Προς το περιεχόμενο

xenon

vasilissouvlaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

uagsy0G.jpg

Ευκολάκι, τσεκάρεις χρώμα. Λευκο-μπλεδίζον; Xenon. Λευκοκίτρινο-γλυκό; Αλογόνου μεγάλη σκάλα.

Σε κάθε περίπτωση, ανάβεις μεγάλα σκάλα μέχρι να τον ρίξεις στο χαντάκι. Κι αν το αμάξι έχει και εξτρά προβολείς (ή έχεις λεωφορείο / νταλίκα) είναι piece of cake.

:P

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators

Ευκολάκι, τσεκάρεις χρώμα. Λευκο-μπλεδίζον; Xenon. Λευκοκίτρινο-γλυκό; Αλογόνου μεγάλη σκάλα.

Σε κάθε περίπτωση, ανάβεις μεγάλα σκάλα μέχρι να τον ρίξεις στο χαντάκι. Κι αν το αμάξι έχει και εξτρά προβολείς (ή έχεις λεωφορείο / νταλίκα) είναι piece of cake.

:P

Μόνο εγώ κοιτάω τον δρόμο κάτω δεξιά σε τέτοια περίπτωση? :(

καλησπέρα πήρα xenon για το scooter και το έβαλα και αναβοσβήνει συνεχεία και δεν ξέρω το γιατί.     (η μπαταριά του μηχανακιου έχει παραδώσει πνεύμα χρόνια αν έχει σημασία αυτό.)

Τα φώτα σου ανάβουν με το που γυρίζεις το διακόπτη ή μόνο όταν βάζεις μπροστά τον κινητήρα; Αν είναι το δεύτερο, ατύχησες χρειάζεσαι πατέντα.

Μόνο εγώ κοιτάω τον δρόμο κάτω δεξιά σε τέτοια περίπτωση? :(

Αν φοράει ο άλλος τα xenon τα μπλέ που τα ζηλεύουν και τα αεροπλάνα, στο παράθυρο του συνοδηγού να κοιτάς το μάτι σου φωτίζεται ολόκληρο.Γι αυτό κι οδηγώ πάντα με γυαλιά ηλίου τη νύχτα και τους γράφω επιδεικτικά στα @@ μου.

• Moderators

Γι αυτό κι οδηγώ πάντα με γυαλιά ηλίου τη νύχτα και τους γράφω επιδεικτικά στα @@ μου.

WTF man?

• Like 1

Τα φώτα σου ανάβουν με το που γυρίζεις το διακόπτη ή μόνο όταν βάζεις μπροστά τον κινητήρα; Αν είναι το δεύτερο, ατύχησες χρειάζεσαι πατέντα.

κατι σε ρωτησε ο κυριος απο πανω...............

• Like 1

κατι σε ρωτησε ο κυριος απο πανω...............

αποτι βλέπω όταν βάλω μπροστά

τι με ρώτησε? 

άσχετο άλλα έμενα έχει μόνο αυτά 

D6025-2_001.jpg

Σε πολλά μηχανάκια (συνήθως παπιά και μικρά scooter) που δεν δίνει σταθερό ρεύμα ο ανορθωτής ΔΕΝ δουλεύουν τα xenon. Θα αναβοσβήνουν συχνά μέχρι να καεί ή λάμπα και πάλι απο την αρχή... 

• Like 1

αποτι βλέπω όταν βάλω μπροστά

τι με ρώτησε? 

άσχετο άλλα έμενα έχει μόνο αυτά 

D6025-2_001.jpg

Επειδή ανάβουν όταν βάζεις μπροστά στα φώτα σου δουλεύούν με AC κατευθείαν από το magneto. Το ballast κάνει μια υποτυπώδη ανόρθωση λογικά και όταν έχεις στροφές αλλάζει. Χρειάζεσαι πατέντα που να παίρνει καλώδιο κατευθείαν από τη μπαταρία να ανάβει τα φώτα. Από μόνα τους δε μπορείς να τα έχεις. Επίσης υπολόγισε τον έξτρα φόρτο στη μπαταρία από ένα xenon που θα έχει επάνω αναμμένο. Δεν είναι υπολογισμένος ούτε ο ανορθωτής να δουλεύει τόσο σκληρά ούτε το magneto για τα φώτα.  Ξέρω πως γίνεται η πατέντα άλλα επειδή είμαι σίγουρος ότι το μηχανάκι σου θα στραβώνει τους πάντες αν δεν έχει φανάρι προτζέκτορα, δε θα προχωρήσω σε παιρετέρω λεπτομέρειες. Βολέψου με το φως που έχει ή βάλε led. Επίσης αν το κάνεις και βάλεις 35w φορτίο πάνω στη μπαταριούλα προετοιμάσου για πολύ συχνές αλλαγές μπαταρίας. Γιατί τα φώτα σου όπως είναι τώρα δεν έχουν καμια σχέση με το κύκλωμα του κιτ.

ασχετο αλλα ρε παιδια σε 2 αμαξια εχω ξενον. Για καλυτερο φωτισμο και καλα... απατα πηγαν, χειρότερα έβλεπα και στραβωνω κοσμο, υποτίθεται τα ρυθμισαν κιολας την δεσμη.

το 1ο κιτ εκανε τοτε 220ευρω και τα 2ο ηταν ηδη στο αμαξι πταν το αγορασα.

υπαρχει ουσιαστικά κανενα ξενον εστω ακριβο ππυ να εχεις πραγματικά καλύτερη ορατοτητα?

Επειδή ανάβουν όταν βάζεις μπροστά στα φώτα σου δουλεύούν με AC κατευθείαν από το magneto. Το ballast κάνει μια υποτυπώδη ανόρθωση λογικά και όταν έχεις στροφές αλλάζει. Χρειάζεσαι πατέντα που να παίρνει καλώδιο κατευθείαν από τη μπαταρία να ανάβει τα φώτα. Από μόνα τους δε μπορείς να τα έχεις. Επίσης υπολόγισε τον έξτρα φόρτο στη μπαταρία από ένα xenon που θα έχει επάνω αναμμένο. Δεν είναι υπολογισμένος ούτε ο ανορθωτής να δουλεύει τόσο σκληρά ούτε το magneto για τα φώτα.  Ξέρω πως γίνεται η πατέντα άλλα επειδή είμαι σίγουρος ότι το μηχανάκι σου θα στραβώνει τους πάντες αν δεν έχει φανάρι προτζέκτορα, δε θα προχωρήσω σε παιρετέρω λεπτομέρειες. Βολέψου με το φως που έχει ή βάλε led. Επίσης αν το κάνεις και βάλεις 35w φορτίο πάνω στη μπαταριούλα προετοιμάσου για πολύ συχνές αλλαγές μπαταρίας. Γιατί τα φώτα σου όπως είναι τώρα δεν έχουν καμια σχέση με το κύκλωμα του κιτ.

i5soTmO.gif

i5soTmO.gif

Γιατί δε ρωτάτε πρώτα ρε παίδες... Πάντως αν μου πεις τι τύπο λάμπας παίρνει μπορώ να σου πω για καλύτερο λαμπτήρα. Και επίσης ποτέ δε βάζουμε λάμπες για αυτοκίνητο στη μηχανή. Παίρνουμε ειδικές λάμπες μοτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...