Στον άλλο σκληρό δίσκο που έχω όμως τα Windows XP 32bit δεν μπορώ να την εγκαταστήσω με τίποτα. Μου βγάζει συνεχώς το επόμενο error message:

"Tο πρόγραμμα εγκατάστασης Nvidia δεν είναι δυνατό να συνεχιστεί

Αυτό το πρόγραμμα οδήγησης γραφικών δεν είναι δυνατό να βρεί συμβατό υλισμικό γραφικών"

Έχω κατεβάσει τον nvidia_355.82_xp32 driver από το site της nvidia.

Exω χρησιμοποιήσει το Display Driver Uninstaller v120 σε safe mode αλλα τίποτα. Προσπάθησα εγκατάσταση σε safe mode αλλά δεν προχωράει.

Δοκίμασα και το GeForce_Experience_v3.0.5.22 αλλά και αυτό μου βγάζει το μήνυμα

"Το πρόγραμμα εγκατάστασης Nvidia απέτυχε".

Σας παραθέτω και μια εικόνα από το HWinfo που τη βλέπει σαν κάρτα, όπως και από τη Διαχείριση Συσκευών μήπως βγάλετε καμμιά άκρη.

Nα προσθέσω ότι πριν πάρω αυτή τη κάρτα είχα μια MSI GTX660 ti που δούλευε άψογα και στα 2 λειτουργικά.

Αν μπορείτε να βοηθήσετε θα το εκτιμούσα πολύ γιατί έπεσα σε τοίχο.

Ευχαριστώ

post-100205-0-81012400-1474051259_thumb.jpg

post-100205-0-19766500-1474051553_thumb.jpg

Δημοσ.

Δοκίμασε με κάνα προγραμματάκι που βρίσκει μόνο του drivers. slimdriver ή driver booster.

γενικά δεν είναι ο,τι καλύτερο να χρησιμοποιείς τέτοια προγράμματα αλλά στην περίπτωσή σου μπορεί και να δουλέψει.

πρόσεχε μονο να κάνει scan Μόνο για gpu drivers και όχι για όλα, μη σου βάλει και κάνα άκυρο μέσα

Δημοσ.

υπάρχει περίπτωση ο nvidia_355.82_xp32  να μην υποστηρίζει τη σειρά 900 της nvidia? Μου ήρθε σαν ιδέα τώρα που είπες για τον driver.

Δημοσ.

Άψογος φίλε μου. Η λύση λειτούργησε μια χαρά. Τελικά το πρόβλημα ήταν η μη υποστήριξη της 970 για τα win XP

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια

Δημοσ.

υπάρχει περίπτωση ο nvidia_355.82_xp32  να μην υποστηρίζει τη σειρά 900 της nvidia? Μου ήρθε σαν ιδέα τώρα που είπες για τον driver.

μαλλον.....

α μετα το ειδα οτι το βρηκα κι εγω,,,,,

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...