Προς το περιεχόμενο

Metal Slug 5 + Samurai shodown5 * Dumped*

Nemo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και εγω τετοια θελω toufa.

street fighter 3 third strike.

Αλλα προς το παρον μονο σε dreamcast,xbox,playstation2.

Ιδωμεν... :)

Δημοσ.

τα 3d ποτε δε μου πολυαρεσαν. Αυτο που σου λεω εγω ειναι κορυφαιο. Κατα τη δικη μου γνωμη βεβαια :)

Δημοσ.
τα 3d ποτε δε μου πολυαρεσαν. Αυτο που σου λεω εγω ειναι κορυφαιο. Κατα τη δικη μου γνωμη βεβαια :)

sf3.png

sf3_a.jpg

sf32nd.png

sf32nd_a.jpg

sf33rd.jpg

sf33rd_a.jpg

CPS3 hardware (Capcom system 3)

Entonh fhmologia oti tha ypostirizetei se mia apo tis prosexeis ekdoseis toy nebula ...

mexri tote

Poly thetiko einai oti olo kai ayksanei o arithmos ton <<energon>>

melon poy exoun emvathynei sto thema tis eksomoiosis pera apo to na paizoun kanena paixnidi sto mame ,i sto epsxe

the_ar ,badge (poy exei psiloeksafanistei apo tin insomnia),brkiller (to idio ),

tanto1982, bspus,kounabi22, kai fysika ton ypeythino sxetikis stilis metaxy allon gnostoy periodikoy ....

welkome Vaskag

Δημοσ.
CPS3 hardware (Capcom system 3)

Entonh fhmologia oti tha ypostirizetei se mia apo tis prosexeis ekdoseis toy nebula ...

mexri tote

Poly thetiko einai oti olo kai ayksanei o arithmos ton <<energon>>

melon poy exoun emvathynei sto thema tis eksomoiosis pera apo to na paizoun kanena paixnidi sto mame ' date='i sto epsxe

the_ar ,badge (poy exei psiloeksafanistei apo tin insomnia),brkiller (to idio ),

tanto1982, bspus,kounabi22, [b']kai fysika ton ypeythino sxetikis stilis metaxy allon gnostoy periodikoy ....[/b]

welkome Vaskag

Χμμμ...ποιον να εννοεί άραγε;;; :D

Όσο για το CPS3,πράγματι υπάρχουν πολλές (ανεπιβεβαίωτες ακόμα) φήμες για το ότι θα υπάρχει μια πρώιμη υποστήριξη των παιχνιδιών σε κάποια επόμενη έκδοση του Nebula (άλλωστε,το πρώτο άτομο που με πληροφόρησε για αυτό το νέο ήταν ο... προλαλήσαντας Nemo!),αν και δεν ξέρω κατά πόσο έχουν βάση,δεδομένου ότι πρώτον,ο ίδιος ο ElSemi (ο δημιουργός του εξομοιωτή) δεν τις επιβεβαίωσε ποτέ, δεύτερον το "σπάσιμο" του encryption του CPS3 θεωρείτο μέχρι πρότινος αδύνατο και τρίτον,ο αριθμός των παιχνιδιών του εν λόγω συστήματος είναι ιδιαίτερα περιορισμένος, στην ουσία 2-3 παρόμοια beat'em ups με τις παραλλαγές τους (αν και οφείλω να ομολογήσω πως αξίζουν όλα...).Το κακό είναι ότι πολλοί επιτήδειοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τις φήμες αυτές,γεμίζοντας τα Ρ2Ρ προγράμματα με αρχεία με σχετικές ονομασίες,τα οποία φυσικά μόνο emulators και ROMs για το CPS3 δεν περιείχαν... :evil:

Βέβαια...ποτέ μη λες ποτέ! :wink:

Υ.Γ: Για να είμαι ειλικρινής,όταν ανέλαβα τη στήλη στο περιοδικό,δεν περίμενα ότι τόσα άτομα στην Ελλάδα ασχολούνταν σε τέτοιο βαθμό με τους emulators (όπως είπε κι ο Nemo,πέρα από το να πάιζουν 10 παιχνίδια στο MAME) και φυσικά με χαροποιεί ιδιαίτερα αυτό...

Δημοσ.

Αν δε θεωρειται διαφημιση, πιο περιοδικο?

Οσο για το θεμα cps3-nebula, που παρουσιαστηκε στο emulatronia αποδειχθηκε fake. Δυστυχως :(

Δημοσ.

Εδώ που τα λέμε,έχει αναφερθεί είτε άμεσα είτε έμμεσα αρκετές φορές στο συγκεκριμένο forum,οπότε μια ακόμα δε νομίζω να αλλάξει κάτι... :) Το περιοδικό φίλε μου,VasKag, είναι το PC Master και η σχετική στήλη είναι το "Emulators' Corner"... Άλλωστε, από όσο ξέρω δεν υπάρχει άλλο περιοδικό με στήλη αφιερωμένη σε εξομοιωτές (εεε...αυτό ίσως να είναι λίγο διαφήμιση... :D )

Για το CPS3,λίγο πολύ αναμενόμενο ήταν... Τουλάχιστον ελπίζω να δούμε μέχρι το καλοκαίρι ενεργό το SuperModel (Model3 emulator) ή (πιο απίθανο βέβαια και μάλλον πάει κατά Χριστούγεννα...) κάποια από τις προσπάθειες εξομοίωσης next-gen consoles...(Dolphin,PCSX2,CXBX κ.λπ.)

Δημοσ.

To Ζintrick, απο μονο του σαν παιχνιδι, δεν ειναι τιποτα σπουδαιο. Ενας συνδυασμος tetris και columns. Το σημαντικο ειναι, οτι αποτελει παιχνιδι του NeogeoCD. Και με καποιο τροπο "μεταφερθηκε" ετσι ωστε να παιχθει απο emulators για το απλο neogeo console. Μπορει στο μελλον να δουμε και αλλες μεταφορες...

Δημοσ.

http://www.atomis-wave.com/zintrick.zip 2mb

-----------------------------------------------------

System: NEO

RomName: Zintrick

Game: Zintrick (Prototype)

[Program]

zin_p1.rom,0,100000,6C8FCA7,0

[Text]

zin_s1.rom,0,20000,A7AB0E81,0

[Z80]

zin_m1.rom,0,20000,FD9627CA,0

[samples]

zin_v1.rom,0,200000,C09F74F1,0

[Graphics]

zin_c1.rom,0,200000,76AEE189,0

zin_c2.rom,1,200000,844ED4B3,0

[system]

CartridgeID: 211

GfxCrypt: 0

GfxKey: 0

ButLayout: 9

Fix: 0

---------------------------------------------

post-13-1078404646.png

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κατέβασα την τελευταία έκδοση του neomameplus και το metal slug 5, αλλά μου εμφανίζει το μύνημα ότι λείπουν κάποια αρχεία bin. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει επιλογή για scanlines στο neomameplus;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...