Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έπεσα θύμα εξαπάτησης από τον χρήστη Chrismaister85 ο οποίος έχει πολλούς λογαριασμούς εδώ μέσα. Γράφω για να προστατέψω τυχόν ανυποψίαστους. Του κατέθεσα 300€ και ακόμα περιμένω το iPad. Τηλέφωνο απενεργοποιημένο και εξαφανισμένος. Έχω ειδοποιήσει το insomnia και έχω κάνει καταγγελία στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Έχει και αλλά ψευδώνυμα με τα οποία κάνει αυτοαξιολογήσεις. Θα τον βρείτε και σαν christoshunter85, hell6000, actioncams-hellas. Ειναι από Θεσσαλονίκη και η δίωξη ειναι ήδη στα ίχνη του. Ελπίζω να τον μαζέψουν γρήγορα, μην την πατήσουν πολλοί σαν εμένα.

Δημοσ.

Καλά να πάθεις φίλε μου. Σκληρό αλλά έχουμε πει όλοι και το φωνάζουν και οι μοντς, ΠΟΤΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΟΤΕ.

Το πάθημα να γίνει μάθημα για την επόμενη φορά.

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή αν στείλει με αντικαταβολή και σου βάλει πέτρες τι αλλάζει?

Φαύλος κύκλος, σε κάθε θέμα εξαπάτησης τα ίδια και τα ίδια λέμε.. :P

• Like 4
Δημοσ.

Ε καινούργιος είμαι και δεν είχα συμμετοχή σε παλαιότερα ποστ :-D  αλλά αν ο άλλος είναι απατεώνας(να μην αρχίσουμε τα κοσμητικά) είτε αντικαταβολή είτε κατάθεση εγώ η μόνη διαφορά είναι που βλέπω είναι τα 2.30 της αντικαταβολής και το + ότι με την κατάθεση μπορείς να ψάξεις μέσω λογαριασμού κάποια άκρη ίσως

• Like 2
Δημοσ.

Ε καινούργιος είμαι και δεν είχα συμμετοχή σε παλαιότερα ποστ :-D  αλλά αν ο άλλος είναι απατεώνας(να μην αρχίσουμε τα κοσμητικά) είτε αντικαταβολή είτε κατάθεση εγώ η μόνη διαφορά είναι που βλέπω είναι τα 2.30 της αντικαταβολής και το + ότι με την κατάθεση μπορείς να ψάξεις μέσω λογαριασμού κάποια άκρη ίσως

Με την αντικαταβολή μπορείς να κάνεις έλεγχο του προϊόντος.

Δημοσ.

Με ποια εταιρία?

Γενικη Ταχυδρομικη. Εγω προσωπικά το εχω κανει πολλες φορες, απλα λες να στο στειλει στα γραφεια με εντολη ελεγχου και οχι να στο φερει ο courier σπιτι σου. Πρόσφατα μάλιστα ζητουσα μια συσκευη με συγκεκριμενο firmware και μου εστειλε ενας που επεμενε πως την εχει και να μου την στειλει με courier. Μολις του ειπα να την στειλει με αυτον τον τροπο και τονισα πως δεν θα την παραλαβω αν δεν ειναι αυτη η εκδοση, μου ειπε πως εκανε λαθος και εχει τελικά αλλο firmware. (μπορει και οντως να εκανε λαθος (!!!!), απλα τουλάχιστον εμένα μέχρι τώρα με έχει εξυπηρετήσει μια χαρά αυτός ο τρόπος)

Δημοσ.

Με ποια εταιρία?

με όλες τις εταιρίες αρκεί να δώσει την εντολή ο αποστολέας. το οποίο είναι κάτι που το κανονίζεις από πριν.

αν αρνηθεί κάποιο λάκκο έχει η φάβα

Δημοσ.

Έγινε παίδες, την επόμενη φορά που θα αγοράσω κάρτα γραφικών από το Insomnia θα κουβαλήσω το PC μου στο κατάστημα για δοκιμή. Η καλύτερα θα τους πω να την δοκιμάσω σε δικό τους μηχάνημα για να μην μπω σε κόπο.

• Like 6
Δημοσ.

Και αν σου στείλει κάτι που οπτικά είναι οκ αλλά δεν είναι λειτουργικό?Δεν θέλω να πω οτι με κατάθεση όλα είναι ρόδινα και με αντικαταβολή είναι επικίνδυνο απλά γενικά αν ο άλλος θέλει να εξαπατήσει θα το κάνει,το θέμα είμαι γιατί να το κάνει γιατί να είναι σάπιος!

Δημοσ.

Έγινε παίδες, την επόμενη φορά που θα αγοράσω κάρτα γραφικών από το Insomnia θα κουβαλήσω το PC μου στο κατάστημα για δοκιμή. Η καλύτερα θα τους πω να την δοκιμάσω σε δικό τους μηχάνημα για να μην μπω σε κόπο.

χααχαχαχ καλο!!! ε μα δεν ειναι ολα τα πραγματα ιδια και σιγουρα δεν βοηθαει με το να γραφει ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του εννοειτε μπορεις να ζητησεις  ελεγχο  αν υπαρχει μεσα το αυτο πριν πληρωσεις και  δεν ειναι τουβλο αλλα αν δουλευει ειναι αλλη ιστορια

Δημοσ.

χααχαχαχ καλο!!! ε μα δεν ειναι ολα τα πραγματα ιδια και σιγουρα δεν βοηθαει με το να γραφει ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του εννοειτε μπορεις να ζητησεις  ελεγχο  αν υπαρχει μεσα το αυτο πριν πληρωσεις και  δεν ειναι τουβλο αλλα αν δουλευει ειναι αλλη ιστορια

Ας έρθει το iPhone δηλαδή που το πλήρωσα 600 ευρώ στην αντικαταβολή, αλλά ας είναι και brickαρισμένο και δεν βαριέσαι θα τα βρω με τον απατεώνα που μου το έστειλε και μου είπε ότι είναι άριστο.

Τέλος πάντων αποσύρομαι. 

Ο καθένας επιλέγει με ποιους θα συνεργαστεί βάσει τα δικά του κριτήρια, γνωρίζοντας το ρίσκο που έχουν ΟΛΕΣ οι εξ αποστάσεως συναλλαγές.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...